Şimdi Ara

GALAXY S3 SAMSUNG TURKIYE GARANTİLİ 2 AYLIK 1400TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz 2 aylıktır.İthalatçı firma değil Samsung Türkiye garantilidir. Alındığı gün jelatin yapıştırılıp koruyucu kapak takılmıştır.En ufak bir çiziği bir sorunu yoktur.Kutu içeriği eksiksiz, kulaklıgı hiç kullanılmamıştır. Fiyat sondur. Antakya merkezde elden teslim edilecektir.Diğer illere önce para sonra kargo şeklinde yollayabilirim.İsteyene komisyonu karşılamak şartıyla sanalpazar veya gittigidiyor ilanı açabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anvial -- 18 Ekim 2012; 15:01:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: Anvial

Cihaz 2 aylıktır.İthalatçı firma değil Samsung Türkiye garantilidir. Alındığı gün jelatin yapıştırılıp koruyucu kapak takılmıştır.En ufak bir çiziği bir sorunu yoktur.Kutu içeriği eksiksiz, kulaklıgı hiç kullanılmamıştır. Fiyat sondur. Antakya merkezde elden teslim edilecektir.Diğer illere önce para sonra kargo şeklinde yollayabilirim.İsteyene komisyonu karşılamak şartıyla sanalpazar veya gittigidiyor ilanı açabilirim.

Media markt 'da 1538 lira sıfır.
    İkinci el cihaz için çoook çok fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

quote:

Cihaz 2 aylıktır.İthalatçı firma değil Samsung Türkiye garantilidir. Alındığı gün jelatin yapıştırılıp koruyucu kapak takılmıştır.En ufak bir çiziği bir sorunu yoktur.Kutu içeriği eksiksiz, kulaklıgı hiç kullanılmamıştır. Fiyat sondur. Antakya merkezde elden teslim edilecektir.Diğer illere önce para sonra kargo şeklinde yollayabilirim.İsteyene komisyonu karşılamak şartıyla sanalpazar veya gittigidiyor ilanı açabilirim.

Media Markt' taki cihazın garantisi ithalatçi firma arkadaşım.

• quote:

quote:

quote:

Herkes ağzına dolamış ithalatçı firma diye.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dolar tabi arkadaş! Ürün arızalandıgında tutup samsung servisine vermek varken neden sıkıntı çekelim? Hangi firma saglıyor garantiyi onu mu arayalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dolar tabi arkadaş! Ürün arızalandıgında tutup samsung servisine vermek varken neden sıkıntı çekelim? Hangi firma saglıyor garantiyi onu mu arayalım.

Fiyatınız beni ilgilendirmez ama gidip mediamarkta veriyorsunuz bozulunca. Sanki genpa olsa hemen telefonu sıfırıyla değiştiriyorlar.

• vatan bilgisyardada bu fiyat hb dede bu fiyat, abartmayınız fiyatları 1200 tl dir ederi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat revize edilmeli.

• 1200 tl kadar abartmayın arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan235 -- 16 Ekim 2012; 17:02:08 >
  • garanti tabi ki önemli ama bugune kadar kaç telefonunuz garantiye gönderildi de direk sıfırıyla değiştirildi ya da direk ücretsiz tamir yaptılar? Sürekli kullanıcı hatası kullanıcı hatası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf.Hitler

garanti tabi ki önemli ama bugune kadar kaç telefonunuz garantiye gönderildi de direk sıfırıyla değiştirildi ya da direk ücretsiz tamir yaptılar? Sürekli kullanıcı hatası kullanıcı hatası

o dediğinizde olmadı değil ama başarı garantili cihazda sıkıntı olursa muhabbat olacagınız kişile oluyor,tabi tercih meselesi..
  • Valla bu telefonu çok stokladı 2. elci arkadaşlar sanırım bir türlü piyasasının düşmesine izin vermiyorlar :D

HepsiBurada : KDV Dahil : 1.499,00 TL | Peşin fiyatına 12 x 124,92 TL ---------------- Havale / EFT : 1.469,02 TL (KDV Dahil)

Hemde Siyah Mavi ve Beyaz seçenekte

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9300-galaxy-s-iii-14-quad-core-islemci-16-gb-/productDetails.aspx?productId=telcepsami9300&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9300-GS

• Ben de fiyatın yüksek oldugunu düsünenlerdenim ama öyle bilgisizce sadece hakaret icerikli mesaj cekenlere yazamadan edemedim.. almayın arkadaslar gibin daha ucuz yerlerden alın madem okadar uyguna buluyorsunuz.. Hepsi burada linki veren arkadas da ithalatcı garantisi olan linkiş vermiş.. samsung türkiye garantili olanın linki asagıda..

