Şimdi Ara

GALAXY S3 DOSYA ŞİFRELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
32.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S3 telefonumda dosya veya klasör (uygulama değil) şifrelemek istiyorum. Bunun için önereceğiniz bir yöntem/program var mıdır? Bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 10 Ağustos 2012; 9:20:30 >

• Hide files diye bir program var mükemmel google playdan bakın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaykeder

Hide files diye bir program var mükemmel google playdan bakın ;)

Teşekkürler, ama google play 'de aratınca 2 tane çıktı, hangisi tam olarak yazar mısınız?
  • Google playa suan giremiyorum iş yerinde oldugumdan dolayı
    dosya resiminde göz gibi bir işaret olması gerekli ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaykeder

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beka.tools.hidefiles&feature=search_result

buradaki ;)

teşekkürler zahmet verdim, hemen deneyeceğim; yorumlarda siliyor falan demişler ama bi sorun olmaz herhalde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygs -- 10 Ağustos 2012; 11:10:51 >
  • Yok silinmiyor ama ayarları fazla kurcalamadıgınız sürece hiç bir sey olmaz

gizleyeceğiniz dosyaları seçip üst kısıma dosya ismi yazmak zorundasınız yani mesela fatura belgelerini saklayacaksınız faturaları seçip dosya ismine faturalar dediğinz zaman dosyanın üzerinde carpı işareti var ise görünmez oluyor sonra cıkabilirsiniz. dosyaları tekrar görmek için ise programdan faturalar olan dosya ismine tıkladıngınızda görünür hale gelir.
    tek bir sorun var gizlemek istediğiniz dosyalar telefonun hafızasında olmalıdır.
    Exsdkart'ı gördüremedim ben nedense
    normal sdkart üzerinde gizleyebiliyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam uygulamayı indrdim dosyaları gizledm.fakat bu seferde dosyaların görünür yapamıyorum..cihazı bilgisayara bağlayıp resmlere ulaşmaya çalıştım.dosya isimleri falan gözüküyo ama dosya boş olduğu görüntülenemiyor diyor.yani bi nevi resimler silinmiş gibi.bunu nasıl düzelticez???
  • Arkadaşlar Merhabalar, Ben Eski Telefonum gibi Telefon kilidi koyamıyorum bu s3e... cihazı şifrele seçeneğine giriyorum fakat şifre yazabileceğim ekran yok, şifrele kısmı kapalı.... Bileniniz varsa sevinirim
  • merhabalar.. şifrelemekten kastınız: mesela fotoğrafların olduğu bir klasörün galeride görünmemesi ise bunun çok kolay bir yolu var.. yeniden adlandırırken başına nokta koyun.. şahsen ben program falan tavsiye etmiyorum, zira klasör içindeki şifrelediğimiz yada gizlediğimiz dosyaları geri dönülmez biçimde hasar verebiliyor..

saygılarımla.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: graytek

merhabalar.. şifrelemekten kastınız: mesela fotoğrafların olduğu bir klasörün galeride görünmemesi ise bunun çok kolay bir yolu var.. yeniden adlandırırken başına nokta koyun.. şahsen ben program falan tavsiye etmiyorum, zira klasör içindeki şifrelediğimiz yada gizlediğimiz dosyaları geri dönülmez biçimde hasar verebiliyor..

saygılarımla.. :)

arkadaş başlıgı 1 yıl önce acmış nerdeyse :) yinede bilgi için teşekkürler.
  • Ben de sadece notları pin kilidine almak istiyorum, bi keresinde bi notu almıştım öle ama unuttum sonra hem ben tüm notları kilide almak istiyorum Monte deki gibi öle bi seçenek var mı yoksa ben de mi program yükleyeyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcherCavalry

Ben de sadece notları pin kilidine almak istiyorum, bi keresinde bi notu almıştım öle ama unuttum sonra hem ben tüm notları kilide almak istiyorum Monte deki gibi öle bi seçenek var mı yoksa ben de mi program yükleyeyim??

verdiğim linkte kini şahsen kullanıyorum. yazdığın notları şifreliyebiliyorsun. yani senin istediğin gibi sadece notları.

> play.google.com

• quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

quote:

Ben de sadece notları pin kilidine almak istiyorum, bi keresinde bi notu almıştım öle ama unuttum sonra hem ben tüm notları kilide almak istiyorum Monte deki gibi öle bi seçenek var mı yoksa ben de mi program yükleyeyim??

verdiğim linkte kini şahsen kullanıyorum. yazdığın notları şifreliyebiliyorsun. yani senin istediğin gibi sadece notları.

> play.google.com

nasıl kilitlendiğini bulamadm bi de tane tane miyoksa hepsi birden mi kilitleniyor ben hepsi birden kilitlenim-açılsın istiyorm?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemosass

quote:

> play.google.com

nasıl kilitlendiğini bulamadm bi de tane tane miyoksa hepsi birden mi kilitleniyor ben hepsi birden kilitlenim-açılsın istiyorm?

tane tane kilitleniyor. kilitlemek istediğin notu seçiyorsun.sağ üst köşede noktalı şekilde seçenekler kısmı var, oraya gir. orada lock note var. o kısımdan şifreliyorsun. türkçe dil seçeneği de var ancak henüz oturmamış, çalışmıyor.

• Slm bem telefonumda resimlerimi şifrelemiştim telefonum kendi kendine yeni versiyon attı ve şimdi o resimleri açamıyorum tanimlanamayan dosya diyor nasıl açarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bi tane not kilitledim şifresini unuttum ne yapabilirim lütfen acil yardım ediiin
  • graytek kullanıcısına yanıt
    hocam başına nokta koyunca geçersiz dedi farklı bir yolu mu var
  • Whatsapp nasil şifrelenirr?

• Narki kullanıcısına yanıt
    Ben dediginiz fibi klasorunbasina noktakoydumm ama dosya a kaybolduu bulamiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.