Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (481. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
461.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyahta dediğim sistemi mi yaptınız hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berat dediğin sistemi boeffla da yapayım dedim reset atınca telefon açılmadı samsung i9300 yazısında kaldı..Kernel sıfırlama falan yoktu zaten ahize sesi gitmişti..Bende sıfırdan rom kurdum..Şu anda googynin 1.6.8 in çıkmasını bekliyorum..Açıkçası sürekli telefonu sıfırdan kurmaktan ayar yapmaktan sıkıldım..Omega43.9 ilk yüklendiği haliyle duruyor şu anda..Gün içerisinde yapacağım..Ama dediğin profil çok düşük kaldı sanırım açılmadı telefon..
  • Xperianze 0.9.9
    kernel boeffla 2.13
    profil: zzmove battery
    otomatik parlaklık ve 2G kullanım.
    5 saat ekran süresi aldığım oldu fakat genelde 1bucuk gün kullanımda 4-4,5 saat ekran süresi alıyorum.
  • vallahi şöyle söyliyim benim için asıl önemli olan her frekansı net alabilmem, S3 daha çok bas üzerine kurulmuş, hatta midler iyi değil, her frekansı en iyi apple cihazlarla alabildim, ama apple larda da basslar kesinlikle bi S3 gibi değil. wolfson engine ses seviyesinde artış gösterttiği için o karşılaştırmayı net yapamadım, çünkü sesler aynı seviyede olmalı ki ses kalitesi farkını daha iyi anlayayım, ses seviyesinin artması frekansların daha iyi duyulmasına sebep olduğu için objektif olmaz düşüncesiyle buna yorum yapmayayım. ama apple seçiciliğine en yakın sesi söylediğim kombinasyon ile aldım, hatta dsp den eq ayarı yapıp bass boost kullanıldığında tadından yenmiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kullandığım sistem;

Rom
    Purelook HD v8.0

Kernel
    Googy Max 1.5.4

Ana Bant Sürümü
    I9300BVEMF1

Sorunum;
    Konuşurken sesin karşıya derinlerden geliyor gibi ve çok hışırtılı gitmesi. Bu konuda ve başka forumlarda aramalar yaptım ilave arama ayarlarından parazit azaltmayı kapatınca düzeldiğini söyleyenler olmuş ama bende düzelmedi. Kullandığım modem dosyasından felan olabilir mi acaba? Stweaks ile herhangi bir ayar yapabilir miyim? Birkaç sayfa önce @Firarist arkdaşın paylaştığı cpu gpu vs. ayarlarını yaptım sadece başka bir yeriyle oynamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhncnk -- 15 Ağustos 2013; 13:42:33 >
  • size tavsiyem sistemin yedeğini alıp stock roma dönün, eğer sorun hala devam ederse telefonu servise verin, devam etmemiş olursa biz size yardımcı olalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

size tavsiyem sistemin yedeğini alıp stock roma dönün, eğer sorun hala devam ederse telefonu servise verin, devam etmemiş olursa biz size yardımcı olalım

Tamamdır, teşekkürler. Deneyip sonucu yazarım buraya.
  • Yücel Apollo'yu nereden buldun 43.7 için? Bir de Nova, Go gibi launcher'larda bildiğiniz gibi Samsung'un Accuweather widget'ı yok. Onun yerine ne önerirsiniz?

Berat'ın dediği Swipe Home Button uygulaması güzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firaristt -- 15 Ağustos 2013; 14:25:41 >
  • Googy max 1.6.8 çıktı yumulun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Yücel Apollo'yu nereden buldun 43.7 için? Bir de Nova, Go gibi launcher'larda bildiğiniz gibi Samsung'un Accuweather widget'ı yok. Onun yerine ne önerirsiniz?

Berat'ın dediği Swipe Home Button uygulaması güzelmiş.

http://db.tt/UXaEiKSY

• Rom : miui rom note 2 edition ( multiwindow, kamera bazi samsung apkleri mevcut)
    kernel : googy max kernel zram 600 mb zram 100 swappiness, gentle fair sleepers disabled. herhangi bir undervolting yok. 4 saat ekran suresi aliyorum.
    tema : mi style miui romun en sevdiğim özelliği mispace için
    klavye : swiftkey artı note 2 klavye

floating notifications güzel bir bildirim programı.

system için, super manager ve system tuner i kullanıyorum.

super manager ile low memory killer ayarları ve night screen mode u kullanıyorum.

sytem tuner da startups seçeneğinde Yücelin bahsettigi başlarkenki gereksiz uygulamaların açılmasını engelliyorum. açılırken ram kullanımı düşük oluyor yalnız tekrar ihtiyaç duydugumda açtığım için totalde pek bir manası kalmıyor.

• Cok gerekli degilse zrami abartmayin, cunku 200mb zram bile stabiliteyi ciddi dusuruyor

• 1.6.8 tam kilit ekranına gelince kitlenip kalıyor.

• Firaristt F kullanıcısına yanıt
    hd widget kullanıyorum ben
  • Omega 43,8
    siyah 1,9,1
    zram kapalı
    birazda tweaks yaptım, şu an stabilite mükemmel. Hiç olmadığı kadar iyi.
  • quote:

1.6.8 tam kilit ekranına gelince kitlenip kalıyor.

Bende sorun yok. PAC kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

1.6.8 tam kilit ekranına gelince kitlenip kalıyor.

Bende sorun yok. PAC kullanıyorum.

Aosp tabanlı o rom diye biliyorum. Sammy romlarda sanırım sıkıntı var.

• Ben de sıkıntı yok.Omega 43.9 ama temiz kurulum yaptım romu yeni yüklemiştim.Şu an için bir sıkıntı yok.

Edit:Baktım şimdi 1.6ghz işini çözmüş..telefon 1.4 max gözüküyor cpu adjusterde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 15 Ağustos 2013; 15:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

Ben de sıkıntı yok.Omega 43.9 ama temiz kurulum yaptım romu yeni yüklemiştim.Şu an için bir sıkıntı yok.

Edit:Baktım şimdi 1.6ghz işini çözmüş..telefon 1.4 max gözüküyor cpu adjusterde.

Harici kart kullanıyor musunuz? Kartı çıkarınca benim sorun çözüldü. Biraz araştıracağım.

• Android logger ne işe yarıyor?Bu sefer kapattım onu..register hook,master sequence kapalı..1.2 ghz..cpu 75,gpu 50 mv undervolt yapılı..Googy max 1.6.8 bu ayarlara rağmen geçişler o kadar hızlı ve akıcı ki anlatamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemans -- 15 Ağustos 2013; 15:59:20 >
  • 
Sayfa: önceki 479480481482483
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.