Şimdi Ara

Galaxy On Fire 2 Full HD PC'de !! (Freelancer Benzeri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Freealancer oynayıp tadı damağında kalanlar uzun süre benim gibi 2sini bekleyip hayal kırıklığı yaşamışlardı. Tam o noktadır ki, sağolsun piyasanın Almanyanın dahi oyungeliştirici firması Fishlabs'in GOF serisi imdadımıza yetişmişti java platformlu telefonlarımızda. O zamandır takip ettiğim oyun adım adım gelişti, içerdiği Fishlabs markalı 3d Abyss motoru destekli zorlanmadan çalışabilen muhteşem grafikleri sayesinde hangi platformda olursa olsun kullanıcısını fazlasıyla tatmin eden oyun, iphone versiyonu, android versiyonu, genişleme paketleri Valkyre, 2. versiyonu, Hd ve Full HD Versiyonları takip etti ilerleyen yıllarda, Mac kullanıcılarıyla geçen sene buluşan oyun sonunda 21 ağustosta PC kullanıcıları tarafından da oynanabilecek. 19 Dolardan satışa sunulacak oyun, kısa bir süre için %20 indirimli ön siparişte. İnanıyorum ki Freelancer oynayıp ta yıllarıdr alternatif bulamayan herkes için büyük özlemin sonu olacak.

http://store.steampowered.com/app/212010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 9 Ağustos 2012; 12:57:26 >

• 15 dolar steamde alınabilir aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

15 dolar steamde alınabilir aslında

Fiyati gayet uygun bence de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aha oyun çıkmış
  • Teşekkürler hocam konu için, gerçekten hiç haberim yoktu böyle bir oyundan sağolasın. Freelancer 2 herkes gibi bende çok bekledim, denemediğim mod, girmediğim server kalmadı zaman geçmesi için. Bu oyunu deneyip görüşlerimi yazarım (dipnot:oyun aşırı sararsa foruma girip görüş yazmayı unutabilirim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: billdoorstam35

Teşekkürler hocam konu için, gerçekten hiç haberim yoktu böyle bir oyundan sağolasın. Freelancer 2 herkes gibi bende çok bekledim, denemediğim mod, girmediğim server kalmadı zaman geçmesi için. Bu oyunu deneyip görüşlerimi yazarım (dipnot:oyun aşırı sararsa foruma girip görüş yazmayı unutabilirim)

estafurullah kardeşim, ne demek.
    Freelancer 2 den bende vazgeçemedim uzun zamanlar, gof serisini mobil platformlarda takip ediyorum uzun zamandır, pc için grafikler biraz yetersiz kalabilir, ancak seneryosunda freelancera bencer çok fazla ayrıntı bulabilicez. oyunda gördüğüm kadarıyla online mod eksikliği var, umarım ileride bu desteği de sağlarlar.

• quote:

aha oyun çıkmış

evet üstad ayın 21inde oyun piyasaya çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sevmedim sevemedim . . . Keşke freelancer'ın bir kopyası olsaymış o zaman daha iyi olurmuş, fakat yanından bile geçemez bana kalırsa. Eksik atmosfer, kötü arabirim, karakterler konuşurken oyunun durması . . . Açıkçası bana hitap etmedi. Oyunda en çok adamın birinin adının "Mkkt Bkkt" olmasına güldüm

İçimden Microsoft Games'e "Freelancer 2'yi bir an önce çıkarın" yazan e-mail atmak geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: billdoorstam35

Sevmedim sevemedim . . . Keşke freelancer'ın bir kopyası olsaymış o zaman daha iyi olurmuş, fakat yanından bile geçemez bana kalırsa. Eksik atmosfer, kötü arabirim, karakterler konuşurken oyunun durması . . . Açıkçası bana hitap etmedi. Oyunda en çok adamın birinin adının "Mkkt Bkkt" olmasına güldüm

İçimden Microsoft Games'e "Freelancer 2'yi bir an önce çıkarın" yazan e-mail atmak geliyor.

