Şimdi Ara

Galaxy s3 minimi galaxy nexus mu htc desire x mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar sizce htc desire x mi galaxy s3 mini mi yoksa galaxy nexus mu alim?

• s3 mini 1000 tl galiba. ben nexus derim ikinci el takıntın yoksa note 1 al
  • Bugün bir müşterimiz S3 Mini ve Desire X arasında kaldı. Desire X'in ses kalitesine yenik düştü ve HTC'i seçti. :) S3 Mini biraz daha farklı geliyor bana.
  • Nexus al geç.Hepsinden daha akıcı olacaktır.
  • sebepleriyle söylerseniz cok iyi olur gerçekten çok kararsızım
  • 1-Nexus safkan androiddir herkesten önce ilk güncellemeleri alırsın tabi telefonunun donanımına göre biraz eskidi galaxy nexsus.

2-S3 mini denilen telefon normal s3 ile uzaktan yakından alakası yoktur yazılım konusunda çok fazla destek alabileceğinide sanmıyorum plastik sond erece vasat bir telefondur.

3-Htc gerek malzeme kalitesi olsun gerek ses kalitesi olsun özellikle beats audio kulaklıgında varsa tadından yenmez ve htc nin sadece arayüzü için bile alınabilecek bir telefon oldugunu düşünüyorum.

Not: İphone kullanıcısıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

1-Nexus safkan androiddir herkesten önce ilk güncellemeleri alırsın tabi telefonunun donanımına göre biraz eskidi galaxy nexsus.

2-S3 mini denilen telefon normal s3 ile uzaktan yakından alakası yoktur yazılım konusunda çok fazla destek alabileceğinide sanmıyorum plastik sond erece vasat bir telefondur.

3-Htc gerek malzeme kalitesi olsun gerek ses kalitesi olsun özellikle beats audio kulaklıgında varsa tadından yenmez ve htc nin sadece arayüzü için bile alınabilecek bir telefon oldugunu düşünüyorum.

+1 Nexus öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy s6 vs xperia z5
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Htc desire x; Beats audio chipset, güneşde bile parlaklığını koruyabilen ekran, sense arayüz, gelecek güncellemeler.
    S3 mini; Normal s3'de nasıl güneş altında kullanım olmuyorsa bu donanım olarak dahada vasat, ses kalitesiz,
    samsung malzeme kalitesinde dünya çapınca vasat, ön paneli telefonun yarı fiyatı...

Desire x kullanıcısıyım tek eksiği var toptancıların bile ulaşamadığı slikon kapaklar..
  • quote:

1-Nexus safkan androiddir herkesten önce ilk güncellemeleri alırsın tabi telefonunun donanımına göre biraz eskidi galaxy nexsus.

not kısmını keşke ilk önce ousaydım yazının tamamını okumazdım

şaka iphone dan nasıl memnun kalıyorsunuz anlayamıyorum hocam

• benim istedigim özellikler hız ve 2 uygulama yükleyince hızının düşmicek olması bazı telefonlar gibi mini yi düşünme sebebim 8 gb hafızası
  • O saydıklarının içinde en işe yaranı galaxy nexus
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnraksy

quote:

not kısmını keşke ilk önce ousaydım yazının tamamını okumazdım

şaka iphone dan nasıl memnun kalıyorsunuz anlayamıyorum hocam

İphone dan nasıl memnun kalıyorum:

1-Ortamda verdiği prestij

2-Herkesten önce sahip oldugum uygulamalar

3-Stabilize ve oyunlarda açmama gibi bi sorun olmaması

4-Piyasada bulunan en iyi kameraya sahip olan bi telefon

Bunlar memnun oldugum konular tabiki ama android in beni cezbeden yönleride yok değil sayfa yapısı,özelliştirelebilir olması vs görsel olarak hoş bi işletim sistemi.

Ama ne olursa olsun asla windows phone kullanmam iğrenç...

• Desire x derim ben
  • s3 mini sakın alma. internette yorumları oku. birçok kişi memnun değil.

galaxy nexus al.
  • bunları nexus ile karşılaştırmak hata olur
  • nexus la bu telefonları karşılaştıranları ilk kez görüyorüm diğer ikisi orta sınıf nexus üst sınıf bir telefon sorman hata
  • 1000tl kadar sanırım bütçeniz. Abim birkaç gün önce 1000tl ye S3 aldı. Çakma falan değil. Orjinal, sıfır. Tek farkı garantisi yok, imei kayıtlı falan oluyor. Pek anlamam telefon işlerinden ama belki kafanıza yatar diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PortakalÇorbası -- 9 Aralık 2012; 18:31:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PortakalÇorbası

1000tl kadar sanırım bütçeniz. Abim birkaç gün önce 1000tl ye S3 aldı. Çakma falan değil. Orjinal, sıfır. Tek farkı garantisi yok, imei kayıtlı falan oluyor. Pek anlamam telefon işlerinden ama belki kafanıza yatar diye düşündüm.

Rom felan attiginda imei silinebilir hocam orijinalin iyi yonu bu iste yurtdisi cihazlarinda imei tehlikesi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnraksy

quote:

Orijinalden alıntı: PortakalÇorbası

1000tl kadar sanırım bütçeniz. Abim birkaç gün önce 1000tl ye S3 aldı. Çakma falan değil. Orjinal, sıfır. Tek farkı garantisi yok, imei kayıtlı falan oluyor. Pek anlamam telefon işlerinden ama belki kafanıza yatar diye düşündüm.

Rom felan attiginda imei silinebilir hocam orijinalin iyi yonu bu iste yurtdisi cihazlarinda imei tehlikesi var

Aynen hocam dediğiniz gibi bir şey varmış. Rom, root falan ne var ne yok bir şeyler yaptı sonra dediğiniz gibi bir şeyler varmış yedeklemişti geri getirdi. Sonra Türkiye için olan sürümünü falan yüklemiş. Şuan sıkıntısız, normal çalışıyor. Benimde aklıma yattı telefon alacağım sıfır, 2.el fark etmez. Galaxy minim vardı, sattım. Biraz üstüne ekledim 500 liram var. 800 falan yapabilirsem iddaa falan oynayıp üstüne ailemden rica etmeyi düşünüyorum 200lirayı.

• cevremdeki bayilere nexus gelmemiş internette de vakit geciremiyorum bu aralar fiyatı kac civarı ögrenebilirmiyim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.