Şimdi Ara

galaxy nexus migrosda 1199 tl alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
2.963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5m migroslarda mevcut 1199 world maxımum bonusa 12 taksit vade farksız

• 9-10 gün sonra yeni nexus çıkcak onu bekliyim diyorum ama bu fiyat aklımı bulandırdı.
    Birde paralel 1000 TL 'ye çok rahat bulunabiliyor. 200 lira fazladan vermeye değer mi diye düşünüyorum.
    Bu arada yanlış görmediysem telefonlar telpa garantiliydi.
  • Fiyat idare eder ama stabilitesi ve kalitesi göz önüne alınırsa, S2 gibi cihazların yerine tercih edilebilir. Fakat yeni Nexus dedikodularının iyice dillendiği şu günlerde beklemekte fayda var.
  • ben kaç aydır bekliyorum ama yeni nexuslar da kaç paran satışa çıkacak donanım ve performans açısından üstün olacaksa haliyle fiyat olarak da gayet yukarılarda olur belki yenileri çıkınca galaxy nexusun fiyatından bir azalma olabilir ama hani beklemeye değer mi bilemem iphone 5 çıkınca da 4s ler ucuzlayacak dendi ben bişey göremedim o yüzden fiyat uygun gözüküyor,şunu tartışabiliriz bu telefon bu parayı hak ediyormu
  • Marka Samsung
    Model Galaxy Nexus
    Diğer model adı Samsung I9250 Galaxy Nexus (Google)
    Form faktör Candybar
    Renk Black
    Şebeke
    GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM, HSDPA (3G), HSUPA
    Servis 850, 900, 1700, 1800, 1900, 2100
    Bağlantılar
    Bluetooth v3.0 with A2DP
    Kızılötesi Hayır
    Wi-Fi(WLAN) Evet
    USB EvetMicroUSB v2.0
    Faks / Veri Evet
    Ekran
    Ana ekran Super AMOLED capacitive touchscreen
    Renkli ekran 16.000.000 renkler
    Boyutlar 118.1 mm mm.
    Çözünürlük 720 x 1280 piksel
    Dış ekran Hayır
    Bellek
    Dahili bellek 16GB/32GB
    Harici bellek 32GB
    Bellek Kartı yuvaları 1
    Bellek kartı tipleri MicroSD, MicroSDHC
    Temel özellikler
    Pil Standard battery, Li-Ion 1750 mAh
    Bekleme süresi Bilinmiyor
    Konuşma süresi Bilinmiyor
    Arama
    Tireşim Evet
    Foto ID Evet
    Melodiler MP3, WAV
    Kamera
    Kamera Evet
    Megapiksel 5.1 megapiksel
    Maks. fotoğraf çözünürlüğü 2592x1944 piksel
    Dijital zum Yesx
    Optik zum Hayır
    Otomatik netleme Evet
    Flaş Evet
    Video kayıt Evet
    İkinci (dahili) kamera Evet
    MMS Evet
    T9 metin girişi Evet
    E-posta Evet
    HTML tarayıcı Evet
    Multimedya
    FM radyo çalar Evet
    Java desteği Evet
    Ses çalar AC3, eAAC, MP3, WAV
    Video oynatma H263, H264, MP4
    Özellikler
    Melodi ekleme Evet
    Ajanda fonksiyonları Organiser, Voice memo, Document viewer, Image/video editor
    Görüntülü görüşme Evet
    Diğer özellikler Android OS, v4.0 (Ice Cream Sandwich), Dual-core 1.2GHz Cortex-A9 CPU, TI OMAP 4460 chipset, Oleophobic surface, Accelerometer & Proximity & Three-axis gyro sensor, NFC, Barometer, Digital compass, Active noise cancellation, Google Search, Maps, Gmail, Yo
    Format
    Ağırlık 135 g.
    Boyutlar (Y x G x D) 135.5x67.9x8.9 mm.
    donanım bu ama yeni çıkacak nexuslar illaki yuksek donanımlı ve pahalı olacaklar ama yeni nexuslar çıkınca bu cihazın fiyatı düşermi bilmiyorum şu an ki fiyatı iyi gibi ama

