< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 23 Mayıs 2025; 21:22:9 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Samsung Galaxy S7 Edge
|
bu bir işaret...
|
|
Yeniden başlatma ile hiçbir ilgisi yok keşke olsaydı da bir yolu varmış derdim. Sıradaki şarjda pili 100 yapıcam ve 10-15 daha beklicem. Şarjdan alınca bakalım 99 olacak mı. Bence olacak ama bu çok kötü. 100 den çekince en az bi 10 dk standart kullanım yaptırması gerekiyor 99 a düşene kadar. |
Ben ne denediysem olmadı. Gemini yapay zeka işlemelerini yapıyor sadece. Nasıl oluyorda ekran kapalıyken sesli komut ile arama mesaj yapabiliyor ? Anlatır mısın ? google asistan konusunda ise evet sonuç olarak arama yapabiliyorum ama her seferinde bana “x (kişisini) MOBILE mı diye cevap veriyor evet dedikten sonra arama yapıyor. Mobile ne |
Arkadaşlar kendimce ufak bir rehber hazırladım. Ben de Instagram'ın daha az pil tüketmesinin nedeni sanırım dün bu rehberi uygulamış olmam. Belki bir çoğunuz bunları biliyordur ama naçizane sizinle de paylaşmak istedim. S20 FE forumunda bu işlemleri @Sonklavyebükücü arkadaştan öğrendim. Zamanla S20 FE için kendime göre düzenlemiştim. Şimdi de S24 FE için düzenledim. Aslında daha fazla uygulama kaldırılabilir. Hatta bununla ilgili yabancı forumlarda çok daha kapsamlı hazırlanmış rehberler de var ama ben şimdilik kaldırılması güvenli olanları seçtim. 1- Google Drive dosyasında paylaştığım Windows için platform-tools dosyasını indiriniz. Bu dosyayı indirdikten sonra rahatça bulabileceğiniz bir yere çıkartın. Tavsiyem C: kök klasördür.
2- Ardından cihazımıza geçiyoruz ve yazılım bilgilerine giriyoruz. “Yapım Numarası” kısmına art arda tıklayarak Geliştirici Seçenekleri’ni aktif ediyoruz. Ayarlar ana menüsüne dönerek Geliştirici Seçenekleri’nden USB Hata Ayıklama kısmını aktif ediyoruz. Geliştirici seçeneklerini açamazsanız Ayarlar’dan Otomatik Engelleyici’yi devre dışı bırakın.
3- Ardından cihazı bilgisayara bağlıyoruz ve cihaz bağlandığında bize “Bu bilgisayara ADB yetkisi verilsin mi?” gibi bir soru soruyor. Bu kısmı onaylıyoruz. Bu soru karşınıza çıkmadıysa, “cmd” komutuyla komut satırını açın ve “adb shell” yazın. Ardından cihaz bu soruyu soracaktır. Onayladıktan sonra komut satırını kapatabilirsiniz. 4- Şimdi platform-tools klasörünün içerisindeki appremover-s24fe.bat dosyasını tıklayarak çalıştırın. Sorulara cevap verin ve işlem tamamdır. Bazılarında Success bazılarında Fail yazabilir. Bu sizin cihazınızda o paketin yüklü olup olmamasıyla ilgili bir durum. O yüzden önemsemeyin. Sorulara cevap verdikten sonra ENTER tuşuna basın. 5- Geliştirici seçeneklerini kapatabilirsiniz. Bu şekilde Bixby servisleri, gereksiz dil paketleri, Meta uygulamalarının arka plan servisleri, Google Chrome, Galaxy Wear (Samsung akıllı saat kullananlar için gerekli), Google Mesajlar, Başlangıçtaki kurulum ara yüzü gibi gereksiz yüklerden kurtulmuş oluyoruz. Bu işlem root gerektirmez, Knox sayacını tetiklemez ve Fabrika ayarlarına geri döndüğünüzde hepsi geri yüklenir. ![]() platform-tools-s24fe.rar https://drive.google.com/file/d/1yEahzSIvB8smkaoeKyrEeJa8G-qujav2/view?usp=sharing |
|