Bildirim
Galaxy S3 Hdmi Kablo İle Tv Bağlantısı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Merhaba. Kidigi'nin S3 icin olan HDMI standini aldim. Ancak bende de goruntu TV'ye gitmesine ragmen, ses telefondan cikmaya devam ediyor. Ayarlar - Aksesuar bolumunden sesi harici hoparlorden cal secenegini sectim ama ses yine telefondan gelmeye devam ediyor. Siz cozebildiniz mi sorunu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef çözümünü bulamadım bende beklemedeyim koskoca forumda bi Allah'ın kulu bilmez mi :) trajikomik bi durum :) -
Bende ses sorunu yok ama goruntu arada gidip geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 14 Temmuz 2013; 22:19:04 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tv nizin markası nedir? benim philips de acaba tv ye has bi sorun mu diye araştırmaya başladım bi de bağlantıdan kısaca bahsetseniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: BaTu-ran
Hocam tv nizin markası nedir? benim philips de acaba tv ye has bi sorun mu diye araştırmaya başladım bi de bağlantıdan kısaca bahsetseniz.
Lg televizyonum.Sorun ya yazilimsal yada adaptorden kaynakli. Youtubeda çeşitli videolar var hdmi konusunda.
https://www.youtube.com/watch?v=gQcSLc5GJ6E&feature=youtube_gdata_player
http://m.youtube.com/watch?v=C6Zhu_QMQWI&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DC6Zhu_QMQWI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 15 Temmuz 2013; 23:04:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bir çözüm bulabildiniz mi arkadaşlar bendede görüntü ses var izlerken ikiside gidiyor 5-6 sn sonra geri geliyor
tv vestel lcd mhl adaötürleriniz orjinal mi -
Beyler böyle kendinizi strese sokacaginiza ; alın bir tane allshare Cast dongle, kablosuz olarak aktarın telefondaki herşeyi televizyon a. Kafanız rahat olsun...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X