Şimdi Ara

Galaxy S20 Lite yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung’un bu yıl beğenilen iki akıllı telefon modeli Galaxy S10 Lite ve Galaxy Note 10 Lite devam edecek gibi görünüyor. İlk etapta Galaxy S20 Lite için firma düğmeye basmış durumda.



    Galaxy S20 Lite neler sunacak?



    Galaxy S10 Lite modeli hatırlanacağı üzere Galaxy A serisinden tasarım esintileri taşıyordu. Galaxy S20 Lite modeli de muhtemelen amiral gemilerinin değil yeni nesil Galaxy A modellerinin çizgilerini taşıyacak.



    Ayrıca Bkz.Command & Conquer Remastered Collection satışa çıktı



    Samsung’un yeni Galaxy S20 Lite modeliyle 5G desteği sunması da bekleniyor. Bölgeye göre 4G veya 5G olarak Galaxy S20 Lite versiyonları değişiklik gösterecek. Donanım tarafında ise Snapdragon 865 yonga seti beklentisi mevcut. Samsung’un yılın sonlarına doğru bir tanıtım yapması olası.



    128GB kapasite, Android 10, One UI 2.5 gibi özellikleri olacak Galaxy S20 Lite için bir de Fan Edition bilgisi var. Bu versiyon ile ilgili ise henüz net bir bilgi yok. Galaxy S10 Lite 8GB RAM/128GB depolama ülkemizde 5499TL ile satışa başlamıştı. Galaxy S20 Lite muhtemelen 6000TL bandı üzerine yerleşecektir.



    Kaynak:https://wccftech.com/samsung-galaxy-s20-lite-5g-replace-galaxy-s10-lite/







  • Galaxy S20e de çıkarmaları gerek. S20 serisi çok az bir tane takviye daha gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbianist -- 12 Haziran 2020; 16:17:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung bu Lite serilerini haddinden fazla Lite ve özensiz üretiyor 2 tane amiral gemin var S ve Note serisi.Bunları A serisi gibi vasat bir serinin çakması gibi tasarlar birde mazzeme kalitesini daha düşük kullanınca S ve Note serisinin imajını aşşa çekiyorsun haberin yok.A71 ile S10 Liteın ne farkı var A 71i almış bize S10 lite diye kaklamışlar.Az tasarıma para ayırın.

  • bu lite serisi iş yapar vallahi

  • Lite modelini bari pahalı yapmayın.!

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    sd865 ve ucuz? dolar 1tl olsun desen daha mantıklı

  • bu cihazlar nasıl lite oluyor anlamadım s10 lite'da 8gb ram var benim bilgisayarım zaten 16gb ram barındırıyor diğer mobil cihazlarda 4 6 ram görüyorum tam olarak anlayamadım lite derken neresi lite biri acıklayabilirmi gerçek anlamda soruyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.