Şimdi Ara

Galaxy S I9000 alacak yer bulamıyorum !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S I9000 modelindeki telefonu alacak hiçbir yer bulamıyorum. VatanBilgisayar-Teknosa-Bimeks-Gold-Hibrit-Darty-TURKCELL-ElectroWorld-MediaMarkt-Saturn-Carrefoursa-Real-Migros-Evkur- ve benzeri alışveriş yerlerinin hepsine sordum, baktım, araştırdım yok. Genellikle I9001 ve I9003 modelleri var. Gold'un sitesinde gözüküyor ama stokta olmadığı için sepete ekleyemiyorum. ANTALYA'da yaşıyorum.
    Sizin bir fikriniz varsa yardımcı olmanızı rica ederim. Telefon eski, külüstür bişi olsa anlarım ama hiçbir yerde olmaması çok garip.

Galaxy S I9000 alacak yer bulamıyorum !

• Bu tür siteler çok. Ama bunlara gerçekten güven olmuyo. Riskli yani. sikayetvar.com da bu siteler ile ilgili olumsuz yorumlar yüzlerce...
  • hızlıal, Gold a bağlı bir kurum, daha önceden alışveriş yaptım.

androidtelefonları ndan alan birçok kişi var forumda.
  • Ben satiyim turkcell den aldim garantili temiz 700 tl
  • yok. 2.el istemem.
    bjkjb senin önerdiğin siteleri düşünmeliyim. dediğim gibi hiç riske girmek istemem çünkü bir sorun çıksa telefonda, nereye gidecem, kiminle irtibata geçicem, garanti işleri nasıl? diyelim ki telefon açılmıyor ve değişmesi lazım, nasıl geri yollayacam ve nereye yollayacam. ama teknosa gibi biryerden alabilsem giderim mağazasına gerekli işlemleri yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...CastroL...

yok. 2.el istemem.
    bjkjb senin önerdiğin siteleri düşünmeliyim. dediğim gibi hiç riske girmek istemem çünkü bir sorun çıksa telefonda, nereye gidecem, kiminle irtibata geçicem, garanti işleri nasıl? diyelim ki telefon açılmıyor ve değişmesi lazım, nasıl geri yollayacam ve nereye yollayacam. ama teknosa gibi biryerden alabilsem giderim mağazasına gerekli işlemleri yaparım.

hızlıal dan alırsan, arıza durumunda muhatabın, telpa, başarı falan olur

androidtelefonların dan alırsan onlara göndermen gerekir (forumda bu siteden alanlar var, ararsan bulabilirsin)

şimdi baktım hepsiburada da var. (yine telpa, başar vs garantili)

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-i9000-galaxy-s-8-gb-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telcepsam9000gal&categoryId=371946

hepsiburadan birçok defa alışveriş yaptım. 1-2 defa 4-5 gün fazla bekledim, ama ürün elim ulaştı veya para iadesi yaptılar.
    dolandırıcı, hırsız gibi yorum yazanlar var birkaç günlük gecikme için, onlara aldırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nco -- 23 Kasım 2011; 19:49:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bu telden vaz geç yerine s plus veya galaxy w al. pişman olmazsın. Ama sakıl sl modelini alma. s modelde neden bukadar ısrarcısın anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord987

Bence bu telden vaz geç yerine s plus veya galaxy w al. pişman olmazsın. Ama sakıl sl modelini alma. s modelde neden bukadar ısrarcısın anlamadım.

niye S almasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrAngeLus

quote:

Orijinalden alıntı: lord987

Bence bu telden vaz geç yerine s plus veya galaxy w al. pişman olmazsın. Ama sakıl sl modelini alma. s modelde neden bukadar ısrarcısın anlamadım.

niye S almasın

s kötü model değil ama onu güncellenmiş hali s plus ve w modelleri varken bu saatten sonra s almak doğru bir karar olmaz. ben w modelini aldım abartmıyorum amcamın s modeline on çeker. işlemcisi 1.4 olmasından kaynaklanıyor. 400 mhz az bir rakam değil. sadece noikianın teeleri 400 mhz ile kotarıyor. samsung s modelinin yetersiz olduğunu fark etti bu zamanda ve hızını yükselterek piyasaya sürdü. çünkü galaxy s2 çok hızlı s ise çok yavaş kalıyordu ve bu çarpıklığı düzeltmek için s plus ve w modellerini çıkarttı ve aynı fiyat sevilerinde satışa çıkarttı. ben kendi telefon fanaktiliğimi yapmak için demiyorum ama w modelini bence fiyat ve performansı süper. tek kötü yanı camı gorilla glass olmaması. buda pek kafaya takarmısın bilmem. öylede s plus var. ha bu arada bu dediğim teller s modelinin var olan veya var olupta sonradan düzeltilmiş hatalarından ders alınıp çıkartıldığı için problem yaşamazsın. zaten forumda kullananların yorumlarına bakabilirsiniz.

