Şimdi Ara

Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.876
Cevap
109
Favori
460.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
31 oy
Sayfa: önceki 1...147...291292293294
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • orijinal değiştiricem fiyatlar 2000 2350 arası

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Avcılar serviste değiştirdim. 3 saat içinde aynı gün teslim ettiler. 3 buçuk yıl kullandığım bataryayı değiştirdikten sonra eski bataryanın günlük hayatımı ne kadar çok zorlaştırdığını anladım. Çok da memnunum. Fiyat 2150 tl-Haziran

• Arkadaşlar Samsung telefonum kamera odaklaması yüzünden servise vermiştim kamera değişim için 8300 lira gibi bir fiyat çıkardılar bunun kamerasını nerede değiştirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• note 20 1 haftaya kadar normaldi. İnternetini bilgisayara paylaştım. Bilgisayar bağlansa da ya internet yok oluyor ya da çok düş0k hız.
    Kabloyla veya başka telefonla da bilgisayar normal giriyor.

problem benim telefonun ağ paylaşımında sorun oluyor. Telefonun interneti normal.

Çözülecek bir durum mu, yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1985 -- 21 Aralık 2025; 8:45:22 >
  • Merhaba arkadaslar note 20 ultra sebeke az cekiyor,bazen kafasina göre gidip geliyor,sifirladim düzelmedi ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

selam

telefonunuz bozulmaya başlamış sanki :(

Amd ryzen 9 9900x3d işlemci|| Gigabyte x870e Aorus master anakart || Gskill trident z5 neo rgb 16gbx2 6000mhz bellek || Samsung 970 EVO Plus 1TB NVMe M.2 || 2tb samsung sata ssd || Gigabyte amd 9070xt ekran kartı || creative ZxR ses karti || FSP AURUM Pro 1200 watt güç kaynağı || cooler master haf-x kasa || BENQ 27" XL2730Z 144Hz 2K QHD FreeSync Gaming Monitor ||Corsair k70 max klavye || win10 pro 64bit
  • Son zamanlarda pil değiştiren varmi ve fiyatı nedir?

Kayınçomla Huawei matepad pro 10.8 ile temiz Note20 ultra takas yaptık, 2 sorunum var birincisi Batarya bulamıyorum deji Woyax stokta yok. 2. problem UWB, aracım tesla ve araçta eller serbest bagaj açma yöntemi UWB ile çalışıyır, ne yaptıysam araçta bu aktif olmuyor. daha önce başına gelen var mı?

• Yine kendi sorunuma kendim cevap vereyim çözdüm ama 1 hafta içinde 3 ayrı yazılım yükleyerek, arkadaşlar XDA da bulunan 3 ayrı rom yükledim en son Extremerom ile hem UWB çalıştı hem de cihaz çok çok daha stabil ve özellikli hale geldi, ben cihaza aşık oldum hem Android 15 hemde UI 7 oldu.
    Knox sayacı 1 oldu ama her şey muazzam çalışıyor, cüzdan NFC Kalemin uzaktan Bluetooth özellikleri dahil.
    Pil için bile döngü ve sağlık kısmı, veri hızı olsun bayağı özellik geldi
    Arayüz tamamen yenilendi, durum çubuğu vs.  Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU]   Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

• AVCIOGLU kullanıcısına yanıt
    Ağustos ayında A kalite olan Deji Pil stoğa girecek beklemedeyim

• 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt

Nerde satılıyor veya nereye yaptırabiliriz bilgilendirirsen yaptırınca yazarsan sevinirim.

Ağustosa kadar idare edeceğiz artık, hem de yeni ithalat olacağı için pil üretim tarihi avantajımız da olacak, biliyorsun lityum pille hiç kullanmasa bile kayıp yaşıyor.

• AVCIOGLU kullanıcısına yanıt
    Pil stoğa girdi 499 dan, verdim sipariş.

• Arkadaşlar merhaba,
    2021 üretimi 1333 döngü deki bataryamı dün akşam itibariyle Deji Woyax ile değiştirdim, aşağıdaki görsellerde görüleceği üzere
     Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU]  1333 döngü deki batarya ya sistem %94 sağlıklı demiş ancak inanın en az 2 kez şarj ediyordum.
    Daha önce çok kez Deji kullandım buna güvenerek yine stoğa girer girmez sipariş verip deneyimlemeye başladım deneyimlerimi uzun kullanım sonucu paylaşacağım.
     Galaxy Note20 | 20 Ultra [ANA KONU] 

Samsung kendi kendine tamir asistanı kullanarak pilin döngüsünü sıfırlıyoruz, ancak pilin kare kodunu istediği için üretim yılı karekod okuttuğunuz pile ait oluyor.
    İnternete görsel aratıp 2024 üretimi fotoğraf bulmuştum o yüzden 2024 üretimi görünüyor.

Yeni pil kalibre ve sıfırlama sonrası görünümü :

Deji Woyax pil:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881sayılısefer -- 25 Temmuz 2026; 21:53:47 >

• 
Sayfa: önceki 1...147...291292293294
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.