Merhaba arkadaşlar, benim Galaxy S4 telefonum var. Telefonun kulaklığı kulağıma girmiyor yani düşüyo ama başkalarına takınca çok rahat kulaklarına takabiliyorlar. Ben nasıl takıcam bu kulaklığı gerçekten ne yaptıysem olmadı ve en önemlisi kulaklığı çıkarttıktan sonra kirleniyor. Bu sorunları nasıl çözebilirim?
ilk defa bole kulagın ıcıne sokmalı kulaklık kullandım benımkıde dusuyor berbat bısey gidip ıphone 5 kutusundan earpodları cıkarttım onları kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: AlamutHaremeyn
Merhaba arkadaşlar, benim Galaxy S4 telefonum var. Telefonun kulaklığı kulağıma girmiyor yani düşüyo ama başkalarına takınca çok rahat kulaklarına takabiliyorlar. Ben nasıl takıcam bu kulaklığı gerçekten ne yaptıysem olmadı ve en önemlisi kulaklığı çıkarttıktan sonra kirleniyor. Bu sorunları nasıl çözebilirim?
Hocam sana glen kulaklıkla bir de kulaklığın yedek silikonları gelmiştir. O silikonları değiştirerek yeniden deneyebilirsin. Eğer olmazsa da kalan tek cevap kulak içi yapısının diğerlerine göre farklı olduğudur.
2 tane daha silikon varmış fakat ben takılı silikonu nasıl çıkarcağımı bilemedim birazda korktum kopcak diye ama kulağıma oluyo diğer birtanesi, değiştirebilirsem sorunu çözmüş olucam. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
quote:
Orijinalden alıntı: AlamutHaremeyn
2 tane daha silikon varmış fakat ben takılı silikonu nasıl çıkarcağımı bilemedim birazda korktum kopcak diye ama kulağıma oluyo diğer birtanesi, değiştirebilirsem sorunu çözmüş olucam. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.
Şimdiden kolay gelsin hocam. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Hayırlı akşamlar :)