Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 FE [ANA KONU] (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.198
Cevap
216
Favori
373.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yok pentium II 99'da falan satılıyordu. O söyle, daha erken cıkıyordu ama piyasaya gec düsüyordu. Yani TR'de mesela 99'da Pentium II bilgisayarlar yaygındı ama 98'de MMX vardı. Yani 2 senelik islemci hala sıfır PC olarak satılıyordu. MMX Release date Ekim 96 zaten. 97'de MMX PC alınabiliyordu, bu MMX, düz Pentium'un MMX komut seti eklenmis versiyonuydu. Multimedia odaklı bir seydi.

• Özetle, Pentium II ilk cıktıgında o kadar pahalıydı ki, TR'de P II bilgisayar 97 yılında imkansız daha ortalarda yoktu. Ancak 99'da P II yaygınlasmaya basladı. 99 kışında, Pentium II tabanlı Celeron 300A islemci almıstım. O zaman iste yaş 16 mı ne. Fakat 96'da daha da ufakken P 100 PC vardı sonraki sene 166 MMX vardı. Neyse bu islemci, P II gibi Slot islemciydi ama dış plastik kılıfı yoktu. Cıplak devre kartı seklinde board'a dik takılıyordu..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Kasım 2025; 15:55:56 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

96-97 yıllarında 486 dx 40 işlemcili eskort PC mi 1 aylık maaşımı yatırarak pentium 166mmx s3 virge 4mb ekran kartı asus ana kart seagete bigfood hard disk kaç ramdi hatırlayamadığım bir upgrade yapmıştım. Toptan PC parçası satan firmada çalıştığım halde iyi para vermiştim. Hey gidi günler. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

97 yılında yapmışsındır, 96'da fiyat performans olarak, P100 modaydı ve 166 MMX yoktu zaten. Onu iyi hatırlıyorum. 96'da olsaydı P 100 alırdın mutlaka, 97'de P100'ün popülerliği sona ermisti 166 MMX gelmisti. 97 kışında MMX almıştım cünkü. Hatta hatırlıyorum Bahcelievler Eskortland'da p100'den 166 mmx'e geceyim mi diye konusmustuk. Sonra da ben Windows NT yüklemek istiyorum demistim, eleman gereksiz bulmustu zaten de NT'de oyun falan calısmıyordu ama ben o zamanlar daha cok programlamayla ilgileniyorum oyun da oynuyordum tabii ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Kasım 2025; 17:31:30 >

Sizin gibi müşterilere scsi diskli sistemlerle NT kurar öyle verirdik.

• Herkese selam. Honor 400 kullanıyordum daha uzun güncelleme süresi, uzun yıllar kullanım (4, 5 yıl) ve beklentilerimin daha yüksek olduğunu farkettim. Bu ve benzeri nedenlerden dolayı bugün iade talebinde bulundum. S24 FE almayı düşünüyorum.
    Cihaz satın aldıktan sonra yapmam gereken batarya, telefon performans ayarları, kılıf, şarj aleti gibi önerilerinizi yazar mısınız? Hayırlı akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drago71 -- 12 Kasım 2025; 18:26:38 >
  • Telefonumun ekranı ve arka camı yüksekten düşme sonucu kırılmıştı bugün itibari ile arka cam, ekran ve kasa değişti. kasa batarya ile birlikte değişiyormuş. Bana 7500 TL fiyat verdiler arkadaşlar. Bilgi olsun diye buraya yazayım dedim. Tamiri İzmir İstinye AVM Parkta yaptırdım. Memnuniyeti gelince paylaşacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

samsung yetkili servis mi oluyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

https://forum.donanimhaber.com/satilik-s24-fe-256gb-siyah-watch-6-classic-47mm--162508651

Önyüklenmiş halde geliyor zaten, uygulama menüsünde bulamazsan Samsung klasörünü falan karıştır

Teşekkür ederim buldum devre dışı bırakmışım.

Merhabalar,

Sadece merakımdan soruyorum,sıfır alınan bir telefona bir kere dahi sim kart takılıp kullanılırsa o telefon artık 2.el durumuna düştüğü için iade alınmıyor diye biliyorum.

İstisnai haller dışında(malın ayıplı olması,size kullanılmış 2.el telefon gelmesi) değişim talep edilebiliyor o da ilk bir kaç hafta.

Sonrasında telefonda bir sorun olsa bile iade hakkınız olmuyor.Servise yönlendiriliyorsunuz.

Nereden almıştınız Honor 400'ü,iade talebiniz nasıl sonuçlandı?

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.