Bildirim
GALAXY S3 SARJ SORUNU ACİL YARDIM!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sorun yazılımsal değil, şarj cihazında problem var, bi cihaz normal ederken diğeri etmiyor sonuçta, rom ile alakası olamaz, yalnız kernel falan yüklediyseniz örneğin siyah kernel de akımı ayarlayabiliyorsunuz, eğer bu değeri yanlışlıkla falan değiştirdiyseniz ona bir bakın. _____________________________ -
-
Aynı sorun bende de var ama sorun şarj aletinde değil. Başka şarj aletiyle ediyor doğru. Ama bilgisayarda farklı kablolarla da şarj olmuyor. Kafasına göre yer, alet ve zaman seçiyor şarj olayı için. Yazıklar olsun güncelleyeceğiz diye mahvettiler ortalığı. _____________________________ Çankaya University Translation and Interpreting Studies Awarded with Scholarship -
ben de guncelemeyi 4.1.2 ye yukselttim sarj olma sorunum yok ama iki günde( normal mi?) batarya bitiyor diyecektim. yorumları okuyunca kendimi sanslı saydım. eski telefonlar haftada bir sarj isterdi ben bunların daha iyi olacagını zannetmıstım. demek android farkı _____________________________ -
Aynı sorun bende de var arkadaşlar aldığım yere götürdüm fabrika ayarlarına dön tekrar dene olmazsa servise gönderelim dediler fabrika ayarlarına dönüp de deneyen var mı acaba faydası oldu mu _____________________________ -
şuan tam wipe yapıcaktım bu konuyu gördüm bendede o sıkıntı var sarj çabuk bitmeye ve dolmamaya basladı.wipe yapıcam olmadı sarj aleti alırım yine olmadı servise artık _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: gorkmm
arkadaşlar benim sıkıntım galaxy s3 üm kendi sarj aletiyle 8 saatte felan sarj oluyor fakat babamın sarjiyla normal sürede doluyor rom değiştirdim 4.1.2 den sonra oldu bu sıkıntı wipe yaptım düzelmedi bunu nasıl çözebilirim?
Aynen 6 saate anca fulluyor sarji ne sacma bir sey normalde 2-2.5 saate fullerdi meret ben odinle son kez orijinal romu yukleyip wipe atacagim gene olmadi servise verecegim telefonu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler