Şimdi Ara

Galaxy S24 FE, Tab S10 ve Tab S9 serisi için One UI 7 dağıtılmaya başlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy S24 FE, Tab S10 ve Tab S9 serisi için One UI 7 dağıtılmaya başlandı
    Uzun bir gecikmenin ardından Samsung, Android 15 tabanlı One UI 7'yi dağıtmaya başladı. Yeni yazılım güncellemesi, Galaxy S24 FE, Galaxy Tab 10 ve Tab 9 serisi için yayınlanmaya başladı.

Galaxy S24 FE, Galaxy Tab 10 ve Tab 9 serisine One UI 7.0 geldi

Galaxy S24 FE, Galaxy Tab S10+, S10 Ultra, S9, S9+ ve S9 Ultra modelleri için yayınlanan güncelleme yaklaşık olarak 5 GB büyüklüğünde. İlk olarak Güney Kore'de dağıtılmaya başlanan güncelleme birkaç gün içerisinde diğer bölgelerde de sunulmaya başlanacak. Güncelleme hazır olduğunda telefonunuza bildirim gelecektir. Ayrıca Ayarlar > Yazılım Güncelleme > İndir ve Yükle'ye giderek elle de kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca Bkz.Samsung, Galaxy S23 için One UI 7.0 güncellemesini başlattı

Samsung'un son yıllardaki en büyük yazılımsal güncellemesi olan One UI 7.0 yeni kullanıcı arayüzü tasarımı, birçok yeni özellik ve daha akıcı animasyonlar getiriyor. Yeni kullanıcı arayüzü yeniden tasarlanmış simgeler, yenilenmiş bildirim paneli ve birçok başka değişiklik içeriyor.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-s24-fe-stable-android-15-one-ui-7-update-korea/
    Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-tab-s10-stable-one-ui-7-0-android-15-update-released-korea/
    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/04/22/galaxy-tab-s9-s9-s9-ultra-finally-gets-stable-one-ui-7-with-several-new-features-and-improvements/

• Samsung güvenim kalmadı.Gelengüncellemeler muhtemelen sorunlara gebedir diye düşünüyorum.Android 16 çıksın ozaman güncellerim.

Zaten android 15 eski telefonlara epey bir kırpılmış gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 22 Nisan 2025; 19:03:02 >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Ben de tam tersini düşünüyorum. Samsung güncellemeleri ile telefonlara Apple’dan daha az zarar veriyor ve daha fazla özellik veriyor. Güncellemelerin geç gelmesinin android tarafında, DH’de bahsedildiği kadar önemsendiğini düşünmüyorum. Düne kadar en fazla iki güncelleme alan telefonlardı bunlar. Android kullanıcılarının büyük kısmı zaten orta ölçekli telefonlar kullanıyorlar, ki bugün düşündüğümüzde orta ölçekli telefonlar da ihtiyaç olan işlemlerin çok büyük bir kısmını gerçekleştirebiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dağıtıla dağıtıla darmadağın oldu one ui 7 sırf darmadagin oldugu icin gümrükten gecip turkiye topraklarina gelemedi bir turlu!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizim ülkemize gelirken, kıvırta kıvırta nazlanarak geliyor sanırım, daha hala gelemedi.

• "Yazılımınız güncel" 😭

• s24u iniyor şuan beyler kontrol edin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samsung 7 yıl güncelleme daha ilk yılın da k

• | OMG! | kullanıcısına yanıt
    100%100 katılıyorum sana.. İphone se 2020 modeli İos15'ten bu yana kullanıyorum.. Tam bir fiyasko İos18 dahil. En azından bu model için..
    Samsung S24Fe kullanıyorum 2 haftadır. Sistem tutarlılığı ve bataryasından müthiş memnun kaldım. Android'in ve Samsung'un kendine has animasyon vs'si Apple kadar rafine olmasada. Muazzam çalışıyor. Donma, kasma ve şarjım bitti derdim kalmadı..

• güncellemeleri kırparak sununca Samsung turpun büyünün nerede olduğunu bize göstermiş oldu.

bundan sonra yeni telefonlarda destek ve yazılım güncelleme beyanlarının hiç bir hükmü yoktur.

4 büyük kırpılmış güncelleme yerine 2 kırpılmamış güncelleme almak daha iyidir...

• yükledim cihaz ağırlaştı sanırım cihazı sıfırlamam gerekiyor

• S24FE gelmedi hala beklıyorum. Yıllarca ıphone kullandım 4sten başladım 13'e kadar. Dedimki androide geçiyim pişmanım resmen güncelleme için can çekişiyoruz rezillik samsung apple ın gözünü seveyim

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Yalnız güncellemelerin içeriklerini detaylıca inceliyor musunuz?

Yani millet öldüm bittim, çöp oldu falan gibi ekstrem tepkiler veriyorda. Asıl önemli olan güvenlik güncellemesi. Onun dışındaki sözde ana güncellemelerin büyük çoğunluğu, ikonun tipi değişti, yeri değişti, yani atla deve değil. Ses ikonun varsın hoparlör şeklinde olsun, wifi ikonun varsın biraz daha gri renkte olsun. Yani niye insanlar bu kadar abartıyor anlamıyorum. Hani çok değişik yeni özellikler eklenir anlarım da, farklı ikon çok sevenler için eminim android de modlar falan vardır, değişik ikon tema paketleri falan yükleyebileceğiniz.

• birkaç gün içinde dedi birkaç hafta oldu

• Lan Kore'de gelen güncelleme Türkiye'ye kargo ile mi geliyor anasını avradını 2 hafta sonra gelmesi sanki temudan ürün sipariş veriyorum Çin'den geliyor gibi 2 hafta sonra güncelleme veriyor adamlara Halbuki Kore'de s24 fe güncellemeyi almış Türkiye'ye 2 haftada geliyor

• güncelleme geldi o kadar abarttıkları kadar büyük hiç bir şey yok akıcı hızlı hissettiriyor yalan yok ama o kadar uzun zaman beklettiler ki öyle bir hype yarattılar ki bunun sonucu çıkınca bir şey değişmemiş diyor insan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.