|
Arkadaşlar selam. Bende şuan General Mobile gm 22 plus var 2022 sonlarında sıfırını aldım. Kastığından ve ısındığından yeni bir 2. El telefon almayı planlıyorum. Aklımda 2 telefon var birisi poco X6 pro 12/512 diğeri ise Samsung Galaxy s23 FE 8/256. (Başka tavsiyelere de açığım) Telefonda oyun olarak tek oynadığım oyun efootball yani pes. İllaha en yüksek ayarda oynamama gerek yok ama hiç kasmamasını istiyorum zaten oturup saatlerce oynamıyorum maximum 3 4 maç art arda Diğer yaptıklarım da klasik tiktok, Instagram, YouTube gibi uygulamalarda geziniyorum. Capcut uygulamasını sıklıkla kullanıyorum bazı ağır efektler animasyonlar oluyor şuanki telefonumda o efektleri kullanınca çok donuyor mesela. S23 FE 2023 de çıktı 4 yıl işletim sistemi güncellemesi 5 yıl da güvenlik güncellemesi alacak. X6 pro ise 2024 çıktı ama 3 yıl işletim sistemi güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Yani eşit tarihlerde son güncellemelerini alacaklar. Benim en korktuğum şey de aldıktan 5 6 ay geçtikten sonra uygulama açarken, arayüzde veya oyunda çabucak ısınıp vs vs kasmaya başlaması hiç istemeyeceğim bişey. Yani süreklilik önemli benim için. Alacağım Telefonu maksimum 2 sene kullanacağım arkadaşlar. Sizce hangisini alayım eğer 2. El veya sıfır önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz Max fiyat 20.000 TL < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler