Şimdi Ara

Galaxy s 2 - Optimus 3d max

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ;

    Aklımda bu iki model var ama kararsızım özellikle optimus 3d max kullanan arkadaşlardan telefon hakkında yorum bekliyorum. 3d olayı beni cezbediyor açıkcası kullanımını merakta etmiyor değilim. S 2 malum kaliteli özellikle GPU su daha iyi sanırım . optimus 3d 1 gb ram çift kanallıymış bu çok fark edermi 1 gb ram olan telefonlara göre birde ekranı 600NIT miş bunun artısı nedir bilmiyorumda. Sizce hangi telefonu tercih etmeliyim ?



  • s2
  • uzun zamandır 3d maxı inceliyorum. kullanıcısı değilim. satın almayı düşünüyorum. gerek internette gerekse de kullanıcılardan anladığım kadarıyla cihazın donanımsal olarak herhangi bir sorunu yok. 3d kalitesinin ilk çıkan modele nazaran daha iyi olduğundan söz ediliyor. aslına bakarsan evet
    satın alınabilirliği var. gpu su bildiğim kadarıyla mali 400 ün hemen arkasından geliyor. dolayısıyla oyunlarda sıkıntı yaşayacağını pek sanmıyorum. netice de bu cihazı satın alacaksan aslında sadece 3d özelliğinden dolayı tercih etmelisin. kaldı ki piyasada her ne kadar donanımları farklı olsada android androiddir. tabi LG nin yazılımsal desteğinin zayıf olduğunu hatırlatmakta fayda var. malum bu markayı kullanan insanların en çok yakındığı sorun neredeyse bu.
  • ayrıca şu linke de bakabilirsin. gpu konusunda fikir almanı sağlar. dolayısıyla benimde bir hatam var ise telafi etmiş olursun.

    http://forum.donanimhaber.com/m_65100568/mpage_1/f_/key_optimus+3d+max//tm.htm#65106097
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.