Şimdi Ara

Galaxy S3 Kamera Başlatma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
23.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu 26 Eylül 2012 tarihinde aldım
    yazılımsal bazı takılmalar dışında gerçekten güçlü bir telefon yazılım şuanda 4.1.1 ve kararlılık güncellemesiyle ana ekran ve geçiş efektlerindeki takılmalar nerdeyse 0a indirilmiş ve 4.1.2 güncellemesiyle kusursuz olacağını düşünüyorum ancak şuan da belkide sadece benim rastladığım bir sorunum var
    arka kamera yani ana kamera başlamıyor

Kameraya basınca kamera başlamıyor ve böyle bir hata veriyor

Kamera sayfası gelir gelmez ön kameraya basarsam ön kamera normal çalışıyor ve fotoğraf çekebiliyor

donanımsal bir sorun olabileceğini düşünüyorum ama daha öncede arada böyle bilinmeyen hata oluştu diyordu reset atıyordum düzeliyordu
    dün telefonu koruma kılıfsız bir şekilde dikine fayansa düşürdüm metalik çizgisinde çok zor görülen çok küçük bir çizik meydana geldi ancak telin ne kapağı çıktı ne tel kapandı ne de başka bir şey oldu düşüşünden dolayı içindeki donanıma bir zarar gelmiş olabilir mi yada öyle bir zarar meydana geldiyse böyle bir kamera başlatma hatasına sebep olur mu? telefonda şuan herhangi bir sorun yok sadece arka kamerası başlamıyor bu sabahtan beri... 8kere reset attım uygulama yöneticisinden durdurmaya zorladım verisini sildim rami temizledim pili çıkardım taktım ancak hala tık yok bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freq5GHz -- 14 Kasım 2012; 12:49:16 >

• Emin olmamakla birlikte o hasar'dan sonra olması muhtemel teknik desteğe başvurmanı onerırım nedense s3 bu aralar cok sıkıntı cıkarır gıbı hayırlısı. geçmiş olsun
  • eyvallah
    su anda gecen 9 saatin ardindan acildi kamera yani yine gecici.bir sorunmus demekki ancak samsungun amiral gemisi s3 boyle onemli hatalara kapi aralayarak imajini dusuruyor pisman oldum desem yeridir
    google galaxy nexus s modeli hem daha ucuz hem googlin guncellemelerini ilk aliyor hemde kusursuz yazilim yani arayuz menu ikonlar ve gecisler ile widgetlere sahip s3u satip nexus s almayi bile dusunmuyo degilim ancak 4.1.2 guncellemesi ile ne olacak ondan sonra karar vericem sorun umarim dvm etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yukarida anlattigim sorun tekrar olustu. Bu sorunu yasayip da cozume kavusturan yok mu ?

• Soruna Çözüm Buldunuz mu ?
  • Aynı sorun arkadaşımın telefonunda da var.
  • Bu sorun bende de oluştu ve 1 haftadır devam etmekte... Yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum, herhangi bir çözüm yolu önerebilecek var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg G2 Kamera Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Orjinal Rom u nu Odin İle En Baştan Yüklemeyi Deneyin Mümkünse Kies İle Güncelleme Yapmaktan Kaçının ...
  • her türlü formatı attım telefona, ancak yine de çözülmedi maalesef. servise vermekten ve günlerce telefon yolu gözlemekten başka bir çare kalmadı sanırım.
  • Servise verdim, 130 tl karşılığında kamera değiştirildi. Bu tip hata ile karşılaşıp format atıp çözemeyenler için çare servise verip kamerayı değiştirmekmiş.
  • servis dışı çözümü olan var mı ?
  • bende de aynı sorun oluştu sadece arka kamera çalışmıyor hata verip kapanıyor servise verdim 425 TL istediler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.