Şimdi Ara

**Galaxy S Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Nokia N97 kullanıyorum ve telefonum artık yetersiz kalıyor.Ben Galaxy S'i inceledim ve almaktan yana kararımı verdim.Fakat kamerasının flash'ı olmaması beni tedirgin ediyor.Kullanıcılarından kamerası hakkında yorumlar bekliyorum.ve mart sonunda Galaxy S2 cıkacağını duydum sizin düşünceleriniz nelerdir?

Teşekkürler

• maddi durumun varsa ve çok acil değilse beklemeni tavsiye ederim fakat galaxy s de yeterli bir telefon bence.
  • maddi durumun varsa tabiki bekle ve sgs2 al.
    sonucta galaxysII'yede sen suan az para vermeyeceksin 1200 1300 vericeksn yurtdışından bu fiyata sgs2 bulabilrisn aslında
  • Zaten cep telefonlarında gece yaptığın çekimler hiç bir zaman için gündüz yaptığın çekim kalitesinde olamaz.ister flaşlı olsun istersen flaşsız.Galaxy S şu an piyasada bulabileceğin en iyi Android telefonu.Nokia'dan sonra uçtuğunu hissedeceksin emin ol.Birde Galaxy S2 olayı var ama onu bence Hazirandan önce düşünme Haziranda da 2000tl'yi hazır et.Öyle yani.Eğer çok pimpirikli değilsen benim gibi yurtdışı al max.1000tl'ye bulabilirsin.
  • pekı bırsey daha sorcam galaxy s alsam daha sonra galaxy s2 cıktıgı zaman keske bıraz daha bekleseydım dermıyım?
  • yani bu tabi sana bağlı ama mesela forumda 8MP Kamera süper,1.telefondan çok daha güzel ve hızlı gibi yorumlarda için gıcıklanabilir.
    ayrıca android güncelleştirmelerinide daha erken ve daha fazla alacağı içn gine aynı bi gıcıklanma + çiftçekirdek olayıda ilerde daha büyük önem kazanırsa daha da bi gıcıklanabilirsin ama tekrar söylüuorum galaxys'in hızı sizi zaten n97'den sonra müthiş tatmin edecektir.
  • anladım galaxy s2 ıcın bekle dıyosunuz yanı oylemı? Turkıyede ne zman satısa cıkacagından bılgınız varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dediğim gibi ekonomik durum varsa tabiki bekleyin.
    türkiyede hazirandan önce göremeyiz ama y.dışında 1 ay sonra felan çıkar herhalde.
  • hazıran cok uzak ama ya ben bıran once su n97den kurtulmak ıstıyorum. Htc yıde cok met edıyolar dusuncenız nedır
  • HTC 'de akıllı telefonlarda çok iddialı özellikle galaxy S ayarında Desire HD modeli çok iyi
    geçen ay ki kongrede yeni modellerinide tanıttı ama pek bi fark yok yani çift çekirdkeli yoktu deidğim telefona 2 3 özellik eklemişler sundular.
    ama akıllanmışlar ki yakında HTC EVO 3D diye bi telefon çıkartacaklar galiba anasayfada konusu vardı çok güzel olacak ama ben suan için 3d'yi pek düşünmediğim için onu beklemeyi düşünmüyorum yani sgs2'yi beklemem diyorsanız galaxy S'i alın yada bekleyin sgs2 alın.ama tabi htc bölümündede gezinip hd hkkında bilgide alabilrsiniz oda galaxy s ile rakip bir telefon sonucta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.