Şimdi Ara

Galaxy Note Derneği | 200 Den fazla Üye (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
4
Favori
22.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isyerinde bir arkadasimda note var.biraz inceledim.hosuma gitti.ben telefonu daha cok internet amacli kullaniyorum.dolayisiyla benim isimi fazlasiyla gorur. almaya niyetlendim ama tereddut te kaldim.bu telefonun yurtdisi olanlari sahibinden.com , sanalpazar vs. sitelerde 1100 tl civari.tr garantili olanlar ise 2000 tl civari. bu kadar fiyat farki anormal degilmi ? ki 1100 e satan da kar ederek satiyor.
  • Bu fiyat farki tamamen garantilisinj faiş fiyatlara satanlaardan dolayi ortsys cikiyor. Yurtdisi fiyatina bsk internetten bir de ulkeye girdikten sonraki fiyatina. Ama kisisel gorusum her kurusunu hak ediyor. Ben 1 aydir kullaniyorum cok memnunum. İyi ki de note sahibiyim diyorum...

1- IStedıgım oyunları 3 yıl soonra bıle rahatca bulup oynayabılecekmıyım kasmaa sorunu varmı

2- iphonedekı gıbı zevklı oyunları varmı ve dıger oyunlaarıda zevklımı

3- oyun benım cın hersey demek bu cep telefonu(tablet) benım oyun ıhtıyacımı karsılaaya bılıcekmı

4- iphone 4 S den dahamı iyi ?

5 - pişman oldunuzmmu hıc_

6- samsung galaxy notenın dokunmatıgı nasıl

7- oyun ınternet mesajlasma perfoormansı nasıl

8- iphone 4 s imi onerırsınız bana yoksa samsung galaxy noteyımı

Başınızı agrıttım kusura bakmayın ama note alırsam iphonede aklım kalıcak ıphone alırsaam notede . s hergun fıkrım degısıyo . elıme alıp deneme sansım hıc yok . sızce ne yapmalıyım ? hangısı ? en onemlısı bunlardaan memnunmusunuz ?

...............
  • İyi akşamlar konuyu nere açacağımı bilemedim o yüzden buraya açıyorum. galaxy note telefonumu kullanırken kapandındı ve açılmıyor açma tuşuna basınca galaxy note N700 yazısı cıkıyor ve tekrar resetliyor kendisini.acaba sorun nedir ?root falanda yapmadım hiç

Orijinalden alıntı: papuha245

s.a . ben samsung galaxy note almak ıstıyorm . öncelıkle b ıkac sorum varr.

1- IStedıgım oyunları 3 yıl soonra bıle rahatca bulup oynayabılecekmıyım kasmaa sorunu varmı

3- oyun benım cın hersey demek bu cep telefonu(tablet) benım oyun ıhtıyacımı karsılaaya bılıcekmı

Başınızı agrıttım kusura bakmayın ama note alırsam iphonede aklım kalıcak ıphone alırsaam notede . s hergun fıkrım degısıyo . elıme alıp deneme sansım hıc yok . sızce ne yapmalıyım ? hangısı ? en onemlısı bunlardaan memnunmusunuz ?

...............

1- hiçbir telefon 3 yıl sonra rahatça oynamanı sağlamaz..
    2-iphonedaki zevkli oyunlardan kastın ? popüler oyunların çoğu androidde mevcut.
    3-cep telefonları şuanda senin için yeterli gelmeyecektir.psp vita al daha ii..
    4-evet donanım olarak daha iyi..
    5-olmadım
    6-güzel
    7oyun internet performansında alınan zevk konusunda üstüne yok.(kendi şahsi fikrim,diğer telefonları kullanamıyorum artık)
    8-iphone 4si önermek şuanda fanboyluk dışında bişi olmaz..ip5 dersen o başka.. görmek lazım..

alıp deneme şansın yoksa sana şöle diyeyim.. bir tane karton bul.. bunları iphone4s ve galaxy noteun ebatlarında kes.. ve oyun oynamak için ekrandaki dokunmatik tuşlar varmış gibi basabilmeyi dene.. parmaklarının hangisinde dolandığını göreceksin..

• quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

...............

2-iphonedaki zevkli oyunlardan kastın ? popüler oyunların çoğu androidde mevcut.
    5-olmadım
    6-güzel
    7oyun internet performansında alınan zevk konusunda üstüne yok.(kendi şahsi fikrim,diğer telefonları kullanamıyorum artık)
    8-iphone 4si önermek şuanda fanboyluk dışında bişi olmaz..ip5 dersen o başka.. görmek lazım..

alıp deneme şansın yoksa sana şöle diyeyim.. bir tane karton bul.. bunları iphone4s ve galaxy noteun ebatlarında kes.. ve oyun oynamak için ekrandaki dokunmatik tuşlar varmış gibi basabilmeyi dene.. parmaklarının hangisinde dolandığını göreceksin..

kararımı veerdım note 2 vve bırtanede ipad 3 alıcam ve bolece oyun ssorunu kalkms olucak ortadan noteyı elıme aldım ve cok hosuma gıttı saans eserı denk geldım . o an kararımı verdım . ama zaman ayırdıgınız ıcın teşekur ederim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: dewr

quote:

...............

5-olmadım
    6-güzel

iphone kullanmadim hic ama note un ekraninin verdigi rahatlik muthis :)

• ben de note kullaniyorum.

ekraninin buuyklugunden hizli gecislerden harika kamerasindan cok memnunum.
    mail ya da mesaj yazmak cok eglenceli

olumsuz tek bir sey soyleyebilirim o da sarji cok az gidiyor.
    battary usage a da bakarsaniz ekran harciyor cogunlugunu haliyle.
    gun icinde dogru durust kullanmasam da gun sonunda sarj etme ihtiyaci duyuyorum.ertesi gune cikmiyor.bilmiyorum hepsi boyle mi bu smartphonelarin ilk defa kullaniyorum da ben.

yedek batarya almayi dusunuyorum hatta:)
    ama o da kapak ve batarya olayini surekli tak cikar zarar verir mi diye de dusunmuyor degilim sizce?

ve kulakligimi kaybettim orijinal kulaklik bulamiyorum samsung un tek bu modelinde degil sanirim sikinti orijinal aksesuar bulmak samsungun genelinde zor galiba.

birkac siteden baktim istedim hatta ama orijinal degiller hicbiri de .

nereden bulabilirim konusunda bir fikri olan var mi ?

bazı ilanlarda 900 950 TL ye sıfır ve pasaport kayıtlı diye note N7000 satıyorlar. Ve bütçe itibari ile de uygun geliyor bana. size örnek bi ilan vereyim mesela :

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-galaxy-note-sok-fiyata-sizlere-kayitli-full-uygulama-yuklu-95369850/detay/

Şimdi sorum şu : bu ürün alınır mı ?

uygulama yüklü satılan telefon da ilk defa gördüğüm için şaşırdım. orjinal mi diye sordum evet denildi.

kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: euustun

kıymetli note kullanıcıları :

bazı ilanlarda 900 950 TL ye sıfır ve pasaport kayıtlı diye note N7000 satıyorlar. Ve bütçe itibari ile de uygun geliyor bana. size örnek bi ilan vereyim mesela :

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-galaxy-note-sok-fiyata-sizlere-kayitli-full-uygulama-yuklu-95369850/detay/

Şimdi sorum şu : bu ürün alınır mı ?

uygulama yüklü satılan telefon da ilk defa gördüğüm için şaşırdım. orjinal mi diye sordum evet denildi.

kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.

fotodakinin bana gelenden farki :

orijinal kutusu icinde degil
    +
    orijinal kilifi yok
    +
    kullanim kilavuzu ingilizce :)

onun disinda bir fark goremedim.

