Şimdi Ara

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
4
Favori
90.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Furuichi

baki hocam eline saglik. senin sayende tableti tam kapasite kullaniyoruz. Fakat muzik kalitesine gelince 2.2 nin kendi mp3 calari diger programlara gore acik ara daha iyi. denemedigim mp3 programi kalmadi en temizi kendi mp3 calari (2,2 icin konusuyorum). 2.3.5 deki soundalive ise rezalet. 2.2 deki gibi ayrintili ayarlar yok. olan ayarlarin etkisi de rezalet. big bass seciyorum. sanki secilmemis gibi.2.2 de big bass canavar gibiydi.surekli muzik dinledigim icin kulakligi takmamla cikarmam bir oldu. diger playerlardan bir farki kalmamis. poweramp, winamp, ttpod vs... samsung 2.3 deki soundalive a ugrasmamis. bastan savma yapmis. tabi bunlar benim dusuncem. ama bana sorarsaniz onceligi muzik dinlemek olanlar 2.2 de kalsin.

PlayerPro denemeni öneririm bende her müzik çaları denedim ama bu programdan iyisini bulamadım . Pro sürümü yüklersen daha iyi olur .

PlayerPro 2.22 bunu yükledikten sonra PlayerPro DSP pack i yüklersen ve ayarlardan aktif edip ekolayzer ayarlarını yaparsan en az kendi müzik çaları kadar kaliteli kullanabilirsin.

2.3.5 hakkında pek bilgim yok ama bu müzik çaları bir denemeni şiddetle öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 19 Ocak 2012; 23:45:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: anil_kilic

quote:

baki hocam eline saglik. senin sayende tableti tam kapasite kullaniyoruz. Fakat muzik kalitesine gelince 2.2 nin kendi mp3 calari diger programlara gore acik ara daha iyi. denemedigim mp3 programi kalmadi en temizi kendi mp3 calari (2,2 icin konusuyorum). 2.3.5 deki soundalive ise rezalet. 2.2 deki gibi ayrintili ayarlar yok. olan ayarlarin etkisi de rezalet. big bass seciyorum. sanki secilmemis gibi.2.2 de big bass canavar gibiydi.surekli muzik dinledigim icin kulakligi takmamla cikarmam bir oldu. diger playerlardan bir farki kalmamis. poweramp, winamp, ttpod vs... samsung 2.3 deki soundalive a ugrasmamis. bastan savma yapmis. tabi bunlar benim dusuncem. ama bana sorarsaniz onceligi muzik dinlemek olanlar 2.2 de kalsin.

PlayerPro denemeni öneririm bende her müzik çaları denedim ama bu programdan iyisini bulamadım . Pro sürümü yüklersen daha iyi olur .

PlayerPro 2.22 bunu yükledikten sonra PlayerPro DSP pack i yüklersen en az kendi müzik çaları kadar kaliteli kullanabilirsin.

2.3.5 hakkında pek bilgim yok ama bu müzik çaları bir denemeni şiddetle öneririm

Teşekkürler. Deneyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Viberi bir türlü aktif edemedim.

???
    var mı çalıştıran ?? nasıl ??

ilk önce android htc wildfire s telefonmdan rehberi samaung galaxy s wifi 5.0 aktardim, kaydettim...

daha sonra vibere girdim numarami girdim... onay mesaji 4 rakamli olan. cep telefonuma geldi, kodu cihazda girdimm...suan listemdekiler gorunuyor, ancak denemedim arama konusunda, burda nette olan varsa deneyebiliriz;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

quote:

quote:

???

ilk önce android htc wildfire s telefonmdan rehberi samaung galaxy s wifi 5.0 aktardim, kaydettim...

daha sonra vibere girdim numarami girdim... onay mesaji 4 rakamli olan. cep telefonuma geldi, kodu cihazda girdimm...suan listemdekiler gorunuyor, ancak denemedim arama konusunda, burda nette olan varsa deneyebiliriz;)

ilk once cep telefonunuza yukleyiniz, aktif ediniz, benim cep tlf.da zaten aylardir mevcuttu...

• quote:

Orijinalden alıntı: p12345678

arkadaşlar bi kardeşim var ona bundan almak istiyoruz ancak internette bu cihazla ilgili araştırma yapıyordum ve bu videoyu gördüm:

http://www.youtube.com/watch?v=rXU3gBZCpq0&feature=related

daha önce aranızda hiç böle bişey yaşayan varmı?

Ya cihaz bozuk ya ortamda garip bir manyetik alan var. Sonuçta en kötü ihtimalle piyasada bir tane bozuk cihaz olduğunu öğrendiniz ki gayet normal bir durum. Cihaz dokunmatiğinde genel olarak böyle bir sorun yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

???

ilk once cep telefonunuza yukleyiniz, aktif ediniz, benim cep tlf.da zaten aylardir mevcuttu...

Aynı kod olur mu ki ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

PlayerPro 2.22 bunu yükledikten sonra PlayerPro DSP pack i yüklersen ve ayarlardan aktif edip ekolayzer ayarlarını yaparsan en az kendi müzik çaları kadar kaliteli kullanabilirsin.

Program çok güzelmiş gerçekten. diger playerlar gibi bassı yükseltince seste çok bogulma olmuyor. Ekolayzer'ın şarkı üzerindeki etkisini sevdim.

