Şimdi Ara

Galaxy S23 FE mi yoksa Poco X6 Pro mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Bende şuan General Mobile gm 22 plus var 2022 sonlarında sıfırını aldım. Kastığından ve ısındığından yeni bir 2. El telefon almayı planlıyorum. Aklımda 2 telefon var birisi poco X6 pro 12/512 diğeri ise Samsung Galaxy s23 FE 8/256. (Başka tavsiyelere de açığım)

Telefonda oyun olarak tek oynadığım oyun efootball yani pes. İllaha en yüksek ayarda oynamama gerek yok ama hiç kasmamasını istiyorum zaten oturup saatlerce oynamıyorum maximum 3 4 maç art arda

Diğer yaptıklarım da klasik tiktok, Instagram, YouTube gibi uygulamalarda geziniyorum. Capcut uygulamasını sıklıkla kullanıyorum bazı ağır efektler animasyonlar oluyor şuanki telefonumda o efektleri kullanınca çok donuyor mesela.

S23 FE 2023 de çıktı 4 yıl işletim sistemi güncellemesi 5 yıl da güvenlik güncellemesi alacak. X6 pro ise 2024 çıktı ama 3 yıl işletim sistemi güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Yani eşit tarihlerde son güncellemelerini alacaklar.

Benim en korktuğum şey de aldıktan 5 6 ay geçtikten sonra uygulama açarken, arayüzde veya oyunda çabucak ısınıp vs vs kasmaya başlaması hiç istemeyeceğim bişey. Yani süreklilik önemli benim için.

Alacağım Telefonu maksimum 2 sene kullanacağım arkadaşlar. Sizce hangisini alayım eğer 2. El veya sıfır önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz Max fiyat 20.000 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.