Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 (I9300) Yazılım & Kamera [ANA KONU] ★★ (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
16.093
Cevap
89
Favori
462.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanhiziroglu

quote:

Orijinalden alıntı: minermanav

Hocam bilmem aranızda PS3 kullanan var mıdır ancak ben Xda'de şöyle bir uygulama görmüştüm:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dancingpixelstudios.sixaxiscontroller Kullanan var mı hocam sixaxis'in bozulma ihtimali varmış deneyen varsa cevap verebilir mi acaba

Kullanması biraz karışık Youtube'dan anlatımına bakıp ordaki yönergeleri uygularsanız mükemmel sonuç alırsınız. Ben telefonu MHL ile televizyona bağladım üstüne bu programla DualShock 3'le televizyonda konsol kalitesinde Modern Combat 4 oynamıştım. Baya hoş bir şey. Bi de şöyle bi aparat almıştım Amerika'dan,

Adı GameKlip. Aynı zaman da bununla da Sixaxis yardımıyla her yerde oyun oynayabiliyorum. Malum öğrenci olduğum için çantamın bir köşesinde her zaman DualShock ve bunu barındırıyorum.

GameKlip gerçekten çok güzel birşeymiş bayıldım.
    Aşağıdaki sitede 15$ ve 20 $ olarak kablolu ve kablosuz satılıyor.
    http://buy.thegameklip.com/products/gameklip-casemount

Sahibinden.com da ise 95 TL ve 120 TL ye satan var.

Anlamadığım birşey kablolu ve kablosuz olayı nasıl oluyor? Gamepad ile bahsettiğin programı kuararak , hem kabloyla hemde kablosuz olarak wireless üzerinden mi haberleşiyor?

Biraz bilgi verebilirmisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Acemi85

quote:

quote:

Hocam bilmem aranızda PS3 kullanan var mıdır ancak ben Xda'de şöyle bir uygulama görmüştüm:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dancingpixelstudios.sixaxiscontroller Kullanan var mı hocam sixaxis'in bozulma ihtimali varmış deneyen varsa cevap verebilir mi acaba

Kullanması biraz karışık Youtube'dan anlatımına bakıp ordaki yönergeleri uygularsanız mükemmel sonuç alırsınız. Ben telefonu MHL ile televizyona bağladım üstüne bu programla DualShock 3'le televizyonda konsol kalitesinde Modern Combat 4 oynamıştım. Baya hoş bir şey. Bi de şöyle bi aparat almıştım Amerika'dan,

Adı GameKlip. Aynı zaman da bununla da Sixaxis yardımıyla her yerde oyun oynayabiliyorum. Malum öğrenci olduğum için çantamın bir köşesinde her zaman DualShock ve bunu barındırıyorum.

Anlamadığım birşey kablolu ve kablosuz olayı nasıl oluyor? Gamepad ile bahsettiğin programı kuararak , hem kabloyla hemde kablosuz olarak wireless üzerinden mi haberleşiyor?

Telefon zaten otg kablo ile ps3 controlleri direk gorup destekleyen oyunlarda calistiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben joy2touch adlı programı kullanıyorum sixaxis yerine, gameklip bana pahalı geldi.

• ben kabloyu 5 liraya çarşıdan almıştım. onun için kablosuzunu almıştım gameklip'in. ama kayboldu kablom yenisini almam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks6141

Ben de dün akşam Miui kurdum. Ultimaromdan sonra cab gibi geldi inanın. Ultimaya iyi derdim ama stabilite,akışkanlık olarak on numara bir rom.pilini daha test edemedim, onu da anlarım yakın zamanda. nova ile kullanmak istiyorum miuiyu ancak hiçbir widget eklemeye izin vermiyor, sürekli miui ayarlar durduruldu diyor. bir hava durumu saat widgetim bile yok bu konuda bilgisi olan yardımcı olacak birisi var mıydı. Bu arada miui kendi arayüzünde widget eklemeye izin veriyor novada izin vermiyor

Nova apk'sını system/app klasörüne atmalısın daha sonra yetkilendir ve kurulumu yap, bunları es file ile yapabilirsin daha sonra cihazı yeniden başlat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Spiderdeniz

quote:

Orijinalden alıntı: haspko39

quote:

Orijinalden alıntı: Spiderdeniz

quote:

Resmen rom yükleme bağımlısı olduk ya :) 2 gün rom yüklemeyince elim ayağım titriyor. :)

5 gündür MIUI rom kullanıyordum performans hız bakımından süper ama şu şarj olayı üzüyor beni. :( Maksimum alığım şarj süresi 1 gün 5 saat :(

Bu yüzden MIUI yedeğimi komple alıp test amaçlı diğer romları yükleyip öncelikle pil olarak daha sonrasında performans olarak test edicem.

