Şimdi Ara

Galaxy S25 serisi, S24 serisindeki kumlu ekran problemini çözüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S25 serisi, S24 serisindeki kumlu ekran problemini çözüyor
    Samsung, yeni Galaxy S25 serisini selefine göre birçok yönden geliştirdi. Yeni seri aynı zamanda, Galaxy S24 serisinde bazı kullanıcıların şikayet ettiği kumlu ekran sorununu da çözüyor.

Çok düşük parlaklıkta ortaya çıkıyordu

Geçtiğimiz sene başında piyasaya sürülen Galaxy S24 serisinini ekranları parlaklık ve renk açısından oldukça iyi olsa da, bazı kullanıcılar çok düşük parlaklık seviyesinde ekranın kumlu bir dokuya sahip olduğunu söylerek şikayetlerini dile getirdi. Normal parlaklık seviyelerinde bu durum ortaya çıkmasa da, ekranı çok kısık parlaklık seviyesinde kullanan kullanıcılar için can sıkıcı bir problem olarak görüldü. 

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Flip7 ve Fold7’nin fiyatları ortaya çıktı

Neyse ki, sorunun Galaxy S25 serisinde (veya en azından S25 Ultra'da) ele alındığı anlaşılıyor. X platformundan Ice Universe'in paylaştığı karşılaştırma fotoğrafları, Galaxy S25 Ultra'nın ekranın düşük parlaklıkta S24 Ultra'dan çok daha pürüzsüz bir görüntüye sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Görüntüler Galaxy S25 Ultra'ya ait olsa da, serinin diğer modellerinde de benzer bir iyileştirmenin gerçekleştiğini tahmin ediyoruz.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s25-series-fixes-s24-grainy-display-issue/
    Kaynak:https://x.com/UniverseIce/status/1884575855260942791

• Zahmet etmişler aynı paneli düzeltip bidaha satarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s24 ultram olsa kazıklandığımı hissederdim

• S24 sorunlu ekranı düzeltip yeni versiyonunu s25 te kullandılarsa ne olmuş yani s24 deki ekran sorunu s24 te düzeldi mi? :)

S25 in kronik sorunu çıkar yakında kronik kaçınılmaz android performans sorunu haricinde :)

• Samsung ve Apple göz sağlığını hiç umursamıyor. Kullanmayın.

• Haberlerde forum
    bursada bugün
    Galaxy S25 serisi, S24'ün problemini çözüyor!
    https://www.bursadabugun.com/haber/galaxy-s25-serisi-s24-un-problemini-cozuyor-1784377.html

• 8 bit ve rezil pwm değerleri ile devam ediyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S25 Ultra Hoparlör Problemi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam anlamıyla çözülmüş gibi görünmüyor

• erditepe kullanıcısına yanıt
    erdi onay verirse bu sorun kesin olarak çözülmüş sayılacak 😄

• Önce sorunlu ekran sat,ardından da düzeltmeyi çaktırmadan yenilik olarak lanse et. Ne güzel dünya :)

• Hani bu bir sorun değil de ekranın bir özelliğiydi, bazı kullanıcılar da hunharca bunu savunuyordu?

Şimdi S25 serisinde bu özelliği mi kaldırmış oldular?

• caryting kullanıcısına yanıt
    Gözün gördüğünü inkar etmeye gerek yok 😁 baya 25 de kumlu. Ama fotoğraf yanıltıyor olabilir. Kendim görmem lazım 😁

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Ekranın yansıtmama özelliğinden kaynaklı bir sorun. Özellik kum değil. Sanki 25te etkisini azaltmışlar gibi. Ama tam anlamıyla geçmiş gibi değil. Görecez.

• Oh be sonunda. Tek yapmam gereken S25 almak!

• Konuyu kapatabilirsiniz. Ölü doğdu. S25U konusuna bakarsanız millet sövüyor şuan. Teşhir ürünlerine bakanlar kumlu olduğunu farketmiş. Allahım haklı çıkmak istemiyordum ama çıktım sanırım

• 25u yu bekledim ama vereceğim paraya değmeyeceğini düşündüğüm için 24u daki problemlerden dolayı 23u aldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.