• quote:

quote:

quote:

Program çok güzelmiş gerçekten. diger playerlar gibi bassı yükseltince seste çok bogulma olmuyor. Ekolayzer'ın şarkı üzerindeki etkisini sevdim.

Benim kullanma nedenim başka aslında . Birincisi eskiden w810i vardı bende ses açma/kapama tuşlarına uzun süre basınca tuş kilidinde şarkı değiştirirdi bu playerde de ayarlardan aynı şeyi yapabiliyorum . İkincisi kendi orjinal playerinin browser (ne desem bilemedim :D) yapısını sevmiyorum. Bunda şarkıcı - > albüm -> şarkılar diye girip albümleri ayrı ayrı dinleyebiliyorum . Bu özellikleri çok iyi bunlara ek olarak tuş kilidi ekranını düzgün konfigüre edince ortaya çok güzel şeyler de çıkıyor .

• player pro donarak ilerliyor ram boş cpu boş nedenini bilen varmi çıldırcam .s

edit : çözdüm sizlede paylasıyım ekoda 5 ayarı birden acarsanız bu sorun oluyo tavsiyem hazır profiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathDance -- 20 Ocak 2012; 1:59:44 >
  • quote:

Güzel program paylaştığınız için teşekkürler... DSP paketi ile dahada güzel oluyor... Bu cihazla müzik dinlemek ayrı bi keyif...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

???

Aynı kod olur mu ki ??

dun denedim oldu, baska sansin yokki zaten, mesaj nereye gitcekki?

• Dün Mediamarktta Samsung galaxy s wifi 5.0 için taşıma kabı bakındım ve neredeyse 20 tane falan kab (case) (kılıf) denedim ,kimisi zor giriyor yanlarda sok çıkar yaptıkça ürünü çizer rahatlıkla , kimisi çok kaba ve kalın duruyor.

Nerdeyse ürün almadan çıkacaktım ki , navigasyon (GPS) bölümünde bu ürünü görene kadar. Bizim cihazlara sorunsuz ve mükemmel oluyor. içinde ayrıca micro sd ve sd kart koyabileceginiz küçük bir ceplikte mevcut. ben yeri geldiğinde cebimde de taşıyabilecegim ,kot pantolanun yan cebine koydugumda çokta kaba durmayacak fit bir kılıf arıyordum. Herkese tavsiye ederim. 3 resim çektim dün akşam Galaxy S Wifi ile resimleri anca ekleyebiliyorum.

Logic Case For Samsung Galaxy S Wifi 5.0

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii  Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii

Resmi tanıtım sitesi:

http://www.caselogic.com/gps_case_3_5_4_3_display/product_detail/index.cfm?modelid=138053&productid=1357949

Mağazadan alacaksanız Mediamarktt'lara bakabilirsiniz gps navigasyon bölümünde bulursunuz.

ürün Logitech'in ve Logic Case adı ile geçiyor. Ben mediamarkttan 19.90 TL ye aldım ama nette sizin için link bakarken D&R da 16.99 TL den satıldıgını gördüm.

isteyen internetten de düşünmeden alabilir.

D&R satış sayfası:

Case Logic GNS1 GPS Kılıfı, Neopren, Siyah/Gri

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Case-Logic-GNS1-GPS-Kilifi-Neopren-Siyah-Gri/Bilgisayar/Aksesuar-Tuketim-Malzemeleri/GPS-Aksesuarlari/urunno=0000000350671

Bu arada amazon.com da da ürünle ilgili sayfa buldum , ayrıntılı resimlerde mevcut bakabilirsiniz.

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii  Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii

Galaxy S wifi 5.0 İnceleme Geldiiii

http://www.amazon.com/Case-Logic-GPS-Case-3-5/dp/B004C4Z3PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakieryigit -- 20 Ocak 2012; 19:26:54 >

• Cihazın ses kalitesi nasıldır? Ipod touch'a göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Over the Wall

Cihazın ses kalitesi nasıldır? Ipod touch'a göre

içinden çıkan kulaklık çok kaliteli
    sound alive ile tadından yenmiyor :)
  • Ben kulaklik olarak senheiser cx 400 ll kullaniyorum , ses bariz fark ediyor . Orjinal kulakligi yatiyor :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathDance

player pro donarak ilerliyor ram boş cpu boş nedenini bilen varmi çıldırcam .s

edit : çözdüm sizlede paylasıyım ekoda 5 ayarı birden acarsanız bu sorun oluyo tavsiyem hazır profiller.

Ekolayzerde çok ayar açıldığında sanırım tepki süresi doğuyor bunu düzeltmek için dsp pack'i açtığımız yerde buffer ayarı var o ayarı yükseltirseniz dediğiniz donma olmuyor .
  • Baki hocam konu açma işi ne oldu ?
    Aç yeni konuyu gitsin
  • Bölüm yetkilisiyle birkaç defa görüştüm , Adminlerin konuyu üstüme geçirmesini bekliyoruz ama çok uzadı bu iş.
  • ipod touch ile arasindaki ses farki baya var mi yoksa kucumsenecek bir fark mi?

ve ses cikisi guclumu?
  • 20-22 ocak 2012 tarihinde Ankara Ümitköy'de açılacak olan yeni Vatan Bilgisayar'da sanırım %25 indirim olacak.
    Fiyatı 370 ile 398 arasında biryerlere düşecek o zaman.
    Ben alabilir miyim diye düşünüyorum, almayı isteyen varsa kaçırmasın derim.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.