Şimdi Ara

Galaxy S3 ile iPhone 4S takası nasıl sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar şuan galaxy s3 kullanıyorum fakat şarjı az gidiyor sanırım bekleme süresi az gibi sanki fakat karşılaştırdığımızda S3 790saat falan yazıyor 4S 200 Saat yazıyor 3G açıkken şimdi bu iki telefondan hangisinin şarjı fazla gidiyor acaba? sırf şarj biraz daha fazla gitsin ve akıcı olsun diye değişebilirim

• ios a alışırsan bırakamassın çok stabil. Bence takas et
  • Yenilik iyidir,denemeni öneririm 4s i
  • 4S her alanda s3'ten daha başarılı. Değil 4S'i 4'u bile seve seve alırdım. Değiştirmeni öneririm iPhone kullandıktan sonra daha önce ben ne kullandım diyeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle vereceğiniz fiyat farkını gözünüz görmeyecek derim. İphone4 ile bile takas yapabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

4S her alanda s3'ten daha başarılı. Değil 4S'i 4'u bile seve seve alırdım. Değiştirmeni öneririm iPhone kullandıktan sonra daha önce ben ne kullandım diyeceksin.

Kesinlikle katiliyorum.

• iPhone 5 kullanıyorum , şu an 4s ve 5 gayet stabil gönül rahatlığı ile takas edilebilir fakat iPhone 4 ü önerenler olmuş biraz objektif olalım arkadaşlar . iPhone 3gs den 5 e geçtim 3gs ölü gibi çalışıyordu 4 de keza öyle arkadaşlarımın bir kaçında var çok yavaş iPhone 4.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce iPhone kullanmadıysan takasla. Yalnız 3G açık olduğunda 4S'in şarjı devasa bir hızla tükenir, S3 muhtemelen bu konuda daha iyidir.

• Biraz insaflı olun arkadaşlar arkadaşlar ben yıllarca iphone kulan mış biriolarak şu an s3 kullanıyorum ve memnun num ve s3 her açıdan 4s ten üstün bicihaz
    Camera
    Batarya
    Ses
    Ekran 4.8 amoled daha ne olsun

Eyer iphone ye geçeçek sen ip5 e geçte deysin

• quote:

Orijinalden alıntı: sagy

Biraz insaflı olun arkadaşlar arkadaşlar ben yıllarca iphone kulan mış biriolarak şu an s3 kullanıyorum ve memnun num ve s3 her açıdan 4s ten üstün bicihaz
    Camera
    Batarya
    Ses

Kamera konusunda cok buyuk fark olacagini sanmiyorum
    Pilde birazcik hakkiniz var. iPhoneda degismemesi cok kotu olmus.
    Ses kulaklik olarak iPhone'da en iyisidir. engadget adli sitenin yaptigi teste göre iPhone 4S'in sesi One X'i ve s3'ü farkla geciyor.
    Ekranin buyuk olmasi oyun oynarken ve film izlerken iyi sadece. Onun disinda gunluk kullanimda elinizde daha ufak bir cihaz tutmak kesinlikle daha rahat.
    Bence değil iPhone 5, 4S bile s3'ü rahatlikla geçebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sagy

Biraz insaflı olun arkadaşlar arkadaşlar ben yıllarca iphone kulan mış biriolarak şu an s3 kullanıyorum ve memnun num ve s3 her açıdan 4s ten üstün bicihaz
    Camera
    Batarya
    Ses

eyer değil eğer

geçte değil geç de

geçeçek sen değil geçeceksen

kullan mış değil kullanmış

biriolarak değil biri olarak

memnun num değil memnunum

camera değil kamera

önce atalarımızın binlerce yıldan beri kullandığı ve bize miras olarak kalan dilimizi düzgün kullanalım . zira atalarımız çok saygıdeğer insanlar .

ben android de gördüm ios cihazda , hem de elimden iphone 4 , 4S , 5 , ipod touch 4 geçti , diğer yandan motorolanın ve samsungun çok sevdiği üst düzey android cihazlar
    alacaksanız ios alın ; çünkü işinize yarayacak uygulama sayısı o kadar fazla ki , ben mesleğim icabı bir adet sembolik hesap makinası ve bir adet devre simülatörüne ihtiyaç duyuyorum , bunların çok kalitelileri ios'da var ; ancak android'de yok.

hadi bana 4.8' amoled ekran bir devre simülasyonu yapsın .

• quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

4S her alanda s3'ten daha başarılı. Değil 4S'i 4'u bile seve seve alırdım. Değiştirmeni öneririm iPhone kullandıktan sonra daha önce ben ne kullandım diyeceksin.

bundan önce ki telefonum 4 dü zaten fakat bence S3 sadece 5 ile karşılaştırılabilir ben 4s i soruyorum o yüzden bende 4 varken wifi açık oluyodu genelde 2-3 gün gittiğini hatırlıyorum 4s de aynı şekilde daha fazla gitmesi gerekmiyor mu şarjının s3 den? birde üste para vermeyeceğim
  • iphone sahibinin kesin zararına bi takas olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yap takasını dene gör kendin karar ver. Hazır üstüne parada vermicem diyosunuz iphone 4s i beğenmeyip sattıktan sonra bile tekrar s3 ün sıfırını alabilecek miktarda para geçer elinize.. Tavsiyem 4s

• quote:

Orijinalden alıntı: Céм

merhaba arkadaşlar şuan galaxy s3 kullanıyorum fakat şarjı az gidiyor sanırım bekleme süresi az gibi sanki fakat karşılaştırdığımızda S3 790saat falan yazıyor 4S 200 Saat yazıyor 3G açıkken şimdi bu iki telefondan hangisinin şarjı fazla gidiyor acaba? sırf şarj biraz daha fazla gitsin ve akıcı olsun diye değişebilirim

İphone 4 kullanan biri olarak satıp s3 aldım, ki androidi de severim, iki işletim sisteminin yeride ayrıdır...

Ancak 1-1,5 aylık bi kullanımdan sonra direk takaslamak istedim 4 veya 4s le, şansıma 4 geldi ve şu anda da iphone 4 kullanıyorum...

Aşırı derecede memnunum, 4s almanız kesinlikle daha iyi ama bana göre iphone 4 bile rahatça alınabilir...

Android de çok güzel ama asla bi ios değil maalesef...
  • kalite hissini sever biriyseniz 4s e vereceginiz fark gercekten deger üstelik ikinci elde iphone zarar da ettirmez. S3 te kullandım (kullanmaz olaydım) kalitesiz oldugunu elinize alınca anlıyorsunuz. ben 30 aylık iphone 4 ümü 800 tl ye sattım düşünün yani.
  • şimdi iPhone 3gs de 4 de kullandım fakat istediğim müziği zil sesi yapamamak bluetooth kullanamamak falan kötü oluyor. olmazsa ben yarın konuşayım adamla tekrar bi deneyelim halen geçerliyse teklifi
  • ustelikte benim icin sarj baya onemli arkadaslar whatsapp facebook falan kullanirim baya

• Her türlü 4s, her türlü.

• 4s iyidir ,2 hafta s3 kullandım benim için en saçma gelen yanı oyuncak gibi la plasitk bildiğin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.