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9300-galaxy-s-iii-14-quad-core-islemci-16-gb-/productDetails.aspx?productId=telcepsami9300s3&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9300S3-

• quote:

Orijinalden alıntı: mathematiche

Ben de fiyatın yüksek oldugunu düsünenlerdenim ama öyle bilgisizce sadece hakaret icerikli mesaj cekenlere yazamadan edemedim.. almayın arkadaslar gibin daha ucuz yerlerden alın madem okadar uyguna buluyorsunuz.. Hepsi burada linki veren arkadas da ithalatcı garantisi olan linkiş vermiş.. samsung türkiye garantili olanın linki asagıda..

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9300-galaxy-s-iii-14-quad-core-islemci-16-gb-/productDetails.aspx?productId=telcepsami9300s3&categoryId=371946&SKU=TELCEPSAMI9300S3-

En sonunda halden anlayan biri cikti sagolun hocam.. burafaki arkadaslar bedava almak istiyorlar heralde..1400 liradan asagi verilmez heralde bu telefon.

• Bende aynı telefonu satıyorum hocam 1 aylık.Valla gelen saçma pmlerden artık canım sıkıldı.Afedersin ama lan oraya 1350TL yazıyorum.Adamlar gelmiş bana 1250 olur mu sanalpazardan diyor.Bir okuyup yazmanız olsun,hadi o da yok diyelim,rakamlara bakıp az arasında bağ kurun.Kusura bakmayın çok doldum yahu.Harbiden şurada ürün mürün satılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

Bende aynı telefonu satıyorum hocam 1 aylık.Valla gelen saçma pmlerden artık canım sıkıldı.Afedersin ama lan oraya 1350TL yazıyorum.Adamlar gelmiş bana 1250 olur mu sanalpazardan diyor.Bir okuyup yazmanız olsun,hadi o da yok diyelim,rakamlara bakıp az arasında bağ kurun.Kusura bakmayın çok doldum yahu.Harbiden şurada ürün mürün satılmaz

Valla pasa gonulleri bilir hocam. Olucuye mal satacakkadar aciliyeti yok nasil olsa.

• en son ne ıstıyorsun?
  • Geçen gün ilan açan bir arkadaş vardı.
    SGS3 cihazım için teklif vermesini istedim.
    Malum arkadaş telefoncu olunca 1000 TL fiyat verdi.
    Cihazım telpa garantili, 5 aylık, üzerinde çizik bulana bedava veririm -o derece temiz-
    Malum arkadaş 1000 TL diyince sana bu fiyata vereceğime çöpe atarım daha iyi dedim.
    Herhalde satmayacağım tek cihazım SGS3 olacak o fiyatlara vereceğime paşa paşa kullanır olmadı bir yakınıma hediye ederim...
    Bu cihazın fiyatı beklenenden çok çabuk ve epeyce düştü.
  • fiyatın biraz düşmesii llazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: srbyoztrk

Geçen gün ilan açan bir arkadaş vardı.
    SGS3 cihazım için teklif vermesini istedim.
    Malum arkadaş telefoncu olunca 1000 TL fiyat verdi.
    Cihazım telpa garantili, 5 aylık, üzerinde çizik bulana bedava veririm -o derece temiz-
    Malum arkadaş 1000 TL diyince sana bu fiyata vereceğime çöpe atarım daha iyi dedim.
    Herhalde satmayacağım tek cihazım SGS3 olacak o fiyatlara vereceğime paşa paşa kullanır olmadı bir yakınıma hediye ederim...
    Bu cihazın fiyatı beklenenden çok çabuk ve epeyce düştü.

s3 bir yakınıma hediye ederimmi dedin bak seni gökte ararken forumda buldum ben senin yıllar önce kaybetmiş olduğun kardeşin Emrah selam abi nasılsın seni bulduğuma öyle sevindimki anlatamam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.