Bende de hayal kırıklığı oldu ben telefon versiyonundan daha gelişmiş sandım iyiki para verip almamışım yani en azından hedef ve ateş etme olayları geliştirilseymiş daha iyi olurmuş

• beğenmemenize üzüldüm, yıllarca mobile platformlarda bu oyun fazlasıyla tatmin etti beni aslında, ama demekki pc geçişi çok güzel olamamış, yalnız şunu ekliyeyim, firma yenilikçi bir firma ve olası her memnuniyetsizlik ve geri bildirim sonraki versiyonlarında oyuna ilave ediliyor. oyun grafik ve arayüz olarak hoşuna gitmemiş olsa da, emin olun senaryo kısmı kendi içinde gayet derin. Kısacası olurda oyuna devam etmeye zorlarsanız kendinizi eğer belki alışabilirsiniz

Mkkt Bkkt komik isim, başka benzerleri de var oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

beğenmemenize üzüldüm, yıllarca mobile platformlarda bu oyun fazlasıyla tatmin etti beni aslında, ama demekki pc geçişi çok güzel olamamış, yalnız şunu ekliyeyim, firma yenilikçi bir firma ve olası her memnuniyetsizlik ve geri bildirim sonraki versiyonlarında oyuna ilave ediliyor. oyun grafik ve arayüz olarak hoşuna gitmemiş olsa da, emin olun senaryo kısmı kendi içinde gayet derin. Kısacası olurda oyuna devam etmeye zorlarsanız kendinizi eğer belki alışabilirsiniz

Ben bunu zaten telefonda oynamıştım çok geniş bir sistemler topluluğu var daha önceki oyunlarıda oynamıştım eskiden o zamanlar küçük ekranlı telefonlar vardı deniz altındaki oyunu falan onda oynadım baya zevkli oyunlarda pc versiyonu bu kadar basit olmamalıydı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Technics

beğenmemenize üzüldüm, yıllarca mobile platformlarda bu oyun fazlasıyla tatmin etti beni aslında, ama demekki pc geçişi çok güzel olamamış, yalnız şunu ekliyeyim, firma yenilikçi bir firma ve olası her memnuniyetsizlik ve geri bildirim sonraki versiyonlarında oyuna ilave ediliyor. oyun grafik ve arayüz olarak hoşuna gitmemiş olsa da, emin olun senaryo kısmı kendi içinde gayet derin. Kısacası olurda oyuna devam etmeye zorlarsanız kendinizi eğer belki alışabilirsiniz

Ben bunu zaten telefonda oynamıştım çok geniş bir sistemler topluluğu var daha önceki oyunlarıda oynamıştım eskiden o zamanlar küçük ekranlı telefonlar vardı deniz altındaki oyunu falan onda oynadım baya zevkli oyunlarda pc versiyonu bu kadar basit olmamalıydı

bu oyunu bilen oynayan görmek bile çok güzel aslında, iphone versiyonunda ben baya ilerledim, yeni genişleme paketini bekliyorum ağustosta çıkacaktı sözde

• 5 satte bitti, biraz kısa olmuş sanki.
  • Geminin kargosu nasıl bosalıyo, maden var boşaltamıyorum öle duruyo, hangara giriyorum silahlar ekipmanlar filan görünüyo maden görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

Geminin kargosu nasıl bosalıyo, maden var boşaltamıyorum öle duruyo, hangara giriyorum silahlar ekipmanlar filan görünüyo maden görünmüyor.

Bende aynısını soracaktım
  • torrent sitesinden image olarak indirdim kurdum. kurulumdan sonra ilaçlayıp çalıştır dediğimde msvcp100.dll hatası verdi o dosyayı buldum system32 nin içine attım ancak bu seferde "-invali-parameter-noreturn yordam giriş noktası, MSVCR100.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı." hatası veriyor. bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa memnun olurum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

Geminin kargosu nasıl bosalıyo, maden var boşaltamıyorum öle duruyo, hangara giriyorum silahlar ekipmanlar filan görünüyo maden görünmüyor.

Bende aynısını soracaktım

commodities diye bir başlık altında olması lazım ben mobile ına devam ettiğim için pcye bakamadım henüz :D
  • oyuna yeni update ile beraber Supernova addonu geldi

# # # SPECIAL FEATURES OF THE SUPERNOVA ADD-ON # # #
    • An epic new storyline with more than 10 hours of action-packed sci-fi gameplay
    • Eight new spaceships (incl. Most Wanted Ships)
    • Dozens of new weapons, power-ups and commodities (incl. cluster missiles and gamma shields)
    • New mission types and gameplay modes (e.g. bounty hunting, plasma collecting, hacking)
    • Seven new star systems (incl. the spectacular Supernova systems)
    • New capital ships and structures (e.g. Vossk Battlecruiser and Mido Mining Plant)

# # # SPECIAL FEATURES OF THE FREE UPDATE # # #
    • New arcade mode “Supernova Challenge” incl. iOS6 support
    • Six special ships (only available for owners of the Kaamo Club)
    • One retro ship (the legendary Gryphon from the original GOF)
    • Possibility to modify the stats and capabilities of your spaceships
    • Kaamo Club VIP Card (for exclusive discounts on all Kaamo-Offers)
    • Four new primary weapons
    • Nine new achievements
    • Complete German voice-over
    • Minor bugfixes and enhancements

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.