(Büyük ihtimal testler sonunda tekrar MIUI ye geri dönüceğimi bile bile denemek istiyorum :) )

(Orjinal launcher daha sonrasında apex yada nova launcher yükleyerek. orjinal ve siyah kernel yükleyerek farklı kombinasyonlarda deniycem)

İlk romum XXEMA1_NeatROM_Lite_v1.6 biraz önce yükledim test ediyorum. (Pil dostu bir rom olduğu söyleniyor)

Sonrasında aşağıdaki romları indirdim artık 3-4 gün arayla yükleyip geri bildirimleri yazarım.

,AnonoROMv23 , SuperNexus-2.0-i9300-BUILD1 , sotmax v14, omega v40, Advanced_MIUI.us_Jimbo77v_3.1.18

Test et de yazarsın sonuçları :) Bende dün şarj olayı yüzünden Ultima yükledim (gerçi şarj problemi kablo yüzündenmiş ama yinede rom u değiştirmek fena olmadı),şimdilik fena değil gibi. Hızlı ve herhangi bi sorun yok şu anda. Beğenirsem bunu kullanırım artık,beğenmezsem tekrar stock rom a geçerim :)

Bu donguye girmissin artik hocam, begenirsem kalirim olaylari yalan oluyor bu sayfayi takip edenler icin
    Daha ne romlar gorecek o telefon...

Galiba haklısın hocam,zaten 2 haftada bir rom değiştiriyorum nerdeyse,en azında ayda 1e düşürsek iyi olur :)

MIUI ve diğer rom kullanan arkadaşlar;

Bende sizler gibi MIUI taraftarıyım ama batarya konusundaki sıkıntıdan dolayı değişik romları denemeye karar vermiştim.

İlk denediğim rom NeatROM_Lite_v1.6 ve romu kuralı 24 saat oldu. Üstünde orjinal kernel ve orjinal launcher var hiç bir müdale etmedim sadece titaniumdan backuplarımı döndüm.

İlk izlenim çok şaşırtıcı.
    + Batarya performansı harika hatta mükemmel. İş yoğunluğundan dolayı çok kurcalayamadım ama şu an 24 saat olmuş batarya daha %72 de. Ekran açık kalma süresi 1 saat 10 dakika. Bu şekilde giderse 2.5 - 3 gün pil gider diye düşünüyorum belkide daha fazla.

+ Home tuşu gecikme olayı yok. Çünkü romda Svoice yok ihtiyacımda yok zaten. Aynı MIUI da ki gibi tepkileri anında veriyor ana sayfaya çok hızlı şekilde dönüyor.

+ Menü geçişleri harika daha herhangibir lagla karşılaşmadım yaklaşık 30 uygulama yüklü. Orjinal launcher kullanıyorum belkide nova veya apexle dahada iyi olabilir.

+ Orjinal stock rom menusu olduğu için MIUI deki yabancılığı yaşamıyosunuz. Hava durumu widgetı yok onun yerine store dan "Android Weather" indirdim çok başarılı.

+ Rehber gecikme diye birşeyden bahsetmiyorum artık çünkü Exdialler kullanıyorum bence muhteşem.

+ İnternet ve wifi hızıda bana çok iyi geldi hiç bir sorun yaşamadım

* Oyun yükleme ve oynama şansım olmadı ilk izlenimleri aktarıyorum. Ama şimdilik bu romda kalmayı ve uzun süre kullanmayı düşünüyorum çünkü pil olayı benim için çok önemli :)

* İlerleyen dönemde Yank555 kernel kurmayı düşünüyorum bu kernelde performansı ve batarya kullanımını arttırdığı söyleniyor bakalım nasıl tepki vericek?

