Şimdi Ara

Galaxy S2 hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Yeni telefonların çıkmasıyla S2'nin fiyatı da epey düştü ve almaya karar verdim.Telefonculara sordum.Paralel ithalat 2 yıl garantili 1200 dedi.Başka yerde telpa garantili 1350 dedi üstüne telefonumu verirsem 1250 olur dedi.Sizce hangisini almalıyım?Bu gibi telefonlarda garanti fark eder mi?Yani farkı nedir?

Teşekkürler.

• S2 fiyatlarına pek hakim değilim ama başka bir tavsiye vereyim; bu bütçe ile yurt dışı bir s3 alabilirsin.
  • Evet,sanalreyonum'da 1400 tl;ama bilemiyorum şimdi.Telpa S2 mi alsam yoksa ithalatçı onu mu alsam :S Zaten düşürmezsen sorun olacağını sanmıyorum da bilemiyorum ki?
  • bence samsung galaxy nexus alabilirsin
  • Yok onu sevmiyorum.Onu alacağıma S2 alırım.2011'in en iyi telefonu.2012'nin ise S3.Ama kararsız kaldım işte.Paralel ithalat 1400 Tl S3 mü alayım yoksa telpa 1250 Tl S2 mi?
  • Paralel ithala kürdan bile alma.bu kadar söylüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralel alma kesinlikle. Yani arada fiyat uçurumu varsa yurtdışı cihaz yeerine tercih edilir ama fiyat farkı azsa gereksiz. Telefonu düşürmezsen bozulmaz diye birşey yok. Gayet de bozulabilir düşürmeden. Yurtdışı 1200 civarına aldığın zaman garanti olmayacak ve pasaport kaydı olmayacak. Klon imei olabilir ve o da sorunlara yol açabilir. En sonunda pes edip 200-250 liraya pasaport kaydı yaptırman gerekebilir. Yani telpa s2 çok ideal. Zaten s3'ün yaptığı herşeyi fazlasıyla yapabilen bir telefon. İlla s3 dersen de yurtdışı yerine ithalat garantili al. Hiç yoktan pasaport kaydı oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi MacBook'u Almalıyım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • istanbulbilisimden telpa garantili s2 aldım. cihazda 4.0.3 yüklü ve duvar kağıdı s3ün şu mavi duvar kağıdı. telpa bandını ilk ben açtım. içinden igo navigasyon ve hafıza kartı da çıkmadı. normal mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.