Şimdi Ara

galaxy s3 varsayılan uygulamalar nasıl değiştirilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sorum şu ki internet araması gibi işlemleri hangi uygulamayla yapacağımızı önceden seçtiğimizde bunu nasıl değiştirebiliriz?
    Örneğin ben S voice ile bir internet taraması yaptım,
    bana sordu hangisiyle devam edeyim?
    1.Opera
    2.google chrome
    3.İnternet(Tümleşik tarayıcı)
    4.Firefox

bunlardan varsayılan olarak birini seçtiğimde sanıyorum ki bundan sonra bu menü bir daha hiç gelmeyecek, Google chrome u seçersem bir daha opera ile s voice kullanarak veya başka bir uygulama kullanarak tarama yapamayacağım. Ayarlardan bunu nasıl değiştirebilirim ? bir türlü bulamadım. bir yardımcı olacak arkadaş var mı acaba?

• Google chrome

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel....
  • ya ne sacma seyler icin topic acıyosunuz resmen cöp, bunu genel konuda da sorabilirsiniz bu 1, ikincisi telefon anlatıyor bunu nasıl değiştireceginizi bişeyi varsayılan yaptıgınızda;
    acıklamaya gelince ayarlardan uygulama yöneticisine geliyorsunuz, orada varsayılan yaptıgınız uygulamaya tıklıyorsunuz ( mesela chrome) veriyi sil, kaldır, ıvır zıvır yazan o menüde altta varsayılanları sil diye bir buton aktive olmuş oluyor (varsayılan sectiyseniz aktif oluyor) onu tıklayın herşey başa dönüyor bu kadar, bunu icin topic acıp forumu iyice cöp yapmaya gerek yok...
  • Yardiminiz icin tesekkur ederim ancak soylemlerinize de tepkisiz kalamayacagim. Burasi sorunlara cozum platformu. Bilmemek degil ogrenmemek ayip. Ogrenmeye calisiyoruz diye assalamanin manasi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşağılama yapmış olsaydım "nası bilmezsiniz bilmiyosanız telefonu almayın" olurdu, benim söylediğim forumu cop etmeniz, dediğimi tekrarlıyorum galaxy s3 tüm sorular topicine bunu yazabilirdiniz ben yine cvp verirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.