Şimdi Ara

Galaxy S II 2000 mAh ‘lik Batarya İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wedontneed -- 18 Ağustos 2012; 13:15:19 >

• Çok ayrıntısız bir yazı olduğu için ilgi görmemiş. Sayisal degerlerle desteklense daha iyi olurdu. Şarj sikintisina çözüm oluyor denmiş sadece. Şarj sikintisina çözüm olmasi için üretildigini bizde biliyoruz. Bilmedigimiz şey ne kadar fark yarattigi. Şu haliyle hiçbir inceleme niteliği taşımıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 17 Ağustos 2012; 18:41:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size bir şey vaadetmedik bu bir batarya incelemesi ve bataryanın kapasitesi belli ve telefonla birlikte gelen batarya kapasitesi de belli sayısal değer isterseniz değerler bunlar incelemede şu kadar gün gidiyor bu kadar gün gidiyor diye yazamayız çünkü şarj konusu kullanıcıdan kullanıcıya farkeden bir konu. Size bekleme süresi 300saat deseydik bu ne kadar faydalı bir bilgi olurdu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceleme diyince açıkçası ben de sayısal verileriler bekliyordum. yeni bir kapakla gelmesi ve kullanıcı yorumlarında daha uzun kullanım süresi dışında birşey yok.

hani en azından eski bataryayla 8 saatlik konuşma süresi 10 saate çıkmış, 300 saatlik bekleme süresi 500 saate çıkmış tarzında birşey olsa millet fikir sahibi olur ama şu haliyle benim kafamda pek birşey belirmedi hocam emek vermişsiniz eyvallah sağolun varolun beni de yanlış anlamayın ama yapıcı bir eleştiri olarak algılayın lütfen bunu. kolay glesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedontneed

Size bir şey vaadetmedik bu bir batarya incelemesi ve bataryanın kapasitesi belli ve telefonla birlikte gelen batarya kapasitesi de belli sayısal değer isterseniz değerler bunlar incelemede şu kadar gün gidiyor bu kadar gün gidiyor diye yazamayız çünkü şarj konusu kullanıcıdan kullanıcıya farkeden bir konu. Size bekleme süresi 300saat deseydik bu ne kadar faydalı bir bilgi olurdu?

1650'lik pille 1 saat X işlemi,2 saat Y işlemi,3 saat ise Z işlemi yapınca şarj bitiyordu. Şimdi ise... şeklinde olur inceleme dediğin. İncelemeden baska herseye benziyor ve bunu guzel bir dille söyleyince insana haksız muamelesi yapıyorsun. O zaman inceleme yapamıyorsan hiç uğraşma diyeyim ben de. Yazdığın seyleri pili almayan kişiler de biliyor zaten. Hiçbir katkın olmadı yani. Bir işe yaramadın.

Bu şekilde mi söylemek gerekiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• peki arkadaşlar inceleme konusunu buradan siliyorum yorumlarınızı dikkate alıp çalışma yapacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.