Galaxy S23 FE mi yoksa Poco X6 Pro mu
Arkadaşlar selam. Bende şuan General Mobile gm 22 plus var 2022 sonlarında sıfırını aldım. Kastığından ve ısındığından yeni bir 2. El telefon almayı planlıyorum. Aklımda 2 telefon var birisi poco X6 pro 12/512 diğeri ise Samsung Galaxy s23 FE 8/256. (Başka tavsiyelere de açığım)
Telefonda oyun olarak tek oynadığım oyun efootball yani pes. İllaha en yüksek ayarda oynamama gerek yok ama hiç kasmamasını istiyorum zaten oturup saatlerce oynamıyorum maximum 3 4 maç art arda
Diğer yaptıklarım da klasik tiktok, Instagram, YouTube gibi uygulamalarda geziniyorum. Capcut uygulamasını sıklıkla kullanıyorum bazı ağır efektler animasyonlar oluyor şuanki telefonumda o efektleri kullanınca çok donuyor mesela.
S23 FE 2023 de çıktı 4 yıl işletim sistemi güncellemesi 5 yıl da güvenlik güncellemesi alacak. X6 pro ise 2024 çıktı ama 3 yıl işletim sistemi güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alacak. Yani eşit tarihlerde son güncellemelerini alacaklar.
Benim en korktuğum şey de aldıktan 5 6 ay geçtikten sonra uygulama açarken, arayüzde veya oyunda çabucak ısınıp vs vs kasmaya başlaması hiç istemeyeceğim bişey. Yani süreklilik önemli benim için.
Alacağım Telefonu maksimum 2 sene kullanacağım arkadaşlar. Sizce hangisini alayım eğer 2. El veya sıfır önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz Max fiyat 20.000 TL
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0