* Sonuç olarak daha ilk rom denememde nokta atışı yaptığımı düşünüyorum hiç bir olumsuz yönle karşılaşmadım şu an. Sizlerede bu romu tavsiye ederim forumda 1-2 arkadaş önermişti ama ismi çok duyulmadığı için kimse yüklemedi herhalde bence şu ana kadar kurduklarım arasında en iyi rom diyebilirim batarya ve performansı düşünürsek (Kurduğum romlar omega v20 - v40 arası , sotmax v14, cm 10.1 , ultimarom, MIUI )

Miui'dan dediğin roma geçtim oldukça hızlı rehber vb sorunları yok ilerde şişme yapmazsa bir süre bunu kullanacağım ben de.

• quote:

Orijinalden alıntı: haspko39
    Katiliyorum. Bu forumda Sotmax'i tum versiyonlariyla ilk kullanan ve son versiyonun incelemesini yapan biri olarak Sotmax+Jkay onerecegim bir kombinasyondur. Ancak ben stok gorunum ve akiciliga onem verdigim icin, sadece center clock ve circle battery modu kullaniyorum. Next Launcher 3d ve Exdialer ile de mukemmel bir kombinasyon olustugunu soyleyebilirim. Telefon kusursuza yakin calisiyor. Tabi yank555'in de hakkini yememek lazim. Cok dolu ve performansli bir kernel.

Hocam ben siyah, bestmultitaskfix ve stweaks ile kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Bir kaç gün sonra akıcılığını yitirirse yank555'i kurarım tabi ki.

quote:

Orijinalden alıntı: Berat249
    Jkay custom romlara kurulmuyo diye biliyordum

Sotmax ile sorunsuz ama desteklemeyen romlar vardır belki, kendi başlıklarını incelemekte yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmarFar -- 31 Ocak 2013; 12:49:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

quote:

Telefon zaten otg kablo ile ps3 controlleri direk gorup destekleyen oyunlarda calistiriyor

Peki benim evde ps3 yok ps3 gamepad in şarj veya pil olayınıda bilmiyorum. 1 tane ps3 gamepad alsam nasıl şarj edicem yada pilli mi bu gamepad?
    Veya evde pc için usb bağlantılı gamepadim var 20 tl ye almıştım otg kablo alsam onu s3 e bağlayıp otg kablo ile oyun oynanır mı?

• Firarist arkadaşımızdan mesaj var

quote:

Bir bakıma iyi oldu, başka şeylere de zaman ayırdım. Ufak rom denemeleri yaptım, 2 tane rom seçeneği hazırladım. AOSP tabanlı mı MIUI tabanlı mı olsun karar verme aşamasındayım. MIUI'da Multitasking ve kamera ile ilgili bazı sıkıntılar oldu, AOSP üzerine çok çalışamadım. Bir iki mod ve ram tweakleri haricinde AOSP'de pek bir şey denemedim açıkçası. MIUI'da sistem seviyesinde bazı değişiklikler yaptım, şimdilik güzel ancak uygulamayı Ram'de kilitleme ve kamera özellikleri konusunda biraz daha emek istiyor. 4.1.1 tabanlı olduğu için stok kamerayı kullanabiliyorum ama 4.1.2'deki özellikler yok, kamera kalitesi kötü. Uygulamalar Ram'de kitlenebiliyor ancak zorlayınca performansı düşürmek yerine saçma bir şekilde kapatmaması gereken uygulamayı kapatıp, kapatması gerekeni açık bırakıyor. Ses Modu roma gömülmüyor bu da MIUI'ın bir başka sorunu. AOSP'de ise gayet stabil ancak Multitasking her zamanki gibi biraz zayıf kalıyor. Konu çok hızlı ilerliyor, birazcık frenleyin.

Kendisi cuma günü aramıza dönecek ortada bir haksızlık durumu var umarım Firarist'e hakettiği saygı gösterilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

quote:

quote:

Peki benim evde ps3 yok ps3 gamepad in şarj veya pil olayınıda bilmiyorum. 1 tane ps3 gamepad alsam nasıl şarj edicem yada pilli mi bu gamepad?
    Veya evde pc için usb bağlantılı gamepadim var 20 tl ye almıştım otg kablo alsam onu s3 e bağlayıp otg kablo ile oyun oynanır mı?

