Şimdi Ara

★★ GALAXY S3 [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun!) (3047. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67.871
Cevap
413
Favori
2.564.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30453046304730483049
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackcat67

quote:

Orijinalden alıntı: Dejavu_54

Laflarına dikkat et tekrarı olursa uyarmam. Güzel yorum yapan biri olduğun için bu seferlik görmezden geliyorum tekrarında affı olmaz. Bayanlar da giriyor buraya haddini bil.

Hayırlı forumlar arkadaşlar.

kusura bakma isteyerek olmadı ama firma gerçekten ayar ediyor şimdi ben satıcam bu telefonu samsung telefon alıcam garantisi yok kardeşim en son çıkan telefonlarına veriyor sadece böyle birşey olabilirmi ya

Anlıyorum hocam ama biraz daha dikkat et lütfen biliyorum aslında öyle bişey demeyeceğini. Merak etme KitKat gelecek bize.
  • Arkadaşlar 15 gun once telefon u servise verdim servisten aldıktan sonra kendileri yazilim yuklemisler gecen hafta odin ile yeni yazilimi yukledim ama 1 hafta dir ekran acilmadan mavi ekran geliyor durmadan ne yapayım wipe yaptım olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmware kodu Kenya(AFR) olan arkadaslar 4.3 guncellemesinin ne zaman geleceğine dair bilginiz var mi?Aylar gecti hala güncelleme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aboalpervet -- 28 Mart 2014; 20:54:03 >
  • Arkadaş şu forumdaki seviyesiz mesajları gördükçe lanet ediyorum forumuna da telefonuna da.
    Dersten işten güçten baş ağrısından insanlar gelip foruma ağız tadiyla vakit geçirmek istiyor ama gel gelelim bu konuda o kadar çok gereksiz saçma sapan mesajlar var ki şeytan diyor sat telefonu al az satılan popüler olmayan bir telefon ya da çık git forumdan bi daha girme be ne lazım sana forum..

Artık ilallah ettim ben. 50 sayfa önce cevaplanan soru yine soruluyor yine soruluyor. Ya en saçma gelen şu mesela; güncelleme geldi kurayım mı? ?

Allah aşkına böyle saçma salak bir soru olabilir mi? Yok kurma kardeşim o güncellemeyi sana şeytanlar getirdi kurarsan telefonun ölür ey yarabbim ya.

Biri de kitkat gelmeyecek diye küfür ediyor..

Valla bu gidişle ya ben hesabımi kapattirir çeker giderim ya da başka çözümler ararım kendime cidden şu konuya girince moralim bozuluyor ister istemez...

• Arkadaşlar solo launcher var forumda arkadaş tavsiye etmis denedim telefon ram kullanmiyor resmen 350 400mb ram kullanıminda geziyor orta tusa basili tutup son uygulamalar yapmayada gerek kalmamis ana ekranda aşağı doğru kaydırma hareketiyle direk açıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: razor26

Arkadaşlar solo launcher var forumda arkadaş tavsiye etmis denedim telefon ram kullanmiyor resmen 350 400mb ram kullanıminda geziyor orta tusa basili tutup son uygulamalar yapmayada gerek kalmamis ana ekranda aşağı doğru kaydırma hareketiyle direk açıyor

Bendeki ram kullanımı 550 civarı solo ile Allah Allah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cyanogenmod son güncellemelerden sonra galaxy s3 kitkattaki kamerayı bitirmişler kardeşim 20 fps çekiyor video ne yaptı bu adamlar güzelim kamera sapasağlam 30 fps çekiyordu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: CKT

Arkadaş şu forumdaki seviyesiz mesajları gördükçe lanet ediyorum forumuna da telefonuna da.
    Dersten işten güçten baş ağrısından insanlar gelip foruma ağız tadiyla vakit geçirmek istiyor ama gel gelelim bu konuda o kadar çok gereksiz saçma sapan mesajlar var ki şeytan diyor sat telefonu al az satılan popüler olmayan bir telefon ya da çık git forumdan bi daha girme be ne lazım sana forum..

Artık ilallah ettim ben. 50 sayfa önce cevaplanan soru yine soruluyor yine soruluyor. Ya en saçma gelen şu mesela; güncelleme geldi kurayım mı? ?

Allah aşkına böyle saçma salak bir soru olabilir mi? Yok kurma kardeşim o güncellemeyi sana şeytanlar getirdi kurarsan telefonun ölür ey yarabbim ya.

Biri de kitkat gelmeyecek diye küfür ediyor..

Valla bu gidişle ya ben hesabımi kapattirir çeker giderim ya da başka çözümler ararım kendime cidden şu konuya girince moralim bozuluyor ister istemez...

Doğru söze ne denir. Konuyu kökten kapatıp gidesim gelmiyor değil..

• Beyler az önce bir önceki sürüm olan na7 yi sorunsuzca kurdum batarya performansı tabi ki daha iyi s3 na8e düzeltme verene kadar da güncellemeyeceğim böyle iyi

• Bende office bide ws fs gibi herkeste olan uygulamalar var kalanlar zaten devredışı cok program müptelası degilim bende düşük çıktı 450den fazla çıkmıyor
     ★★ GALAXY S3 [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun!) ★★ GALAXY S3 [ANA KONU] ★★ (İlk Sayfayı Okuyun!)

• Vay arkadaş bu telefonun gıcığı bana mı! Milletin ram 500 lerde geziyor ben daha 650 nin altına indiğini görmedim. Ben de gereksiz programları devre dışı bıraktım hatta belki sizden daha fazla bırakmışımdır ama nerde bizde öyle ram. Siz bu telefonları neyle besliyorsunuz!?

• mtolgacengiz kullanıcısına yanıt
    Normalde bnmde 600 700 geziyorda o resimde solo launcherla olaniydi. Jelly bean zaten ram lazim olunca gereksizleri kendi kapatıyorda bişey dikkatimi çekti chrome 36mb ram tüketiyor diyor sonlandirinca toplam ram tuketimine bakiyorum 100 eksilmis yeni guncellemeleri geldikçe programlar daha cok mu tüketiyor anlamis degilim

• şu Allah'ın belası odaklama sesini nasil kapatirim? telefonu sessize almadan yapmak istiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazın bildirim sesleri haricinde, farklı bildirim sesleri yüklememiz mümkün mü acaba ?
  • bixsi kullanıcısına yanıt
    marketten zedge uygulamasını indirebilirsin hocam..

sadece bildirim değil tema, duvar kağıdı, zil sesi de indirip kullanabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 29 Mart 2014; 11:27:42 >
  • Lannet olsun ya bundan sonraki telefonum nexsus olacak. Sıkıldım hantallığından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Lannet olsun ya bundan sonraki telefonum nexsus olacak. Sıkıldım hantallığından

Gidip takas edebilirsin kafa kafaya. Biz gayet memnunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

şu Allah'ın belası odaklama sesini nasil kapatirim? telefonu sessize almadan yapmak istiyorum.

Bildiğim kadarıyla deklanşör sesi sessize alma dışında kapatılamıyor. Rootla mümkündür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Lannet olsun ya bundan sonraki telefonum nexsus olacak. Sıkıldım hantallığından

Nexus güzeldir ama arayüzü falan sade. Bende n4 ve s3 var ikisinin yeri de ayrı.

• bizim güncelleme işi heralde yattı stabiliteden dolayı ama bu son artık samsung marka hiç birşey almam s4 mini'de 1.5gb ram var bakalım onun için nasıl bir bahane bulacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 30453046304730483049
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.