Şimdi Ara

Galaxy Note 8 Kitap Okuma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphone 4 satip Galaxy note 2 aldim kitap okumak icin lakin gözü cok yordugu gibi 5,5 inc olmasina ragmen kitap okumak icin hala kücük geldi bana. e-ink teknolojisini saturn de inceleme firsatim oldu ama lakin gerek s-pen özelliginin olmamasi gerek türkce karekter sorunu gerek 8 inc liklerinin dokunmatik olanlarinin sadece kitap okumak icin pahali olmasi nedeniyle tablet almayi düsünüyordum ve galaxy note 8 ile okuma modu özelligi de geldi cok uzun süreli test edemedim

Kisacasi

Note 8 kullanan arkadaslardan kitap okuma özelligi hakkindaki görüsleri nelerdir.

Uzun süreli okumalardan sonra göz agrisi bas agrisi gibi sorunlar yaratiyormu

Yogun okuma ve acik ögretim sosyoloji bölümü dersleri icin online egitim amacli kullanmayi düsünüyorum.

Note 8 ile kitap okunmaz okuma modu bos e book reader al illaki e-ink sart mi dersiniz

yoksa Note 8 kitap okuma s-pen ile ders calismak icin iyi ve ekrani okuma modu cok iyi isini görürmü bu konuda bilginize basvurmak istiyorum.

• note 8 i incelemiştim güzel bir tablet 1 saate yakın kitap okudum bir sıkıntı olmadı gözlerimi yordu diyemem
  • Güncelleme..
  • Herkesin gözü farklı olduğundan farklı tepki verecektir Yorumlara rağbet etmemek gerekir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 8 kullanıyorum şu anda tam senin dediğin gibi kitap okuyup not alıyorum üzerlerine. eğer beklentin e-ink gibi göze uzun süre yorgunluk vermemesi ise bunun için tavsiye edemem. e-ink bildiğin gibi bir ekran teknolojisi. ancak hem tablet olsun hem de kitap okuyayım dersen note 8 okuma modu gerçekten iyi.
  • Evet bu e-ink teknolojisini denedim de kalem olmamasi not almasi zor olmasi yavas olmasi daha cok dezavantaji var. yeni teknoloji sonucta hem ekranin büyük olmasi + okuma modu iyi diyorsan sanirim en iyisi note 8 cünkü en az 8 inc + en azindan touchscreen bir e-ink e book reader

asagidaki linkteki var ama cok pahali bu fiyata sadece e-book okuma özelligi bulunan bir cihaz almak pek akil kari degil 379 Euro :)

• Akıl vermiyorum sadece bir dost tavsiyesi : kitabı gerçek kitapda okumak daha güzeldir her zaman. tablettede kitap okudum ama bi artısinı göremedim. Taşıma sıkıntısı dersen neler tasımıyoruz ki yanimizda 300 gramlik kitabı neden tasıyamayalim. Ankara oturuyorum 3 kitabı 10 liraya alıyorum daha uygun seceneklerde varmış oku getir değistir felan.

Dostça tavsiyemdir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Meizu Note 8 Ana Konu
    6 yıl önce açıldı
    Samsung Note 20 ve Note 20 Ultra
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gercek kitabi okumak tabiki daha güzel ama lakin uzun süreli seyahatlarda o kadar kitabi beraber tasimak zor. ayrica ben almanyada oldugum icin özellikle aof ders kitaplarini bulmak zor oluyor o yüzden düsünüyorum note 8 zaten elde var note 2 onu satip üstüne az ekleyip alacagim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.