Şimdi Ara

galaxy s2 ye 1700 değermi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar galaxy s2 almaya karar verdim sonra aklımı başka bişey kurcalamaya başladı sizce 1700 tl ona verene kadar 1000 tl lik bi telefon+netbook mu alsam hangisi daha mantıklı olur. galaxy s2 bi netbook la karşılaştırılmaz ama okulda netbook a ihtiyacım olur mutlaka. birde sizin görüşlerinizi alıyım veya başka alternatif kombinasyonlarda önerebilirsiniz.

• S2'nin 1700 olduğunu nerden çıkardınız? En son vatanda worldcarda 1.400 civarıydı.
  • Laptop+ ikinci el optimus black vb. telefonlar iş görür yada motorola atrix 4g yurtdışı da alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

S2'nin 1700 olduğunu nerden çıkardınız? En son vatanda worldcarda 1.400 civarıydı.

1.390 TL+KDV

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/samsung-sam_i9100_black-i9100-galaxy-s-ii-cep-telefonu-16-gb/productdetails.aspx?I_ID=55628

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8946C419 -- 11 Eylül 2011; 14:11:32 >
  • 1400'e falan bulunabilirse olabilir de 1700 lira değmez bana kalırsa.
  • taksitli 1641 tl ye geliyo. bende nokia n8 + asus eee 1015pw düşünmüştüm. n8 biraz eski kalabilir belki ama yine iş görür diye düşünüyorum. çünkü bende n70imi çıktıktan 1 seneye yakın zaman sonra almıştım ve beni 4 senedir götürüyo. peki asus nasıl hakkını verirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı dew

arkadaşlar galaxy s2 almaya karar verdim sonra aklımı başka bişey kurcalamaya başladı sizce 1700 tl ona verene kadar 1000 tl lik bi telefon+netbook mu alsam hangisi daha mantıklı olur. galaxy s2 bi netbook la karşılaştırılmaz ama okulda netbook a ihtiyacım olur mutlaka. birde sizin görüşlerinizi alıyım veya başka alternatif kombinasyonlarda önerebilirsiniz.

Sana Xperia Arc almani oneririm Arcadasim fazlasiyla memnun kalacagin bir urun olacaktir =))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S10 Lite (6000 TL)
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana göre değmez. işini görebilecek çok daha uygun fiyatlı cihazlar var. he maddi durumun el veriyorsa al eyvallah ama kasmaya gerek yok bence.
  • O kadar parayı bi telefona vermem
  • Çeşitli kampanyalarla veya peşin alımlarda daha uygun fiyatlara bulabilirsiniz. 1700tl tavsiye edilen satış fiyatıdır. Çoğu TİM bu fiyatı verir. Oralardan almanız şart değildir. Distribütör garantili olarak bulabilirsiniz. Mesela memleketimde yeni açılan avea bayi, peşinde 1575TL ye veriyor. Cevap aslında göreceli. Salt mantıkla, bağımsız olarak düşünüldüğünde etmez. Ama bir Arc a 1350-1400, bir Sensation a da 1500 isteniyorsa bu telefon 1600 eder.
  • yani s2 1000 lik tel ve netbook ikilisinden daha mı fazla iş görür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.