Şimdi Ara

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
4
Favori
90.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gingerbread 2.3.6 sürümü. xda'da bir sürüm var ama o bu değil kodu ;

YP-G70_CHN_G70ZCKPA diye geçiyor.

işin ilginç yanı şu içinde bütün dünya dillerini barındırıyor.

Yazılım çinlilere ait , google çinde yasaklı oldugu için google market gmail gibi uygulamalar içinde değil bir :) Türkçe yaptım kullanıyorum 2 saattir.

Market işi halledilirse bu sürüm kullanılabilir aslında. sürümle ilgili resimler ekliyecegim.

romla beraber samsunga ait farklı bir klavye geliyor. handwriting ( el yazısı) da dahil edilmiş yine bu klavyeye , dokunmatik ekranı daha hassas buldum.

Resimleri ve romu upload ettiğimde eklerim. isteyen dener sorunsuz kuruluyor.

Root denerim belki yiyecek mi bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakUnaL4

http://www.onlive.com/

ARKADAŞLAR DENIYEN OLDUMU DEHŞET BİRŞEY BİLGİSAYARDA DENEDIM HAYRAN KALDM WİFİ OSLA TABLETTEDE DENIYECEM

Denemiştim bilgisayarda , çok iyi bi sistem . Tüm oyunları oynayabilmek için sadece iyi bir internet bağlantınız ve hd videoları rahat oynatabilecek bir sisteminiz olması yeterli , yüksek kapasiteli bilgisayarlara gerek yok . Ama android de varmı bilemiyorum .

Edit : Markette varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 21 Ocak 2012; 15:14:03 >

• İnternational YP-G70_CHN_G70ZCKPA Gingerbread 2.3.6 Rom from China..

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii

Yukarıda yazdığım çinlilere özel geliştirilien ama içinde Türkçe dilinde bulundugu , hatta hayatımda gördüğüm en çok dili barındıran rom sanırım :) , Almancayı bile 3 farklı dil sürümüyle eklemişler , herneyse üstte yüklediğim ve bahsettiğim romdan resimler ekledim , klavyesi degişik çinlilerin , market yok sadece romda belki harici eklenebilirse bu çalışmada kullanılabilir. 2.3.6 sonuçta. Music playerda değişiklik yok. 2.3.5 gibi.

resimlere bakarsanız çinlilere özel yüklenmiş birkaç özel programda geliyor içinde.

Download:

http://hotfile.com/dl/142895460/05042b0/YP-G70_CHN_G70ZCKPA.rar.html

Şifre : sampro.pl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 21 Ocak 2012; 19:13:26 >

• Hocam bu işlemi 2 gb lik sd kart için uyguladım. Eski haline nasıl geri dönebilirim. Çünkü eski harici kartımı yeni sd kartıma kopyaladım ama hepsi birbirine karıştı.
  • Hangi işlemi? anlaşılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

Hangi işlemi? anlaşılmıyor

Dahili SD kart işlemini.
  • dostlar benim avea usb cihazımla bunda nete girilirmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

dostlar benim avea usb cihazımla bunda nete girilirmi acaba

Şu anda girilmez. Belki ilerde elektriğe bağlı USB huba bağlayarak USB cihazların çalışması söz konusu olabilir, ya da ufak bir ihtimal doğrudan çalıştırmanın da yolu bulunabilir.
  • Korelilere ait bütün firmwareler Galaxy player 5.0 ( Samsung Galaxy S Wifi 5.0)

froyo 2.2.2 ve Gingerbread 2.3.6

Listeye burdan bakılabilir:

http://translate.google.com/translate?hl=tr&sl=ko&tl=en&u=http%3A%2F%2Fsupportgp.tistory.com%2Fnotice%2F2

orijinal page: http://supportgp.tistory.com/notice/2

Değişiklerin firmware sürümlerine göre neler oldugu yazıyor :

Froyo için : KC1 --- > KD1 ----> KE1 ---> KG1

Gingerbread için : KPB ---> KPD ---> KPF ( kullandıgımız sürüm şuan budur. ( italy - france) ---> KPG ---> KPH

KPH son firmware ve çıkış tarihi : 19 / 01/ 2012

Neler değişmiş mesela landscape mode in home mode geri geliyor KPG firmware versiyonu ile.

Bazı soundalive değişikliklerinin de üretici firma tarafından bilerek kaldırıldıgı ortaya çıkıyor. Hopörlerde bass özelligini kapatmaları mesela bilerektir zaten hopörler patlamalarından servise çok ürün gitmiş olabilir. Bence çokta önemli degil sonuçta kulaklıkta bu özellik aktif hala.

Bazı firmware yükledikten sonra çektiğim resimler aşagıda , bunlarda sürümlerdeki degişiklikler:

Gingerbread 2.3.6 KPG and KPH Firmware versiyonlarını kurdum, market falan mevcut içinde ingilizce ve korece var dil olarak o kötü oldu :) , extra antivirus programı falan eklemişler , 3.2 mp kamerada sorun oldugunu fark ettim bir o çalışmıyor. korelilerde 5.0 mp kamera var sanırım o yüzden belki apk dosyaları degiştirilince çalışır.
    onun dışında anasayfa da yan yatma olayı hem bunda hem çin versiyonunda düzeltilmiş. Kendilerine özel klavye ile geliyorlar. El yazısı özellikleri de var bu klavyelerin.

Gingerbread 2.3.6 KPH Firmware :

http://www.mediafire.com/?hzawahyaz7fvhrw

yada:

http://www.4shared.com/zip/KMWmC7YM/_KPH.html?

