Bildirim
Galaxy S2 yi Verip iPhone 4S Almak ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
devam etmelisin bence -
buradakiler fikrini etkilememeli hangisini daha kullanışlı buluyorsan ona devam et 2sininde yapamayacağı şey yok zaten
bende ip4 kullandım ama ios çok karışık geldi sgs2 ye döndüm alışırdım zamanla ama ios özürlü olduğum kanısındayım -
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
buradakiler fikrini etkilememeli hangisini daha kullanışlı buluyorsan ona devam et 2sininde yapamayacağı şey yok zaten
bende ip4 kullandım ama ios çok karışık geldi sgs2 ye döndüm alışırdım zamanla ama ios özürlü olduğum kanısındayım
Ben de tam tersi :) 4 farkli iphone kullandim sonra bu telefona gectim. Bana da iOS kullanisli geliyor. Acaba elimdeki telefon kaca gider? O da onemli..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Raytheon
Ben de tam tersi :) 4 farkli iphone kullandim sonra bu telefona gectim. Bana da iOS kullanisli geliyor. Acaba elimdeki telefon kaca gider? O da onemli..
hala güncel bi telefon sonuçta güzel bi fiyata satarsın yine 2. elde bi ilanlara bak hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X