Şimdi Ara

Galaxy S3 mini kayıt yerini sd kart yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
65.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s3 mini cihazım var 8gb ama ıvır zıvır android felan 4gbye düştü 4gb rahatca doldu bugün 8 gb hafıza kartı aldım yüklenen şeyleri sd karta yüklemesini istiyorum nerden yapabilirim kurcaladım felan olmadı?

• Ben de tam olarak onu yapıyorum şu an. Telefonu root yapmalısınız. Ben aşağıdaki adresteki adımları dikkatlice yaptım, sorunsuz gerçekleşti.
    Zaten anlamak mümkün değil veriler SD karta taşınmıyorsa 4gb kapasiteli cihaza 8gb sdram takmanın. Sadece resim, video mu atacaz koskoca SD ye...

http://syorulmaz.com/android-li-telefonlara-root-yapma-samsung-galaxy-s3-mini.html
  • transtürk dedigin dogru yöntem
  • transtürk T kullanıcısına yanıt
    Fakat bahsettiğiniz menüde o şekilde aktif bir seçenek yok.
    Ayarlar, Kayıt yeri ve onun altında sadece hangi dosyaların ne kadar yer kapladığını görebiliyorsunuz. Ek olarak external SD'yi devreden çıkartma ve biçimlendirme seçenekleri aktif.

Bahsettiğim Samsung s3 mini'nin orjinal yazılımı için...
  • Arkadaşlar telefon hafızası doldu. SD karta programları taşıyamıyorum. Ne yapmam gerek? ROOT işinden anlamıyorum. Çevremde de anlayan kimseyi tanımıyorum. Telefonum S3 Mini. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Geçenlerde de arama menüsünün yavaşlığı ile ilgili yardım istemiştim sizlerden. Ses kayıt programı kaynaklı olduğunu anladım. Telefonu kasıyormuş. Belki böyle gözden kaçırdığım durumlar vardır. Fakat ne kadar uğraşsam da hafıza doluluğu problemine çözüm bulamadım. Cevap yazarken haberdar ederseniz minnettar kalırım.
  • _SnowMan_ kullanıcısına yanıt
    uygulama oyun vs bunları hafıza kartına yükleme ya da taşımanın rootsuz romda bi yolu yok çare rootlamak bildiğim kadarıyla, ben de s3 mini kullanıyorum ve öyle kullanıyorum
  • transtürk T kullanıcısına yanıt
    transturk depolama yeri diye bir secenek yok ğ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Xperia M SD Card Oyun Yükleme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayarlar-diger ayarlar-yakindaki cihazlar-indirme yeri-sd kart
    Bu kadar beyler

• Arkadaşlar samsung yetkili tel no 0850 201 02 22 yi aradım. Kayıt yeri değiştirme seçeneği olmadığını söyledi, fotoğraf
    kamera kayıtlarının fotoğraf çekme menüsündeki ayarlar yerinde kayıt yerini sd kart olarak seçin dediler.
    Dediği gibi yaptım. Netten indirilenler içinde bumin nin dediğini yaparsınız.
    Uygulamalar da sistem ile irtibatlı olduğu için sistem belleğinde yani telefon belleğinde olması gerekebilir.
    izin veren uygulamalar içinde Uygulamalar yerinde sd karta taşı dersiniz olur biter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hak2023 -- 19 Şubat 2015; 11:57:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bumin_58fb

Ayarlar-diger ayarlar-yakindaki cihazlar-indirme yeri-sd kart
    Bu kadar beyler

Saol Allah razı olsun doğru yöntem yaptım oldu
  • Bumin_58fb B kullanıcısına yanıt
    Hangi telefon için bu. Bende htc one x var. Cynejonmod 12 rom yüklü. Hafızası çok az. Sd kartı aktif etme baya püsküllü gibi duruyo.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.