Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carlitoss

Dokunmadan algılama bence pek önemli değil. Ancak video izlerken ya da okurken kapanmama işe yarayabilir. Dediğin gibi bende kamera uygulamasını beğendim. Ancak S4'e geçecek kadar fark göremedim. Performanslı bir yazılım ile uzun süre kullanırım telefonu.

o dediğiniz özellik s3 tede mevcut. bende s4 e geçmek istemiyorum ama babam benim cihazımı sahiplenmek konusunda çok inatçı, ben ona s3 ü vercem o da bana s4 alcak hesap kapancak bu arada nexus S4 çok havalı değil mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok Uygun bir fiyat farkı ile geçebilirsem geçerim. Yoksa S3 ile yola devam. Kamera haricinde S4 çok da bir şey sunmuyor. Kafamı hareket ettireceğime parmakla kaydırma yaparım. Cihazı değiştirmeye değecek kadar fark yok. Video Çekimi konusunda da 30Mbps gayet güzel. Cuzi bir miktar olmadıkça değmez. Seneye güzel cihazlar gelecek. Belki onlar tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Çok Uygun bir fiyat farkı ile geçebilirsem geçerim. Yoksa S3 ile yola devam. Kamera haricinde S4 çok da bir şey sunmuyor. Kafamı hareket ettireceğime parmakla kaydırma yaparım. Cihazı değiştirmeye değecek kadar fark yok. Video Çekimi konusunda da 30Mbps gayet güzel. Cuzi bir miktar olmadıkça değmez. Seneye güzel cihazlar gelecek. Belki onlar tercih edilebilir.

s3 ikinci eli ölü durumda uygun bir fiyatla kastınız ne kadar merak ettim.

• Nexus güzel bir cihaz. Burada da ABD'deki gibi uygun fiyata satılmış olsaydı hiç düşünmeden alırdım.
  • Arkadaslar,

Sızıntı samsung 4.2.2 yı yukledıkden sonra temaseke gerı dondum fakat gec sarj oluyor acayıp bı sekılde tarayıcıyı actıgım anda sankı sarj olmayı kesıp pıl yuzdesı dusmekte belkı romdan kaynaklıdır dıye 4.1.2 xperıanze yukledım ondada aynı sorun var, suan baska adaptorle denıyorum LG adaptor fakat onunda amperı dusuk galba, acıkcası kafam karıstı sarj problemını odin mi yaptı acaba? Bu konuda bılgınız varsa cevaplarınızı beklıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: snow-leopard

Arkadaslar,

Sızıntı samsung 4.2.2 yı yukledıkden sonra temaseke gerı dondum fakat gec sarj oluyor acayıp bı sekılde tarayıcıyı actıgım anda sankı sarj olmayı kesıp pıl yuzdesı dusmekte belkı romdan kaynaklıdır dıye 4.1.2 xperıanze yukledım ondada aynı sorun var, suan baska adaptorle denıyorum LG adaptor fakat onunda amperı dusuk galba, acıkcası kafam karıstı sarj problemını odin mi yaptı acaba? Bu konuda bılgınız varsa cevaplarınızı beklıyorum.

8 saatte % 20 şarj oldu bu gece. Sabah 5:15 gibi uyanınca fark ettim. 100mA güvenlik önemini kapatınca 6:20'de yani 1 saatte% 17 sarj oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

quote:

Orijinalden alıntı: halil5

quote:

Orijinalden alıntı: halil5

acil yardım arkadaşlar şimdi eski sürüme I9300XXEMA2_I9300OJVEMA1_TUR döndüm odin ile bu seferde boot ekreanında sürekli restart atıyor, bir türlü açılmdaı telefon. şaştım kaldım ne yapıcam bilemiyorum.

4.2.2 den 4.1.2 ye gçiş yapıyorum boot sorunu yaşıyorum odin de hiç ibr hata olmamasına rağmen. bu yüzden bu en son sürümde kaldım. bunda ise wifi sorunum var. wifidn ağıma bağlanıyor ama net yüklenmiyor sıkıntı nerde anlamıyorum

yeni bir sürümden eski bir sürüme full wipe yapmadan geçince boot ekranında kalma sorunu oluyor.boot ekranında kaldıktan sonra telefonu kapatıp ses açma+home+power tuşlarıyla recovery ekranına gelip ordan wipe data factory reset yaparsanız sorun çözülür.

Halen 4.2.2 deysen epic citadel 3dmark ve glbenchmark in 2.5 on screen ve fill rate ve triangle texture onscreen testlerini yapma imkanin var mi?birde antutunun 2d-3d grafik testini

Evet hocam dun aksama kadar telle ugrastım. Şükür simdi düzeldi. Ksa nir test varsa yaparım ama uygulama felan cok

• quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

Galaxy s4 de kullanılan smart control özelliği başarılı şekilde galaxy s2 ve s3 üzerinde çalıştırılmış.Bu sayede video izlerken elinizi telefonun üstünden geçirdiğinizde video duruyor tekrar geçirirseniz devam ediyor.Lafı fazla uzatmadan anlatıma geçiyorum.

Gallery2.apk Linkteki galeri programını indirip system/app dizinine kopyalıyoruz.Ardından uygulama izinlerini resimdeki gibi ayarlıyoruz.Sonrasında system/app dizinine kopyaladığımız galeriyi kuruyoruz.Ayarlarda smart control seçeneği var isterseniz kapatabilirsiniz.