• bende fanatiklik için sormadım zaten sadece merak ettim S bu kadar mı kötü , bir mağazada telefon bölümünde çalışıyorum 1.5 yıldan beri tüm özellikleri karşılaştırırsan dlna vs vs yine S üstün gelicektir benim görüşüm.
  • Galaxy s powervr sgx540 grafik birimiyle ve milyonlarca satmasinin getirdigi yazilim ve rom destegiyle galaxy w ve galaxy s plusdan daha ustun bir cihazdir.
  • Ayrica overclock ile galaxy s in islemcisi 1.4 ghz hiza ve ustune cok kolay ve stabil bir sekilde ulasabilir.
  • galaxy s kötü teldir demiyorum ama kendi devrini kapattı artık. grafik işlemcisi iyi doğrudur ama hiçbir zamanda sadece powervr sgx540 nin oynatıpta adreno 205 in oynatımayacağı oyunlar olmayacak. çünkü andreno grafiğini kullanan çok tel olduğundan ve android tel için oyun çıkartacak firmalar geneli baz alıpta oyun üretiyorlar. ha çok çok baba oyunlar çıkarttıklarında da çift çekirdekli tellerin donanımını baz alacaklar ve galazy s yine kotaramıyor. romlar hakkında dediğiniz doğru çok satmasının avantajı herzaman vardır. ama dediğim gibi galaxy s devrini kapattı. bulunmamasının nedenide bu. galaxy s ten s plus veya w modellerine geçmek saçmalık olur ama yeni bir tel alınacaksa galaxy s almakta pek doğru görmüyorum. tabiki bu göreceli bir iş. ben teli övmek için değil gerçekten almak isteyen arkadaşa yardım amacıyla söylüyorum yoksa w birtane fazla satmış yada az tatmış beni ilgilendirmez. bu arada galaxy w dede dlna özelliği mevcut. galsy s te olupta w de olmayan birtane özellik yoktur.

• S ile S Plus 'ın, farklarını ve hangisinin daha iyi bir cihaz olduğunu öğrenmek için günlerce gecelere kadar çok ayrıntılı araştırdım. Sonucunda ise kararım S I9000 oldu. Öyle 1.4 mhz diye hemen plusa atlamamak gerektiğini gördüm. Yani ilk çıkan S. Ama şu an doğru düzgn alacak yer bulamadığım için Teknosa'daki S Plus'ı almak mecburiyetinde kaldım. (daha almadım) Samsung'un sürekli farklı modellerde telefon çıkarması ise onun kendi satış stratejisi. Mesela S2 ye verecek parası olmayan S almak isteyecektir, ama S çok eskidiği için satışı zor olur. Bu yüzden samsung hemen S Plus diye yeni bir alternatif olan cihazını hemen piyasaya sürdü. Tabiki de birkaç özelliğini de değiştirdi, plus deyince daha iyi gibi. Göze ilk çarpan gelişme 1.4 mhz. Fakat samsungun S2'den bir önceki amiral gemisi S I9000 dir.
  • Şu cadde üstnündeki perakende telefoncular oluyo ya, vitrinde bir sürü telefonlar falan... Onlardan telefon aldınız mı hiç? Bende onlardan birinden alsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...CastroL...

Şu cadde üstnündeki perakende telefoncular oluyo ya, vitrinde bir sürü telefonlar falan... Onlardan telefon aldınız mı hiç? Bende onlardan birinden alsam?

garanti olduktan sonra sorun olmaz
  • S plus ve galaxy w nin 1.4 ghz işlemcisine aldanırsanız hata edersiniz.Galaxy S eski bir cihaz olmasına rağmen saydığım cihazları performans rom çeşitliliği yazılım desteği vsvs konularında tur bindirir.Ayrıca tek çekirdek bir cihazda 1.4 işlemci ile kullanmak batarya israfından başka birşey değildir. Ve galaxy S o.c ile 1.4 işlemciye rahatlıkla ulaşabilen bir cihazdır. İdeos x5 800 işlemcili o.c ile 1800 işlemci oluyor. İşlemciye bukadar takmayın. Cihazın developer desteği varmı ona bakın Ama söyle bir durum var Galaxy S in üretimi hala devam etmiyor sanırım bulmakta zorluk çekiyorlar ve fiyatta 1250 tl civarında bana göre çok pahalı üstüne 100 tl verip Galaxy SII almak daha mantıklı..Ben 1350 tlye almıştım SII yi fiyatı hala böylemi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 27 Kasım 2011; 22:38:27 >

• cihazini garanti disi birakmak istemiyorsaniz rom cesitliligi fazla overclock ile 1.4 oluyo gibi yorumlari kaale almayin,garanti benim icin onemli degil diyorsaniz paralel ithalat veya kacak s2 vb ust modeller alabilirsiniz o paraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saubjk06

cihazini garanti disi birakmak istemiyorsaniz rom cesitliligi fazla overclock ile 1.4 oluyo gibi yorumlari kaale almayin,garanti benim icin onemli degil diyorsaniz paralel ithalat veya kacak s2 vb ust modeller alabilirsiniz o paraya

Garanti içine almak tam 40 saniyeyi buluyor merak etme.Ha dersen telefon açılmıyo ama cihaz custom romda öyle götürsen bile cihazının stock rom da olup olmadığını anlamazlar. çünkü ilk yaptıkları iş işletim sistemini yenilemek. Yeterki işini bilen birinde olsun telefon gerisi hava civa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.