Şimdi Ara

Galaxy Note 10.1 Sim Kart girişimi bozdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tabletime iphone 5'imde kullandıgım mikro simdeki internet paketimi kullanma isteğim o kucucuk simi tablete sokarken yuvayı bozmama neden noldu. Onceki normal turkcell simi de okumaz oldu.

Maliyeti nedir ne yapmam lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlkanMh

Arkadaşlar Tabletime iphone 5'imde kullandıgım mikro simdeki internet paketimi kullanma isteğim o kucucuk simi tablete sokarken yuvayı bozmama neden noldu. Onceki normal turkcell simi de okumaz oldu.

Maliyeti nedir ne yapmam lazım ?

quote:

Orijinalden alıntı: iciguven

tabletim sim kartları görmemeye başlamıştı, servise götürdüm, çok sık sim kart değiştirmekten yuva bozulmuş garantiye girmez şeklinde cevap verdiler. Onlara göre sim kart 1 kere takılıp bir daha kurcalanmamalıymış. Hayatımda ilk defa böyle birşey duyuyorum. Elimdeki telefonlarla hergün birkaç defa sim kart değiştiririm hiç böyle bir arıza meydana gelmedi. Kendi hatalı yuva tasarımlarını millete yıkmaya çalışıyorlar. Elimde 3 tane 3g cihaz + 3g modem ve ultrabook var, her birine ayrı sim kart alacak kadar zengin değilim herhalde. Hadi benim hatam olsun. Üstüne bir de garanti dışı arızalara hizmet vermediklerini söylediler. Bunun da yasalara aykırı olması lazım çünkü satılan ürünlere teknik servisler sanayi bakanlığının belirlediği kullanım ömrü boyunca servis ve yedek parça hizmetini ücreti karşılığı vermek zorundalar.
    Başına sim kart arızası gelen var mı başka?

Bu arkadaş da sıkıntılı aynı konuda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 9 Temmuz 2013; 11:34:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bendede oldu maalesef garanti karşılamiyor.İlk aldığım gün o hatayi yaptim ve pinler koptu.Bizim oradaki bir telefoncuya komple yuvayi değiştirttim.150 TL para ödedim.Bellki sen daha ucuza yaptırabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce bi soğuk su içmelisin dostum
  • Aynısı bende oldu 80 tl ücret ödedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.