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★

bu nasıl oluyor hocam donanımsal yenilik değil mi o

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

quote:

Galaxy s4 de kullanılan smart control özelliği başarılı şekilde galaxy s2 ve s3 üzerinde çalıştırılmış.Bu sayede video izlerken elinizi telefonun üstünden geçirdiğinizde video duruyor tekrar geçirirseniz devam ediyor.Lafı fazla uzatmadan anlatıma geçiyorum.

Gallery2.apk Linkteki galeri programını indirip system/app dizinine kopyalıyoruz.Ardından uygulama izinlerini resimdeki gibi ayarlıyoruz.Sonrasında system/app dizinine kopyaladığımız galeriyi kuruyoruz.Ayarlarda smart control seçeneği var isterseniz kapatabilirsiniz.

Hayır, yakınlık sensörü kullanılıyor ve iyi tepki veriyor.El değmeden sayfa değiştirme ve gözle kaydırma özelliklerinin gelmesini merakla bekliyorum.Deneyin ve görün gayet basit bir işlem.

• wanam 4.2.2 sürümü 7.0 olanini yukledim ilk izlenimim guzel degisiklikler mevcut ama hatalarda mevcut bazi yuklu uygulama larim hata veriyor acilmiyor sarz 4.1.2 den daha hizli tükeniyor email hatasi veriyor simdilik kararli surumler cikana kadar beklemenizi tavsiye ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

quote:

Hayır, yakınlık sensörü kullanılıyor ve iyi tepki veriyor.El değmeden sayfa değiştirme ve gözle kaydırma özelliklerinin gelmesini merakla bekliyorum.Deneyin ve görün gayet basit bir işlem.

çok iyimiş telefonumun ekranı kırık şu an gelsin hemen deneyeceğim

• quote:

quote:

Arkadaslar,

8 saatte % 20 şarj oldu bu gece. Sabah 5:15 gibi uyanınca fark ettim. 100mA güvenlik önemini kapatınca 6:20'de yani 1 saatte% 17 sarj oldu.

Guvenlık onlemını stweaks sarj amperı bolumunden mı yapıyoruz? Benım suan stock 1000 onu 1200 e mı cekmelıyım yoksa baska yerden mı yapılıyor ?

Cevapladıgınız ıcın tesekkur ederım

• Oradan yapılıyor ama Perseus kernel ile oluyor. Şu anda düzgün şarj ediyor ama yavaş olması nedeniyle S4 şarj adaptörü sipariş etmeyi düşünüyorum.
  • testleri yaptım dostum yalnız antutuda sürekli değişik skorlar aldım en yüksekleri ise şöyle; 2D:1427 3D:3771

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan9455 -- 22 Mayıs 2013; 17:04:05 >

• şu stweaks türkçe olsa çok iyi olcak hiçbirşey anlamıyorum ve bana katılan kişi sayısı markette oldukça fazla. ama bakan yok hiç play storeye,geliştirici türk program ingilizce.diyecek söz bulamıyorum,elin polonyalısı türkçe desteği veriyor ama bizde durum farklı.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaslar,

Guvenlık onlemını stweaks sarj amperı bolumunden mı yapıyoruz? Benım suan stock 1000 onu 1200 e mı cekmelıyım yoksa baska yerden mı yapılıyor ?

Cevapladıgınız ıcın tesekkur ederım

hocam birsürü 1000 var hangisi?

• çok sağol 3d markı silmişim karşılaştıramadım. ama antutu ve quadrantta fark yok görünmüyor. ama glbenchmarkın triangle testlerine göre 50% artış var 4.1.2 9 da kalıyor seninki 14 e çıkmış oyunlarda falan nasıl fark var mı?birde xda da ram çok kötü real racing 3 oynarken ram yetmediği için oyundan atıyor demişler zram falan halen çalışmıyor heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 22 Mayıs 2013; 18:07:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

çok sağol 3d markı silmişim karşılaştıramadım. ama antutu ve quadrantta fark yok görünüyor. ama glbenchmarkın triangle testlerine göre 50% artış var 4.1.2 9 da kalıyor seninki 14 e çıkmış oyunlarda falan nasıl fark var mı?birde xda da ram çok kötü real racing 3 oynarken ram yetmediği için oyundan atıyor demişler zram falan halen çalışmıyor heralde halen

Ram için kernel, mod gibi sisteme direk müdahale edebilecek hale gelmemiz lazım. Yoksa yüzeysel ayarlar ile verimli olmaz.

Şarj için ignore margin seçeneğini seçin. Uygun bir adaptörünüz yoksa amper değerleri ile oynamayın. Cihaz voltaj dalgalanıyor diye algılayıp 100mA ile şarj ediyor. Öyle olunca da telefonun ekranı açık olduğunda pil seviyesi azalıyor. 4dk da % 1 gidiyor bende. Yani 40-45 dk ekran açık durunca % 10 gidiyor. Eve gelene kadar yetiyor. 8 saat ekran gibi bir takıntım yok. Her özelliği de doya doya kullansam da performans düşmüyor ve beklemede pil azalmıyor. H+'da mobil internet açık olsa da sıkıntı olmuyor. 4.2.2 için de destek gelmeden geçmeyi düşünmüyorum.

• wanam 4.2.2 sürümü 7.0 olanini yukledim.mx player file locker gibi uygulama lar yeterli alan yok uyarisi veriyor 4.2.2 de sizde durum nasil

• Bence bu antutu, geekbench gibi testler güvenilir değil. Çok değişken. Mesela telefonu soğutarak test yapsan o bile fark ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.