ama uygulama yuklenmis olmasi telefonu 2. el yapmaz mi :D

bu yuzden fiyati biraz daha asagi cektirebilirsiniz belki almayi dusunuyorsaniz :D

• kullanım klavuzu kılıf kutuvs açıkcası önemli değil. önemli olan sorunum bu şekilde telefon alınır mı ? Yani mesela imei kaydı yapılmış diyorlar ama aldım diyelim sonradan kaydı düşebiliyormu ? yada klonlanma ise mesela anlayabilmenin bir yolu varmı ?

sıfır bi tele neden uygulama yükleyip satıyorlar oda ayrı bir soru işareti. root mu yapıyorlar acaba rom değişikmi ki.

bu tip tel alan veya kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir süre ios tecrübesinden sonra android te kullanalım diye iPhone'umun yanına galaxy s2 almıştım. Şarj sorunları dışında hoşuma da gitti aslında cihaz.. Galaxy note almak düşüncesiyle sattım galaxy s2'yi..

Fakat sözüm meclisten dışarı, note satıcıları burunlarından kıl aldırmıyorlar maşallah.. Düzgün bi fiyata kozmetik kusursuz distribütör garantili note bulamadım..

Daha 1 aylık galaxy s3'ler 1400TL lere satılırken, 6 aylık kozmetiği düzgün note'lara 1200TL fiyat çekiliyor..

Neyse artık.. Belki de note 2'yi deneriz ilerleyen zamanlarda..

• note kapak koleksiyonum. buradan link
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...-~AimLeSs~-...

Uzun bir süre ios tecrübesinden sonra android te kullanalım diye iPhone'umun yanına galaxy s2 almıştım. Şarj sorunları dışında hoşuma da gitti aslında cihaz.. Galaxy note almak düşüncesiyle sattım galaxy s2'yi..

Fakat sözüm meclisten dışarı, note satıcıları burunlarından kıl aldırmıyorlar maşallah.. Düzgün bi fiyata kozmetik kusursuz distribütör garantili note bulamadım..

Daha 1 aylık galaxy s3'ler 1400TL lere satılırken, 6 aylık kozmetiği düzgün note'lara 1200TL fiyat çekiliyor..

Neyse artık.. Belki de note 2'yi deneriz ilerleyen zamanlarda..

valla bende senle aynı durumdayım onex s3 garantili ikinci eli 1350 civarı satılıyor note a da 1100-1200 diyorlar.sabahtan akşama note onex s3 sayfalarına videolarına baka baka şaşı olcam :) içimden hemen almak geliyo baktıkça ama sabretmem lazım 1-2 ay içinde 3ününde fiyatı baya düşecek bence.htc 5 inçlik bir tel çıkaracak one x+ çıkaracak galaxy note 2 çıkacak ozaman note hastaları note 2 için telefonları satmaya başlıycak.

• Galaxy note umu seviyorummm :)
  • Suanda almanyada bulunuyorum ay sonunda donucem Turkiye'ye geri. Pazartesi gunu galaxy note almak icin hamburg'a gidicem. Ama kafamı karıstıran şey 29 agustosta note2 geliyor denmesi. Acaba almanyada tanıtılacagı ıcin ındırım yada kampanya olurmu diye dusunuyorum. Kafam çok karısık. Suanda mediamarkt de 455 Euro fiyati

Orijinalden alıntı: maske187

Suanda almanyada bulunuyorum ay sonunda donucem Turkiye'ye geri. Pazartesi gunu galaxy note almak icin hamburg'a gidicem. Ama kafamı karıstıran şey 29 agustosta note2 geliyor denmesi. Acaba almanyada tanıtılacagı ıcin ındırım yada kampanya olurmu diye dusunuyorum. Kafam çok karısık. Suanda mediamarkt de 455 Euro fiyati

Bende note II yi bekliyorum.29 ağustos tarihini nereden duydunuz?Birçok plartformlarda paylaşılanlara göre eylül ayı içerisinde çıkıcak.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.