Şimdi Ara

Galaxy S3 kendi kendine ekran görüntüsü kaydediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı zamanlar telefon kendi kendine ekran görüntüsü kaydediyor arkadaşlar neden böyle bişey olmuş olabilir böyle bir sorun yaşayan var mı varsa çözüme kavuşturduysa nasıl yaptı ? yada gerçekten fikri olanlar varmı ne yapmam gerekir , bilgili arkadaşlardan acil cevap bekliyorum.

• Banada oluyor bazen kot pantolon giyince. Pantolonun darsa yürürken bacağın tuşlara baskı yapıyor olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    yok hocam telefonla konuşma esnasında oluyor belirli aralıklarla ekran görüntüsü kaydediyor son 1 aydır
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoNNiE-

Banada oluyor bazen kot pantolon giyince. Pantolonun darsa yürürken bacağın tuşlara baskı yapıyor olabilir

Hocam sızın tus degılde muhtemelen kısa yoldur. ELinizi yan cevirir soldan saga yada sagdan sola kaydırırsanız ekran goruntusu alırsınız.

Asıl soruyu soran arkadasınkıyle ilgili bi fikrim yok aynı sey degıldır muhtemelen cunku konusurken ekran kapanıyor.
  • Hocam trojan fln olmaz demi

• eli ekranda sürükleyince ss alma özelliği var o açık kalmıştır bende de oluyordu. arama ekranı kendi kendine sürekli, belki de toplamda yüzlerce ss almıştı. bu özelliği kapatmadım ama sonrasında custom rom falan derken düzeldi gitti. bu özellikten kaynaklanıyor ama o sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gravaze

eli ekranda sürükleyince ss alma özelliği var o açık kalmıştır bende de oluyordu. arama ekranı kendi kendine sürekli, belki de toplamda yüzlerce ss almıştı. bu özelliği kapatmadım ama sonrasında custom rom falan derken düzeldi gitti. bu özellikten kaynaklanıyor ama o sorun.

peki hocam trojan fln o tür bişey olma ihtimali varmı ? daha önce yoktu son 1 aydır oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka fikri olanlar varmı arkadaşlar ?
  • Trojan ne kardesim ekrana yanagını suruyorsundur kısayolla alıyordur

• thestell kullanıcısına yanıt
    hocam ne bilim keylogger fln olma ihtimali olabilirmi diye söyledim. çünkü daha önce yoktu son 1 aydır var
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Cok supheleniyorsan fabrika ayarlarına sıfırla

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Cok supheleniyorsan fabrika ayarlarına sıfırla

kesin çözüm olurmu yani ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.