Şimdi Ara

GALAXY S2 bu zamanda alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
5.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galaxy s2 lte ve galaxy note çıktı çıkacak,ülkemize ne zaman gelir bilemem ancak bu sıralar bunu çok düşünüyorum.kalkıpta 1.5 ghz lik işlemcili telefon almak varken neden 1.2 ile yetineyim diyorum..üstelik fiyatlarıda tahminen o kadar olacaktır..bunların birbirinden ne artıları var?şu anda S2 almaya değer mi?

GÜLEREK KAYBETTİKLERİNİ AĞLAYARAK KAZANAMAZSIN
  • Bence fiyatının düşmesini bekle.
    Garantili cihaz alma konusundaki kararlılığımdan dolayı 1400--1500 TL arası rakamları hakediyor mu diye düşünürken aldım
    Kuruşuna kadar hakeden bir cihaz. S3 ün resmi duyurusu yapilacaği güne kadar alinir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S 3 ü ben burda duydum şimdi.oda mı cıkacak.valla bu teknolojiyi kimse yakalayamaz.galiba note un çıkmasını bekliyeceğim.hem o çıkana kadar borçlarımıda azaltmış olurum.alırkende zora girmem.ama bu Nokia C3 e ne kadar daha katlanırım bilmem.wave 2 den buna düsmek çok kötü oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu zamanda derken ?

Sanki 2 yıl önce çıkmış bi cihazdan bahsediyorsunuz Paranız varsa almanızı öneririm

Apple iPhone 14PROMAX 256GB SONY MDR-X650BT
    PENTAX K-5 &amp; K-10D Grand Prix
    Apple MacBook Pro
    Lancia Delta 1.6 otm
  • arkadaşlar galaxy s 2 daha nisanda çıktı yav. Galaxy s 3'ün 2012'den önce çıkması çok çok düşük ihtimal

1.2 ghz çift çekirdek işlemci 2 yıl daha çok rahat götürür. Android o kadar gelişmedi henüz. Kaldı ki overclock ile 1.6 ghz'ye çıkmanız mümkün (bence buna bile gerek yok ) Demek istediğim galaxy s 2 almanı kesinlikle öneririm. Daha iyisini almak için beklersen sürekli beklersin. Her zaman daha iyi bi telefon modeli çıkıyor çünkü, bu teknolojinin hızına yetişilmiyor

Suç makinası...
  • Valla garantilileri 1600,yurtdışı kayıtlıları 1300'den aşağı bırakmıyorlar.2.ele hiç girmek istemezdim ama içimde kalmasın.Adamlar en az 2 ay kullandıkları cihazlardan garantilileri 1400-1500,yurtdışını 1200'den aşağı satmıyorlar.Sen al telefonu 2 ay kullan sonra da 100-200 zararla sat.Valla çok iyi hesap.Sıfırını bilmem ama 2.eller kesinlikle fiyatlarını haketmiyor.Yurtiçi ennn fazla 1300,yurtdışı ise 1100'den yukarı olmamalı.

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

Ben böyle ucuz görünümlü bir telefona bu kadar fazla para vermezdim. İçindeki donanımı ben ne yapayım.

Telefon dediğin klas olmalı , Kol saati gibi aksesuar olarak düşünün

Mesela n8 ile galaxy s2 yi yan yana koyun. N8 tasarımla ve malzeme kalitesiyle ezer geçer. Yok kafaya işlemci hızı şuymuş rami buymuş diye bakarsanız kısa zamanda üzülürsünüz.

Senin gibilere acıyorum:) Kendinizde bi numara olmadığı için görüntüye aksesuara takmışsınız:)

Sen kendine acı velet , daha düzgün konuşmasını bile bilmiyorsun. Haydi yoluna...

Malının esiri olanlara üzülüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ben böyle ucuz görünümlü bir telefona bu kadar fazla para vermezdim. İçindeki donanımı ben ne yapayım.

Mesela n8 ile galaxy s2 yi yan yana koyun. N8 tasarımla ve malzeme kalitesiyle ezer geçer. Yok kafaya işlemci hızı şuymuş rami buymuş diye bakarsanız kısa zamanda üzülürsünüz.

Senin gibilere acıyorum:) Kendinizde bi numara olmadığı için görüntüye aksesuara takmışsınız:)

Sen kendine acı velet , daha düzgün konuşmasını bile bilmiyorsun. Haydi yoluna...

n8de bir tek kamera ve xenon flash iyi geri kalanı ÇÖP... tip dersen göreceli bir kavram

• sanki telefon 1 1.5 sene önce çıktı ha tel şimdi alabilirsin ama bana çok iş odaklı geliyor
    İntel Core İ5 4690//Corsair Vengeance 4*2:8 GB Low Profile 1600 MHZ RAM//Evga GTX760 SC 2GB//Kingston Hperx 3K SSD//Seagate 1 TB Barracuda//Xıgamtek Assasin Black Edition 700W//Gigabyte H97M-DH3//32" Samsung Smart Led TV 1080P//Samsung Curved CF390//LG G2//Nokia Lumia 925//Samsung Galaxy S6 32GB//Sony Xperia X//Iphone 8 64 GB//Fenerbahçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

Valla garantilileri 1600,yurtdışı kayıtlıları 1300'den aşağı bırakmıyorlar.2.ele hiç girmek istemezdim ama içimde kalmasın.Adamlar en az 2 ay kullandıkları cihazlardan garantilileri 1400-1500,yurtdışını 1200'den aşağı satmıyorlar.Sen al telefonu 2 ay kullan sonra da 100-200 zararla sat.Valla çok iyi hesap.Sıfırını bilmem ama 2.eller kesinlikle fiyatlarını haketmiyor.Yurtiçi ennn fazla 1300,yurtdışı ise 1100'den yukarı olmamalı.

Üstünde model olmadığı için elbette 200 liradan fazla zararla brakmazlar.Sen olsan sende brakmazdın emin ol.

quote:

quote:

malzeme kalitesi demişsin hocam da; bilmeyen biri N8'i galaxy s 2'den daha sağlam daha kaliteli malzemeden yapılmış bi telefon sanacak. N8 ile galaxy s 2 karşılaştırılmamalı bile. n8 bu telefonun kulvarı bile değil. Tasarım açısından da hadi bi sony ericsson arc deseydiniz eyvallah derdim. harbi çok klas bi tasarımı var. ama galaxy 2 n8'inden kötü bi tasarıma sahip değil

ayrıca malzemenin sağlamlığını gösteren bi video
    http://www.youtube.com/watch?v=ErXqnQKs-tA&feature=share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 15 Eylül 2011; 1:06:28 >

• Her zamn alirsin s2 :-)

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Bu zamanda derken ?

Sanki 2 yıl önce çıkmış bi cihazdan bahsediyorsunuz Paranız varsa almanızı öneririm

bu zamanda dedim çünki galaxy üst üste yeni modeller çıkardığı için böyle bir tabir kullandım..

• acaba turkcell in cihaz kampanyasından alsammı.ama çok pahalıya geliyor..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.