Ps3 yoksa alma bence 120 lira asagi yukari degmez telefonda oyun oynamam icin ama sarji usb uzerinde pc yapar baska gamepad bilmiyorum bazilari calisiyor diyor ama bende logitech var bi tane o calismiyor mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

Ben de dün akşam Miui kurdum. Ultimaromdan sonra cab gibi geldi inanın. Ultimaya iyi derdim ama stabilite,akışkanlık olarak on numara bir rom.pilini daha test edemedim, onu da anlarım yakın zamanda. nova ile kullanmak istiyorum miuiyu ancak hiçbir widget eklemeye izin vermiyor, sürekli miui ayarlar durduruldu diyor. bir hava durumu saat widgetim bile yok bu konuda bilgisi olan yardımcı olacak birisi var mıydı. Bu arada miui kendi arayüzünde widget eklemeye izin veriyor novada izin vermiyor

Nova apk'sını system/app klasörüne atmalısın daha sonra yetkilendir ve kurulumu yap, bunları es file ile yapabilirsin daha sonra cihazı yeniden başlat

Novayı ben satınalmıştım storedan apk ile kurulumunu yapmamıştım bu şekilde olduğunda nova apksını nerede bulup system/app klasörüne atabilirim peki widgetleri çalıştırabilmek için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dark dragon

quote:

Novayı ben satınalmıştım storedan apk ile kurulumunu yapmamıştım bu şekilde olduğunda nova apksını nerede bulup system/app klasörüne atabilirim peki widgetleri çalıştırabilmek için

Markette apk backup yazarsan gerekli programlar çıkıyor bunlardan biriyle apk dosyasını oluşturacaksın sonra dedim gibi es ile kuracaksın.

• Türkiye için 4.1.2 güncellemesi çıktı arkadaşlar. Küçük bugları düzeltmek için çıkarmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdysS_eus

Türkiye için 4.1.2 güncellemesi çıktı arkadaşlar. Küçük bugları düzeltmek için çıkarmışlar.

Cikali 2 hafta oldu hocam

• Arkadaşlar şu otg olayı kafamı karıştırdı var mı otg kablo kullanıp gamepad ile oyun oynayan? Varsa hangi marka gamepad ve çalıştırmak için neler lazım?
  • Arkadaslar az once Google Play'i bir açtım kabul etme şeysi geldi kabul ettim. Baktım filmler kitaplar falan gelmiş. 2 dakika önce yine açtım Google Play'i, baktım bütün o Kitaplar Filmler sekmeleri falan gitmiş yine bizim normal Google Play uygulamaları duruyordu ana ekranda. Çok ta sevinmiştim filmlere, napsam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: OdysS_eus

Türkiye için 4.1.2 güncellemesi çıktı arkadaşlar. Küçük bugları düzeltmek için çıkarmışlar.

Cikali 2 hafta oldu hocam

İkinci 4.1.2 güncellemesi. Var olan 4.1.2 nin hatalarını düzeltmek için çıkan 4.1.2 güncellemesi hocam.
  • 59 mb lık bir güncelleme aldım az önce kararlılık için sanırım
  • Arkadaşlar turkbey diye bir rom vardı Türk bir arkadaşımızın geliştirdiği. Bu romun linkini verecek olan var mı? Bu kadar rom incelemesi yapıyoruz bari Türk bir arkadaşımızın kini inceleyip geri dönüş yapalım ki gelistirsin biz de onunkini kullanalum

• bir şey sormak istiyorum benim şuan telefondaki son güncelleme 4.1.1 android sürümü var bunu yükledikten sonra telefon sorunlu bir hal aldı !!

Uygulamarlarda oyunlarda takılmalar mevcut menü geçişlerinde takılmalar meydana geliyor bir ara telefonuma güncelleme geldi wi-fi olmadığı için güncelleyemiyorum

güncelle dediğimde ise telefondan güncelleme mevcut değil hayret bir şey artık iş öyle bir boyuta geldi ki müzik dinlediğimde şarkı 1 saniye kesilip tekrar kaldığı yerden başlıyor !!
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.