Gingerbread 2.3.6 KPG Firmware : http://www.mediafire.com/?qdkb3u7pckcj9a0

Diğer (froyo -Gingerbread ) firmwareler:

http://supportgp.tistory.com/notice/2

şimdilik bu kadar :) birşeyler çıkacak bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 22 Ocak 2012; 1:08:22 >

• açıkcası bu cihaza hayran kaldım kullananlar önerir mi ne dersiniz arkadaşlar bir ipod touch ile kıyasladım mı ne gibi - leri var.teşekkürler almayı düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: barin

açıkcası bu cihaza hayran kaldım kullananlar önerir mi ne dersiniz arkadaşlar bir ipod touch ile kıyasladım mı ne gibi - leri var.teşekkürler almayı düşünüyorum..

En büyük artısı büyüklüğü. En büyük eksisi de büyüklüğü

Bunu iPod'a göre artıları hafıza arttırılabiliyor, biraz daha ucuz, Android olduğu için özelleştirme ve kurcalamaya daha açık, pil ömrü çok iyi, video çalar olarak kutudan çıktığı haliyle daha fazla format destekliyor. Ben ses için almadım, açıkçası müzik hemen hiç dinlemiyorum ama kullananlar müzik kalitesi çok iyi diyorlar. iPod 4G'nin artısı ekranı biraz daha iyi ,daha ufak. Arkasında elma var Programları ayrı ama artık hemen her şey iki platform için de çıkıyor, yalnız Android kullanan çok farklı cihazlar olduğu için uygun versiyon bulmak bazen uğraştırıyor. Sonuçta cepte durup can sıkıldığında ya da internet gerektiğinde kullanılacak bir cihaz olarak çok farketmez açıkçası, hangisi hoşunuza giderse onu alın.

• quote:

açıkcası bu cihaza hayran kaldım kullananlar önerir mi ne dersiniz arkadaşlar bir ipod touch ile kıyasladım mı ne gibi - leri var.teşekkürler almayı düşünüyorum..

Şunu söylesem yeterli olur heralde. Ipod touch 4'ün şarjı %100'dü galaxy'nin %25 ikimizde aynı oyunları oynadık yaklaşık 3 saat ipodun şarj %20 kaldı. galaxynin %5. Galaxyi almak için yeterli olur sanırım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerShell

quote:

Şunu söylesem yeterli olur heralde. Ipod touch 4'ün şarjı %100'dü galaxy'nin %25 ikimizde aynı oyunları oynadık yaklaşık 3 saat ipodun şarj %20 kaldı. galaxynin %5. Galaxyi almak için yeterli olur sanırım :)

Pil ömrü öyle böyle değil, muhtemelen cebe girebilen modern cihazlar arasında dünya birincisi ya da çok yakınındadır. Yalnız şarj olması da ona göre çok uzun, saatlerce sürüyor. Bir de pilinin içi açılmadan değiştirilememesi iyi değil ama iPod Touch ile karşılaştırıyorsak ikisi için de aynı şey geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 22 Ocak 2012; 8:47:27 >

• Konuyu açan arkadaş konuyu devretmek istemiyormuş :) ve düzenleyemediğimiz bir konudan devam etmenin anlamı yok o yüzden , bu konuyu ben yeni açtığımda terk edip ordan devam ediyoruz arkadaşlar. En geç yarın Yeni konuyu açmış olurum.
  • quote:

Konuyu açan arkadaş konuyu devretmek istemiyormuş :) ve düzenleyemediğimiz bir konudan devam etmenin anlamı yok o yüzden , bu konuyu ben yeni açtığımda terk edip ordan devam ediyoruz arkadaşlar. En geç yarın Yeni konuyu açmış olurum.

hayret yhaa insanlar enteresan, alsin konusuyla mutlu olsun:))

aslinda bu foruma da uyelikte test yapmalilar :p

aç kardesim yeni konunu, buradaki mesajlarini, anlatimlarinida taşi, arkadas 5 ay da bir foruma girip kendi kendine oynasin...
  • Valla açıkçası bende hayret ettim böyle bir pm alınca yöneticilerden komik :) , hayırlısı olsun kendi konumuzu kendimiz açarız. Ben üstümdeki bütün konuları arkadaşa devrediyim altın madeni mubarek , üstüne konu olunca ne oluyor bilmiyorum Hayır konuyu takip edersin , istediğimiz düzenlemeleri yaparsın anlarım o da yok.
  • quote:

Valla açıkçası bende hayret ettim böyle bir pm alınca yöneticilerden komik :) , hayırlısı olsun kendi konumuzu kendimiz açarız. Ben üstümdeki bütün konuları arkadaşa devrediyim altın madeni mubarek , üstüne konu olunca ne oluyor bilmiyorum Hayır konuyu takip edersin , istediğimiz düzenlemeleri yaparsın anlarım o da yok.

boşver hocam sen takilma, aç konunu derli toplu ilerleyelim orda, arkadaş burda 3 ay da bir uğrayip basligini kontrol eder :) 2 3 gune 2.sayfaya duser baslik:)
  • quote:

bana şu ana kadar görünen tek eksisi oyun açısından bulmanın zorluğu oda 2.2 sürümünde kaldığım için gingerbread a geçince sorun kalacağını sanmıyorum
  • quote:

Konuyu açan arkadaş konuyu devretmek istemiyormuş :) ve düzenleyemediğimiz bir konudan devam etmenin anlamı yok o yüzden , bu konuyu ben yeni açtığımda terk edip ordan devam ediyoruz arkadaşlar. En geç yarın Yeni konuyu açmış olurum.

Ben didiydim sana aç konuyu diye :)
    Tüm androidlerin ayrı rom ve prg konusu var zaten .
    Durduğun hata

Konuyu açan crazymix den de ayrıntılı incelemeyi hala bekliyoruz . Kutuyu açtık kaldık öyle :)
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.