Şimdi Ara

Galaxy Note 2 Hakkındaki tereddütüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar ve iyi akşamlar diliyorum. Konuyu umarım doğru yere açıyorumdur. Az önce Bimeks'ten Galaxy Note 2 telefonun siparişini verdim. Yorumlara bakmıştım daha önceden, birçok kişi ekran dayanıksızlığından bahsetmiş. En ufak düşmelerde bile ekran kırılıp, çatlayabiliyormuş. Önce korkutmadı ancak para cepten çıktıktan sonra tereddütler içerde yavaş yavaş büyümeye başladı. Daha telefonu elime almadan düşürmekten korktum. E malumunuz dünyanın parası. Taksit maksit bir şekilde borçlanarak ancak sahip olabiliyoruz böyle aletlere... Diyeceğim o ki, kullanan veya tanık olan birisi varsa, tam olarak beni aydınlatabilir mi bu konuda? Ekran ne tür düşmelere dayanıklıdır? Bahsedildiği gibi en ufak düşmelerde kırılmalara ve çatlamalara sebep olur mu? Gerçekten her fikir veren ve yorumunu esirgemeyen çok rahatlatmış olacak beni. Şimdiden teşekkürler...

• Koruyucu kılıf al kardeşim. kazasız belasız kullanırsın umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raif efendi kullanıcısına yanıt
    Öyle düşünüyorum hocam, biraz araştırma yapmalıyım. Teşekkür ederim iyi dileklerin ve yardımcı olduğun için.
  • bu birazda sans isi 30 cm sehpanin uzerinden parkeye dusurup kiranda var bel hizasindan dusurupte cizigi olmayanda var sanirim dusme acisiyla alakali

• Mantıklı düşünüldüğü zaman öyle. Kenarına yahut köşesine denk geldiğinde tüm ekrana etkileşim verip, ekranın tüm çehresine zarar verebiliyormuş. Şans işi konusuna gelince de, asıl düşündüren bu işte... Şansımızı yaratma 'şansımız' olsa keşke. :)
  • on aydir kullaniyorum bir kez beton zemine ekran uzerine gelicek sekilde dusurdum protective cover sayesinde hic bir hasar olusmadi

• Kilif ve ekran koruyucu al. Ozenli sekilde kullanmaya calis.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rahat olabilirsin 10 ay once s3 alirken ayni durumdaydim bende ama suan koruyucusuz kullaniyorum ekran saglam fakat kilcal cizikler yok diyemiyecegim oda benim hatam 10 aydir 1 kere jelatin takmadim

• suya dustu yıne de ertesı gun calıstı bro, dıyecegım su ki dikkatli kullan gerisini düsünme
  • Çok teşekkürler arkadaşlar. Söylediğiniz her şeyi dikkate alacağım, sağ olun. Önerebileceğiniz kılıf var mı peki?
  • buna benzer bişey aldım bir metreden fayans düşürdüm hiçbişey olmadı.galaxy s3 ümü düşürüp kenar çerçevesi ezilmişti.bir daha şansa bırakmam işi

• Fotoğraflar için çok teşekkürler hocam... Uğraşmışsın, zahmet etmişsin. Kafamda bir şekil oluştu sayende sağolasın. Zannediyorum ön yüzünde, telefon ekranına göre daha çıkıntılı olan slikonlar var ve yüz üstü düşmesine karşın savunma sağlıyor. Yanılıyor muyum, bilemem. Eğer mümkünse bu kabın modelini söyleyebilir, yahut linkini atabilir misin? Tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaprese

Fotoğraflar için çok teşekkürler hocam... Uğraşmışsın, zahmet etmişsin. Kafamda bir şekil oluştu sayende sağolasın. Zannediyorum ön yüzünde, telefon ekranına göre daha çıkıntılı olan slikonlar var ve yüz üstü düşmesine karşın savunma sağlıyor. Yanılıyor muyum, bilemem. Eğer mümkünse bu kabın modelini söyleyebilir, yahut linkini atabilir misin? Tekrar teşekkür ederim.

ankarada bir aksesuarcıdan aldım ankaradaysan tarif ederim,yada internetten note 2 otterbox commuter diye arattır birçok yerde var.
  • Koruyucu kılıf ile kullanırsan sorun olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.