Şimdi Ara

Galaxy S3 Çok Büyük Bir Sorunum Var Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şimdi size olayı anlatıyım
    galaxy s3 cihazımı şarja takıyorum tanımıyor şarjı 10-20 dk geçtikten sonra şarj olmaya başlıyor!
    şarj cihazımı değiştirip başka bir s3te test ettim sorunsuz çalışıyor ama o yeni şarj aletini yine benim telefonum görmüyor 20 dk geçiyor aradan telefon yeni şarj olmaya başlıyor!
    sorunu nasıl çözebilirim?

    not:tekrar rom attım değişen bişi olmadı!
    ek not:eskiden böle değildi bir gün telefon şarja bağlı değilken kendini şarjda sandı bataryayı çıkarıp taktım ve bu oldu telefon 1-2 haftadır şarj meselesi dışında sorunsuz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mete22221 -- 2 Ağustos 2014; 14:45:30 >



  • aynı problem bendede var yardım.Kendi şarj aleti başka telefonu şarj ediyor benimkini etmiyor , ama başka şarj aletiyle kendi telefonumu sorunsuz şarj edebiliyorum.
  • ben aylardır hiç bir şarjdan verim alamadım galaxy charging 100 mah akım gösteriyor sarj olması 10 saat sürüyor xperia z alcam direk bu sorun yüzünden. samsunga güvenilmez bi dahada asla almam.
  • Bende de benzer sıkıntı mevcut sarja taktığımda bakıyorum 2 saat geçmiş yüzde 10 sarj olmuş bazen de çıkarıp takıyorum normal sarj ediyor hicbirsey anlamadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.