Şimdi Ara

Galaxy S2 sizce android 4.0 mı 2.3.6 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • androidtelefonları.com dan Galaxy S2 alıcam şimdi kendim rootla uğraşmak istemiyorum bu yüzden kullanan rootlayan varsa sizce 2.3.6 mı daha iyi 4.0 mı hataların ikisinde de giderildiği söyleniyor arayüz olarak kullanış olarak felan yani mesela 4.0 da Browser Google Chrome olmuş peki hızlanmış mı yavaşlamış mı ?

• Arkadasim sabirli ol mayisin ortasina dogru gelcek diyorlar 4.0 guncellemesi 1 ay icin telefonn garantisini bozmaya gerek yok diye dusunuyorum
  • Yükledikleri 4.0 sürümü XXLPQ olan son Polonya sürümü olacaktır muhtemelen. Ben kendim root atarak yükledim bu sürümü stabil olmasına rağmen halen o kadarda iyi olduğuna pek inanmadım. Bazı uygulamalar ile halen senkronizasyon sorunu var. Örnek olarak Dolphin HD Browser açınca telefon o kadar ısınıyor ki patlayacak konuma geliyor ve daha bunun gibi şeyler. Ayrıca chrome'da tam olarak senkronize değil. Sürekli kapat hatası veriyor.

Birde touchwizarddan yine vazgeçilmemiş. O yüzden hiç boşuna rom attırma, benden söylemesi. Ben 2.3.6'ya tekrar döndüm.
  • Kies TR sürümü 4.0 ' ı görmeden diğer ülke sürümleriyle değerlendirmek bence çok doğru olmaz.
  • 2.3.6 kullanıyorum. 4.0 yüklersem sadece facelock muhabbetine yüklerim Bence sabredip Kies'ten TR sürümü çıkınca yorumlara göre indirmek en mantıklısı. 2.3.3 iken almıştım S2, 2.3.6'da şuan ve tam oturmuş hali
  • Facelock gelişmemiş bir teknoloji telefonunu her açmaya çalıştığında 20sn bekliosn Nexus kullandım da :D Bide burda root garanti bozmuyo burdan alınca peki ozaman 2.3.6 diyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Facelock gelişmemiş bir teknoloji telefonunu her açmaya çalıştığında 20sn bekliosn Nexus kullandım da :D Bide burda root garanti bozmuyo burdan alınca peki ozaman 2.3.6 diyorum :D

facelock nasıl gelişmemiş? bende nexus var, çok hızlı ve doğru çalışıyor. hatta insanı şaşırtacak düzeyde. ama gerekli mi dersen sadece denemek için, arkadaşlar sorunca kullandım. onun haricinde hayatta kullanacağım bir özellik değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Facelock gelişmemiş bir teknoloji telefonunu her açmaya çalıştığında 20sn bekliosn Nexus kullandım da :D Bide burda root garanti bozmuyo burdan alınca peki ozaman 2.3.6 diyorum :D

facelock nasıl gelişmemiş? bende nexus var, çok hızlı ve doğru çalışıyor. hatta insanı şaşırtacak düzeyde. ama gerekli mi dersen sadece denemek için, arkadaşlar sorunca kullandım. onun haricinde hayatta kullanacağım bir özellik değil.

Aynen sadece denemek için. Gerekliliği kişiden kişiye değişir. Zifiri karanlık bir yerde tuş kilidi açmak sanırım ölüm gibi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

quote:

Ben eminim sürekli 2 kere felan önce tanımıyor sonra açılıyodu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.