Şimdi Ara

Galaxy Note Derneği | 200 Den fazla Üye (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
4
Favori
22.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun ana konusu var mı? Yoksa bu konudan mı devam ediliyor.

Bu cihaz olmuş gercekten.hayatimda hicbir mobil aletten boyle etkilenmemiştim.en kisa zamanda sahip olmak isterim.

Orijinalden alıntı: orknt

Telefonun ana konusu var mı? Yoksa bu konudan mı devam ediliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_54187594/mpage_1/key_/tm.htm

Ana konu burdan devam ediyor uygulamalar vs. ordan devam ediyor. Bu baslik note isteyenler dernegiydi ama neolmus anlamadim

Orijinalden alıntı: Xtype34

amazon.de sitesinde 519 euro ile baslayan satıs süreci bugun itibari ile 485 euro olmus.. bazı arkadaslar fiyatında oynama olmaz hatta artar diye biraz hayali konusuyorlardı ama tahminlerim yavas yavas tutruyor.. bu bir akıllı telefon degil.. garip bi melez yapmıslar :) talep fazla yok. ama cihaz icin muhtesem dusuncelerim hala degismedi. bi kac ay sonra bu cihaz TR de 1500 lira olur..

quote:

Orijinalden alıntı: xug

Bu cihazin 1 ay sonra eger orjinal Samsung Electronic distrubutor garantili sifir fiyatinin 1500 TL olacagini kast ediliyorsa bunu duymak kusura bakmayin ama beni sadece guldurur :)

Yukarıda tam bir ay önce ki yazışma var, arkadaş hayalinde bazı şeyleri atıp tutuyor bende öyleyse 1 ay sonra görüşürüz demiştim şimdi aklıma geldi ve bakayım dedim madem bir ay geçti fiyatlar 1500 TL :D olmuş mu bakalım ayrıca fazla satılmaz denen cihaz dünya genelinde 2 aylık bir sürede 1 milyonu geçkin bir satışla piyasalarada adım attığını şimdiden sana söyleyeyim dediğine göre gerçekten talep fazla yokmuş :) . Gelelim şimdi fiyat olayına Darty de bakıyorum 2250 TL, Turkcell de bakıyorum 2250 TL, Vatanda bakıyorum orası hepten uçuk 2400 TL civarında ama ben bir türlü 1500 TL ye orjinal distribitör garantili cihaz bulamadım yoksa sen hayal alemlerinde gezerken mi 1500 TL olarak bu cihazın fiyatını burada söylemiştin yoksa uluslararası garantili yada 2. el fiyatlarını mı kastediyordun doğrusu hiç anlayamadım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xtype34

amazon.de sitesinde 519 euro ile baslayan satıs süreci bugun itibari ile 485 euro olmus.. bazı arkadaslar fiyatında oynama olmaz hatta artar diye biraz hayali konusuyorlardı ama tahminlerim yavas yavas tutruyor.. bu bir akıllı telefon degil.. garip bi melez yapmıslar :) talep fazla yok. ama cihaz icin muhtesem dusuncelerim hala degismedi. bi kac ay sonra bu cihaz TR de 1500 lira olur..

quote:

Bu cihazin 1 ay sonra eger orjinal Samsung Electronic distrubutor garantili sifir fiyatinin 1500 TL olacagini kast ediliyorsa bunu duymak kusura bakmayin ama beni sadece guldurur :)

Yukarıda tam bir ay önce ki yazışma var, arkadaş hayalinde bazı şeyleri atıp tutuyor bende öyleyse 1 ay sonra görüşürüz demiştim şimdi aklıma geldi ve bakayım dedim madem bir ay geçti fiyatlar 1500 TL :D olmuş mu bakalım ayrıca fazla satılmaz denen cihaz dünya genelinde 2 aylık bir sürede 1 milyonu geçkin bir satışla piyasalarada adım attığını şimdiden sana söyleyeyim dediğine göre gerçekten talep fazla yokmuş :) . Gelelim şimdi fiyat olayına Darty de bakıyorum 2250 TL, Turkcell de bakıyorum 2250 TL, Vatanda bakıyorum orası hepten uçuk 2400 TL civarında ama ben bir türlü 1500 TL ye orjinal distribitör garantili cihaz bulamadım yoksa sen hayal alemlerinde gezerken mi 1500 TL olarak bu cihazın fiyatını burada söylemiştin yoksa uluslararası garantili yada 2. el fiyatlarını mı kastediyordun doğrusu hiç anlayamadım :)

vizyonlu vizyonsuz farkı bu olsa gerek.
    *Chevrolet Cruze 1.8 LS

• DUBAI veya KKTC de Note nekadar ve nereden alınır?
  • Sanırım SGP bu ekran koruyucu film işinde en kaliteli marka. Fiyatından anlaşılıyor aşağı yukarı. 17 USD verdim. Seçim yaparken diğerlerinden 1 dolar falan pahalı olduğuna göre daha iyidir mantığıyla "Ultra Fine" olanını tercih ettim. Fakat şimdi farkediyorum ki aynı markanın farklı koruyucu modelleri arasında parlaklık, hassasiyet, parmak izi bırakma vs gibi bazı ince ayrıntılar var.

