Şimdi Ara

Galaxy S4 Active I9295 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
17.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler, deneyeceğim :)
  • Oooo Samsung Türkiye'nin keyfi olmuş mu sonunda? Onu da lollipop diydiye kitkat vermişler :) Defalarca şikayette bulundum 4g LTE aktif değil biçok uygulama eski sürüm diye yüklenmiyor şeklinde. Sonunda dayanamayıp kendim rom yükledim geçtim lollipopa bikaç ay önce. Bu kadar hızlı güncelleme verdikleri için tebrik etmek lazım Samsung Türkiye'yi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lollipop a geçmek istiyorum 2. sayfadaki linklere baktım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_83924265/tm.htm şu linkte s4 active için rom linki verilmemiş.

    https://www.androidpit.com.tr/samsung-galaxy-s4-active-lollipop-kurma-rehberi burdaki link de çalışmıyor.

    Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum




  • Sammobile sitesine üye olup ordan indirmiştim romu sonra odinle kurmuştum lollipopu. Yeni gelen kitkat stabil değil mi? S4 active için 4.4.2 G.doğu avrupa romunu kurmuştum bir süre sonra otomatik güncelleme ile geçti kendisi 5.0.1 e



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzzi -- 17 Mart 2016; 17:24:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitkat yavaşlattı telefonu, ayrıca orta tuşa basıyorum, çok zor algılıyor. Yazılımdan kaynaklandığına eminim. SEE olduğu için mi otomatik geldi, türkiyede olmanıza rağmen.
  • Evet SEE 4.4.2 romunu kurdum, otomatik güncellemeyle bir süre sonra 5.0.1 lollipopa geçti. Doğrudan 5.0.1 yükleme imkanı da vardı lollipop stabil değil tarzında şeyler okuyunca kitkat kurdum. Kitkata geçtiğimde anlamsız ısınma başgösterince güncelleme geldiğinde hayır demedim artık. Şunuı söylemeliyim recovery modunda Wipe data/ factory reset yapmayı unutmamak lazım rom yükledikten sonra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzzi -- 18 Mart 2016; 20:58:02 >
  • 4.5G geldi çattı. Samsungla cebelleştik şu 4.5g için şimdi sıra operatörlerde. Lollipoplu S4 active cihazım 4g bağlantısını görüyor ve cat 3 100 mbps indirme 50 mbps yüklemeyi destekliyor. 3g ye göre çok daha hızlı internet erişimine sahip oldum. Gelgelelim Türk Telekom cihazınız uyumsuz diye hediye 10 gb kampanyasından faydalanamazsın diyor şimdi de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zuzzi kullanıcısına yanıt
    Ben de turkcell kullanıyorum 5gb paketim vardı otomatik olarak 10gb ye çıkarıldı.
    Turkcell candır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de turkcelldeydim yakın zamana kadar. Hediye internetli 4.5g Sim kart değiştirme kampanyasında tanımazdan geldi s4 active'i. 25 tl.ye 500 dk 1000 sms 2gb internet veriyordu turkcell. şimdi aynı paraya 1000 dk 1000 sms 3gb internet veriyor Türk Telekom. Haftada 2 gb hediyesini sayarsak 5 gb a çıkıyor mobil internet. Şimdi de türk telekom tanımazdan geliyor s4 active'i ama çatır çatır giriyo s4 active 4g bağlantısıyla internete. 65-70 mbps indirme 30-40 mbsp yükleme hızında hem de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuzzi -- 1 Nisan 2016; 19:43:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zuzzi kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı değeeler var hocam. Active in şu an hiçbi sıkıntısı yok maşallah. Testte 85 download 45 upload gördüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • colemerg30 kullanıcısına yanıt
    Sende hangi rom yüklü? Benim yüklediğim en son TR güncellemesinde LTE gelmedi
  • UML kullanıcısına yanıt
    Bende 5.0.1 var, birkaç sayfa geride avrupa sürümünün nasıl yükleneceği ile ilgili link var oradan yükledim
  • Ah bu Samsung Türkiye yüzünden bunlar hep. Üreten, getirip dağıtan firma bile görmezden geliyor. 4g lte yi açmak için insanlar kendisi rom yüklemek zorunda kalıyor. Hal böyleyken gsm operatörleri de s4 active için 4.5 uyumsuz deyip geçmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakın zamanda Mesut Çevik ayıplı ürün nasıl iade edilir diye Niyazi Saral ile bir röportaj yapmıştı. Orda da belirtilen, kanunda da gizli ayıp olarak belirtilen durum bizim cihazlarda var. Biz bu cihazları kullanırken 1 Nisan 2016 itibariyle cihazların gizli ayıba sahip olduğunu öğrendik., dolayısıyla 2 yıllık süre içinde seçimlik haklarımızı kullaanabiliyoruz. Ben bugün 2 ayrı yetkili servise, gittim zaten telefonun 4G desteği yok, yazılımla düzelmez diyip teslim almıyolar. Ben de bu şartlar altında yarın tüketici hakem heyeti ve il ticaret müdürlüğüne başvurarak garantim bitmeden ürün bedelini talep edicem. Tavsiyem, garantisi bitmemiş olanlar bu yola başvursun, Samsung Türkiye bizi görmezden gelmenin cezasını bu şekilde çeksin.

    Bi daha da Samsung mu, tabi ki asla
  • UML destekçiniziz bize de yol göster. Ben şuanda memnunum ama ücret iadesi almak tabiki hoşuma gider
  • 4.2.2 de veya 4.4.2 de olup da 4G kullanabilen var mı?
  • 4.2.2 ve 4.4.2 de mobil ağlarda şebeke modu bölümünde lte seçeneği aktif değildi. Kendim 5.0.1 lollipop romu kurunca aktif oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar orijinal bataryaya ihtiyacım var. İnternette en uygun ve orijinal olması muhtemel bu linki buldum. Ürün fotoğraflarında ilk sayfada da test sonucu var marka : samsung yazıyor
    http://www.mobilcadde.com/samsung-galaxy-s4-s4-active-orjinal-batarya-11881

    başka bir orijinal batarya tavsiyesinde bulunabilecek var mı?
  • Arkadaşlar 444 77 11 Samsung'u arayarak 4g LTE desteğinin olmadığını belirtin. Ben yaptım. Kayıt oluşturuyorlar. Sorununuzla ilgilenip dönüş yapacağız dediler. Sizler de mutlaka arayıp şikayet edin. Böylece Android 5 sürümünü bir an önce yayınlamak zorunda kalırlar. 5 sürümünde LTE desteği kendiliğinden geliyor.

    İyi günler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • autotech1 kullanıcısına yanıt
    Ben 1 Nisandan beri kaç defa aradım, kaç defa kayıt açtım, teknik servis bilgisiz telefonun 4G desteği yokm diyip telefonu teslim almıyor şikayetçiyim dedim hala daha dönüş yapan yok. Yarın bi arayıp Samsung Türkiye yöneticileri başta olmak üzere sıradan bi kaydırayım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.