Şimdi Ara

Galaxy S3 Odin Fail hatası ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
26.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence programsal hata sizden telefoncu para sövüşlüycek araştırın biraz bulursunuz

Orijinalden alıntı: tozluca

meraba arkadaşlar. telefonum galaxy s3 ı9300. odin telefonu tanıyor. com port olarak görüyor. fakat ne yaparsam yapayım failed hatası alıyorum. driverler yüklü herşey tamam. telefonu download modda bağlıyorum romu seçip start diyorum biraz bekledkten sonra failed hatası verıyor. servise götürdüm. telefoncu telefonun soketini bozuk oldugunu bu yuzden yazılım yüklenmediğini söyledi. bununla ne alakası var. telefon çökmeden önce resim falan atabiliyordum. ayrıca bozuk olsa pc tanımaz. sorun nedir sizce. telefoncu 55 tl istedi. acil cevap lütfen kafayı yemek üzereyim. telefon recowery moda da girmiyor sadece sownload moda giriyor.

Dostum bu sorunun aynısı bende var telefonum note 3 sorunu nasıl çözdün acaba telefon odin moduna girior odin tanıyor ama odinden dosya flaşlanmıyor cwmye girmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullaz

Arkadaşlar telefona 4.1.2 güncellemesini yüklemek istiyorum ancak fail hatasını alıyorum neden kaynaklanıyor acaba yardımcı olursanız sevinirim.

4.3 yüklemek istediğinde sorun oluyor mu ?

Orijinalden alıntı: -forumber-

Hocam konu 2 sene önce açılmış

nasıl güncel konularda bu yahu kim hortlattı bunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: emreasi30

odin ile root atıyordum fail hatası çıktı telefoon böyle kaldı ne yapmam lazım acilllllll yardımmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!
     Galaxy S3 Odin Fail hatası ?

Cihazınızın model numarasına ait stock ROM'u sammobile dan indirip Odin ile kurmanız yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben bulamadım nolur yardım et :( yapmaz olaydım :( :(
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.