Acaba yanlış bir seçim mi yaptım? Aşağıdaki tabloya göre Galaxy Note'um için en verimli olan acaba hangisidir? Özellikle kalem ile not tutma açısından soruyorum. Bilgisi olan arkadaş bizimle paylaşırsa memnun olurum. Sanırım bir çok arkadaş faydalı bir bilgi edinecektir.

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır!" M.K.ATATÜRK
    |INTEL i7 6700k 4,00@4,00 Gunluk|.| ASUS Maximus Hero VIII Z170 Anakart|.| GSKİLL TridentZ2x8Gb DRR4 3200Mhz|.| MSI GTX980ti Golden Edition 6GB |.| SAMSUNG 950 pro m.2 SSD 256 Gb|. | SAMSUNG 850 EVO 120 Gb|. | OCZ Vertex2 100 Gb|. |SAMSUNG 250 GB SATA2 8 MB|.|SAMSUNG 250 GB SATA2 8 MB|.|SEAGATE 320 GB SATA2 8 MB|.| ANTEC Nineteen Hundred Kasa|.|THERMALTAKE Toughpower QFan 750W|.|Cooling By SILVERSTONE Tundra TD03-E|.| PHILIPS 238C4Q IPS|. |Daily LOGITECH V450 Nano|.|Gamer LOGITECH G9|.| PSP 3004 Gran Tourismo|. | PS3 350 Gb|.| PHILIPS 46PFL9705|. ||SAMSUNG NX300|.| SAMSUNG [color=black

• dernege bende üye olucam :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bufujamal

vay arkadaş bir bilen yok mu bunca insanın içinde

Bence bu soruyu daha çok kişinin takip ettiği konu başlıklarından birinde sormalısınız.

Amerika'yı bilmiyorum ama Avrupa ülkeleri içerisinde en ucuz Almanya.

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır!" M.K.ATATÜRK
    |INTEL i7 6700k 4,00@4,00 Gunluk|.| ASUS Maximus Hero VIII Z170 Anakart|.| GSKİLL TridentZ2x8Gb DRR4 3200Mhz|.| MSI GTX980ti Golden Edition 6GB |.| SAMSUNG 950 pro m.2 SSD 256 Gb|. | SAMSUNG 850 EVO 120 Gb|. | OCZ Vertex2 100 Gb|. |SAMSUNG 250 GB SATA2 8 MB|.|SAMSUNG 250 GB SATA2 8 MB|.|SEAGATE 320 GB SATA2 8 MB|.| ANTEC Nineteen Hundred Kasa|.|THERMALTAKE Toughpower QFan 750W|.|Cooling By SILVERSTONE Tundra TD03-E|.| PHILIPS 238C4Q IPS|. |Daily LOGITECH V450 Nano|.|Gamer LOGITECH G9|.| PSP 3004 Gran Tourismo|. | PS3 350 Gb|.| PHILIPS 46PFL9705|. ||SAMSUNG NX300|.| SAMSUNG [color=black
  • uyarı için sağol kardeşim
    İphone 3GS
  • Benide ekleyin araniza arkadaslar (: yeni cihaza kavusan arkadaslar gule gule kullanin hayirli olsun

Aynı kaderi paylaşıyor birçoğumuz, geçen gün S2 almaya gittim kafamda bir tek o vardı, Note alıp çıktım.. İyiki de note almışım :))
  • Arkadaslar basınızı agrıtıyorum ama kafam cok cok karışık . benım telefondan beklentilerim . hiç kasmasın donmasın oyunları cok eglencelı ve guzel olsun iphonedkı gıbı . dokunmatiği iphonedekı gıbı hassas olsun. msj kolay yazabıleyım. benı en az 2 3 yıl idare etsın beklentılerımı karsılasın ucretsiz zevkli oyunları olsun. istegim bu ve 2 seçenek arasında kaldım sıze kullandıgınız ıcın soruyorm arkadaslar . note yi alıpta pısman oldunuzmu hıc ?

İPHONE 4 S mi

Yoksa

Samsung galaxy note mi

Hangısı benım beklentılerımı eksıksız karsılar.

aldıktan sonra msla keske iphone alsaydım demek istemiyorum . yada keske note yi alsaydım demek ıstemıyorm .

Şimdiden teşekur ederim....

appstorda ucretsız oyun varmı varsa kalıtelımı ?

android markette ucretsız oyun varmı varsa kalıtelimi ? :YARDİMMM : TEVSİYE NOLUR : Gıdıp bıyerde denıyemıorm cevremde 2 telefonuda kullanan yok malesef..

• Samsung Galaxy Notedan beklediklerininzi alabildiniz mi? bence Türkiye fitayı çok fazla yurt dışından ayarlamaya çalışıyorum :/ bakalım bir yandanda iphone 5 çıkaccak denildi.sizce note mu 4s mi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.