Şimdi Ara

Galaxy S4 mü ? Yoksa Note 3 mü beklenmeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar İphone 5 kullanıcısıyım. Yeni telefon alıp iphone'uda kardeşime vermeyi düşünüyorum. Hayliyle konu android olunca Samsungdan başka marka düşünmüyorum. Sizce S4 mü almalıyım. Yoksa yeni gelecek olan model Note 3'ümü beklemeliyim ? Ve bu arada S4 kullanıcıları şikayetleri varsada yazarlarsa sevinirim.

• Note serisinden başkası yalan 3 diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphoneye nasıl katlandın bilmiyorum bu kadar ama note 3 hakkında çıkan 6 ınç haberleri gerçekse galaxy s4 forever ama note 3 galaxy s4 ile aynı boyutlarda olursa note 3 tabiki bildiğimiz üzere note serisi s serisinden hep ya işlemci frekansı yada ram bakımından üstün oluyor fiyatlarınında aynı olması cabası vesselam, şuan için s4 ama bekleyip note 3 de görmek lazım iphone ye denilecek bişey yok zaten

• 6 inç ekran boyutu olursa nolur bilmiyorum ama aynı kasaya sığması imkansız gibi geliyor. Note 2 bile yeri geliyor büyük geliyo insana bide kasa büyürse heralde 6 inçde kalırlar bu sefer daha ileri gitmesinler
  • Arkadaşım Samsung galaksi s4 ün teknik özellikleri çok güzel.Yani seni zora sokmaz.Rahatlık her işini görür ve oyununu da oynarsın.Yok ben çok güçlü telefon alarak oyunları daha iyi grafiklerde oynamak istersen note 3 ü beklemen tabi daha iyi olur. Ayrıca note 3 ün geleceğe dönük olduğunu düşürürsek note 3 almak daha mantıklı.Daha note 3 çıkmadığı için al demek yanlış olur.Arkadaşım s4 sen rahat rahat kullanırsın.Burda note 3 seçecek kişi için bir örnekleme yapıyım.Bir oyunu 2500 TL ye topladığı sistem rahatlıkla oynatırken kişi yok ben yüksek çözünürlüklerle ve daha iyi grafiklerde oynamak istiyorum diye 4000 TL ye PC toplamasıdır.Mantık bu.Bu soruya çoğu kişi note 3 al veya note 3 çıkana kadar bekle o zaman al diye cevaplar yazacaktır.Eğer sana dediğim gibi yetecekse s4 ü al.Ya da bekleyip note 3 çıktığında daha ucuza alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfforce

Arkadaşım Samsung galaksi s4 ün teknik özellikleri çok güzel.Yani seni zora sokmaz.Rahatlık her işini görür ve oyununu da oynarsın.Yok ben çok güçlü telefon alarak oyunları daha iyi grafiklerde oynamak istersen note 3 ü beklemen tabi daha iyi olur. Ayrıca note 3 ün geleceğe dönük olduğunu düşürürsek note 3 almak daha mantıklı.Daha note 3 çıkmadığı için al demek yanlış olur.Arkadaşım s4 sen rahat rahat kullanırsın.Burda note 3 seçecek kişi için bir örnekleme yapıyım.Bir oyunu 2500 TL ye topladığı sistem rahatlıkla oynatırken kişi yok ben yüksek çözünürlüklerle ve daha iyi grafiklerde oynamak istiyorum diye 4000 TL ye PC toplamasıdır.Mantık bu.Bu soruya çoğu kişi note 3 al veya note 3 çıkana kadar bekle o zaman al diye cevaplar yazacaktır.Eğer sana dediğim gibi yetecekse s4 ü al.Ya da bekleyip note 3 çıktığında daha ucuza alırsın.

S4 eh idare eder diyosun dostum oylemi :)

• vaktiniz varsa note3'ü beklemeniz daha yararlı olacaktır tabikide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagerial

vaktiniz varsa note3'ü beklemeniz daha yararlı olacaktır tabikide

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfforce

Arkadaşım Samsung galaksi s4 ün teknik özellikleri çok güzel.Yani seni zora sokmaz.Rahatlık her işini görür ve oyununu da oynarsın.Yok ben çok güçlü telefon alarak oyunları daha iyi grafiklerde oynamak istersen note 3 ü beklemen tabi daha iyi olur. Ayrıca note 3 ün geleceğe dönük olduğunu düşürürsek note 3 almak daha mantıklı.Daha note 3 çıkmadığı için al demek yanlış olur.Arkadaşım s4 sen rahat rahat kullanırsın.Burda note 3 seçecek kişi için bir örnekleme yapıyım.Bir oyunu 2500 TL ye topladığı sistem rahatlıkla oynatırken kişi yok ben yüksek çözünürlüklerle ve daha iyi grafiklerde oynamak istiyorum diye 4000 TL ye PC toplamasıdır.Mantık bu.Bu soruya çoğu kişi note 3 al veya note 3 çıkana kadar bekle o zaman al diye cevaplar yazacaktır.Eğer sana dediğim gibi yetecekse s4 ü al.Ya da bekleyip note 3 çıktığında daha ucuza alırsın.

hocam vakitten bol hiç bişeyim yok ben note serisini kullandım 1 ve 2 olarak 2 özellikle çok iyiydi s serileri o kadar cezbetmiyor beni ama kasanın çok büyümesi korkutuyor beni

• quote:

Orijinalden alıntı: gomtan12345

iphoneye nasıl katlandın bilmiyorum bu kadar ama note 3 hakkında çıkan 6 ınç haberleri gerçekse galaxy s4 forever ama note 3 galaxy s4 ile aynı boyutlarda olursa note 3 tabiki bildiğimiz üzere note serisi s serisinden hep ya işlemci frekansı yada ram bakımından üstün oluyor fiyatlarınında aynı olması cabası vesselam, şuan için s4 ama bekleyip note 3 de görmek lazım iphone ye denilecek bişey yok zaten

Note 3 nasıl S4'le aynı boyutlarda olsun ya? Farklı sınıftalar. Note serisi phablet oluyor. Aynı boyutta olsalar S4'ü kim alır? Note alanlar ekran boyutu için alıyor sen de aynı boyutta olabilir diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Orijinalden alıntı: gomtan12345

iphoneye nasıl katlandın bilmiyorum bu kadar ama note 3 hakkında çıkan 6 ınç haberleri gerçekse galaxy s4 forever ama note 3 galaxy s4 ile aynı boyutlarda olursa note 3 tabiki bildiğimiz üzere note serisi s serisinden hep ya işlemci frekansı yada ram bakımından üstün oluyor fiyatlarınında aynı olması cabası vesselam, şuan için s4 ama bekleyip note 3 de görmek lazım iphone ye denilecek bişey yok zaten

Note 3 nasıl S4'le aynı boyutlarda olsun ya? Farklı sınıftalar. Note serisi phablet oluyor. Aynı boyutta olsalar S4'ü kim alır? Note alanlar ekran boyutu için alıyor sen de aynı boyutta olabilir diyorsun

Arkadaşa katılıyorum. Donanımdan ziyade Note serisini boyuttan dolayı tercih etmek mantıklı. Mesela ben Note serisinden nefret ediyorum sırf boyutundan dolayı..

• Bekle bekle bitmez diyorum

• Bu bekleyiş insanı delirtir bu yaz sıcağında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.