< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Silip yükleme kısmını aslında düşündüm ama birden fazla uygulamada sorun olduğu için one ui veya Android güncellemesi ile alakalı olabilir mi acaba dedim. Ama deneyeceğim yine de. Teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Birkaç aydır play sistem güncellemesi yapmadım. Samsung store güncellemelerini yapıyorum. Haftada 1 falan telefonu yeniden başlatıyorum. Dediklerinizi uygulayacağım bakalım düzelir umarım. Teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Kalın cam koruyucuda masada veya düz zeminde kullanımda bir sorun yaşıyor musunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
temper cam kullanımı kalın hissiyatı oluşturuyor ve kenarlardan ince ince çatlama yapabiliyor diye önceliğim hep ince nano koruyucu olmuştu. S23FE de bir sorun yaşamamıştım bu konuda ama bu telefonda sorun oldu. Deneme için seramik özellikli diye geçen nano koruyucu ile de denedim fakat bir farkı yok, nanoların hepsi aynı anlaşılan. Biraz zaman geçtikten sonra temper cam ile deneyeceğim, sonuçlarını yazarım mutlaka. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben de temperli cam taktırdım. Aynı zamanda kılıfla kullanıyorum. Ekran koruyucular için kullanılan dokunma hassasiyetini de artırmıştım. Parmak izi okuma hızı ve dokunma hassasiyetinde her hangi bir sorun yaşamadım. Arka kamera mercekleri için extra 3'lü mercek koruyucu taktırmaya gerek var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 5 Kasım 2025; 18:38:25 > |
|
|
Mercek koruma,haliyle merceğin tamamını kapadığı için bazı kullanıcılar,kamera görüntü performans kaybı yaşamış.Belki mercek koruma da haliyle zamanla kirlenip,tozlanıp temizlenmediği için de olabilir. Siz böyle bir sorun yaşadınız mı? Bir de bu telefon kılıflarının bazılarının kamera kısmı komple açıkken,bazıları da benimkisi gibi mercek üstü hariç yanlar dahil komple sıkı olanlardan. Bu tarz sıkı kılıflara mercek takmak sıkıntı olabilir sanki,mercek koruma takınca kılıf tam oturmayabilir. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAKRESS55 -- 5 Kasım 2025; 19:44:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Benim aldığım da senin gönderdiğin kılıfın aynısı hocam. Sadece kamera merceğinin en dış açıkta kalan dışa bakan kısmı açık. Yanları filan tüm kameraları sarıp tam oturuyor. Zamanla mercek camları çizilebilir diye acaba mercek koruması alsam mı diye düşünmüştüm. Bende kamerasından memnunum. Kamera ayarları için bildiğim ayarlar vardı.Tabii bazı özellikler kişiye özel yani sana kalmış. Şu elemanın kamera ayarlarını yaptım. Samsung Telefonlarda Çekim Kalitesini Artırma: Adım Adım Rehber
Bu videoda, Samsung S24 FE telefonlarda çekim kalitesini nasıl en üst düzeye çıkarabileceğinizi detaylı bir şekilde anlatıyoruz. Telefonunuzdan en yüksek kaliteli fotoğraf ve videoları çekebilmeniz için yapmanız gereken ayarları adım adım gösteriyoruz.
1. Kamera Uygulamasına Giriş
İlk olarak, telefonunuzdaki kamera uygulamasını açın ve kamera ayarlarına girin. Burada, çekim kalitenizi artıracak bir dizi seçeneği aktif hale getireceğiz.
2. Belge ve Metin Tarama Seçenekleri
Kamera ayarları içinde "Belgeleri ve Metinleri Tara" ve "QR Kodlarını Tara" gibi seçenekleri aktif hale getirin. Bu özellikler, metin ve belge çekimlerinde netlik ve detay sunacaktır.
3. Çekim Önerileri
"Çekim Önerilerini Göster" seçeneğini açarak, kamera uygulaması size en uygun çekim modunu ve konumunu önerecek. Bu, her çekimde profesyonel sonuçlar almanıza yardımcı olur.
4. Gelişmiş Fotoğraf Seçenekleri
Gelişmiş fotoğraf seçeneklerine girerek, "Yüksek Verimli Fotoğraflar" ve "RAW Kopyaları" seçeneklerini aktif hale getirin. RAW formatı, fotoğraflarınızda daha fazla düzenleme özgürlüğü sağlar ve yüksek verimli fotoğraf seçeneği ile daha iyi renk doğruluğu elde edersiniz.
5. Otomatik FPS Ayarları
Video çekimlerinde daha akıcı görüntüler için "Otomatik FPS" seçeneğini açın. 30 ve 60 FPS seçeneklerini aktif hale getirerek, video çekimlerinizi daha pürüzsüz ve profesyonel hale getirebilirsiniz.
6. Gelişmiş Video Seçenekleri
Gelişmiş video seçeneklerine giriş yaparak, "Yüksek Bit Videolar", "HDR10+" ve "360° Ses Kaydı" gibi özellikleri aktif hale getirin. Bu ayarlar, video çekimlerinize daha yüksek kalite, canlı renkler ve zengin ses katmanları ekleyecektir.
7. Çekim Yöntemleri
Çekim yaparken sesli komutlar veya avuç içini göstererek fotoğraf çekme özelliklerini etkinleştirin. Bu yöntem, özellikle elleriniz doluyken pratik bir şekilde fotoğraf çekmenize olanak tanır.
8. Çekim Modu ve Çözünürlük Seçimi
Kamera ayarları içinde çekim yapacağınız moda en uygun yüksek çözünürlüğü ve çekim modunu seçerek, her durumda en iyi kaliteyi yakalayabilirsiniz. Doğru çözünürlük ve mod seçimi, her koşulda profesyonel sonuçlar elde etmenizi sağlar.
Bu adımları takip ederek, Samsung telefonunuzla çektiğiniz fotoğraf ve videoları her zaman en yüksek kalitede kaydedebilirsiniz. Videomuzdaki bu ipuçları, çekim deneyiminizi profesyonelleştirmenize yardımcı olacak! #samsung #s24 #android https://www.youtube.com/watch?v=EHpeSc7dggk |
|
Dokunma hassasiyetini kapatıp,hassassiyette bir değişiklik görmessem bende kapalı kullanıcam,madem şarjı uzun kullanmada katkısı oluyor. |
|