• güncelleme desteği mükemmel. migroslarda 1 aydır bu fiyata zaten alınabilir bir cihaz bence. ama daha ucuza almak isteyenler yeni nexus'u da bekleyebilirler. videoda izlemiştim son güncelleme jelly bean ile gayet stabil çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

ben kaç aydır bekliyorum ama yeni nexuslar da kaç paran satışa çıkacak donanım ve performans açısından üstün olacaksa haliyle fiyat olarak da gayet yukarılarda olur belki yenileri çıkınca galaxy nexusun fiyatından bir azalma olabilir ama hani beklemeye değer mi bilemem iphone 5 çıkınca da 4s ler ucuzlayacak dendi ben bişey göremedim o yüzden fiyat uygun gözüküyor,şunu tartışabiliriz bu telefon bu parayı hak ediyormu

Garip olan şu ki, üst düzey telefonlarda piyasa biraz garip. S3 fiyatlarına bakınca, distribütör garantili olanlar bile 1400'ün altına bulunabilir hale geldiler. Fakat S2 fiyatlarına bakılırsa ve Nexus'un en güncel ve stabil Android telefon olduğunu düşününce, fiyat fena durmuyor. iPhone 5 çıkınca 4S'in fiyatlarının düşmemesi insanımızın görmemişliği ve satıcıların para hırsından ibaret. Bence yeni Nexus beklenmeli ve ona göre alınmalı. Sonuçta paralel ithalat veya bireysel satıcılar oldukça yurtiçi fiyatlarının çok da önemi yok. Yurtdışında ucuzlayacak ve buraya da yansıyacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada HTC One V 499 TL
    11 yıl önce açıldı
    Iphone 4 899 TL Bimeks ...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

ben kaç aydır bekliyorum ama yeni nexuslar da kaç paran satışa çıkacak donanım ve performans açısından üstün olacaksa haliyle fiyat olarak da gayet yukarılarda olur belki yenileri çıkınca galaxy nexusun fiyatından bir azalma olabilir ama hani beklemeye değer mi bilemem iphone 5 çıkınca da 4s ler ucuzlayacak dendi ben bişey göremedim o yüzden fiyat uygun gözüküyor,şunu tartışabiliriz bu telefon bu parayı hak ediyormu

Garip olan şu ki, üst düzey telefonlarda piyasa biraz garip. S3 fiyatlarına bakınca, distribütör garantili olanlar bile 1400'ün altına bulunabilir hale geldiler. Fakat S2 fiyatlarına bakılırsa ve Nexus'un en güncel ve stabil Android telefon olduğunu düşününce, fiyat fena durmuyor. iPhone 5 çıkınca 4S'in fiyatlarının düşmemesi insanımızın görmemişliği ve satıcıların para hırsından ibaret. Bence yeni Nexus beklenmeli ve ona göre alınmalı. Sonuçta paralel ithalat veya bireysel satıcılar oldukça yurtiçi fiyatlarının çok da önemi yok. Yurtdışında ucuzlayacak ve buraya da yansıyacak.

açıkçası ben almayı düşünüyorum ne yapayım ya kampanya biterse almam lazım bir cihaz fiyatta baktığında uygun geldi öteki nexusların çıkması ve türkiyeye gelmedi ve onu turkiyeye getiren kişilerin faiş fiyatlar istemesi ( ilk çıktığı zaman tabiiki) yüzünden ben yarın almayı düşünüyorum

• Ekrani s3 ten kotu. Radiosu yok. S3 1399 a felan satildi. Bu fiyatlara yakalanirsa s3 almak cok daha mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevresahibi

Ekrani s3 ten kotu. Radiosu yok. S3 1399 a felan satildi. Bu fiyatlara yakalanirsa s3 almak cok daha mantikli.

çözünürlük bakımından değil mi?
  • Parlaklik da...

• quote:

Orijinalden alıntı: cevresahibi

Parlaklik da...

çok mu dusuk
  • kamera kötü. bu cihaz avrupa'da 300 euroya düştü. bize hala bu fiyatlara iteliyorlar. en fazla 1000 TL olmalı
  • Yenicarsimdan world karta yüzde on iade ile 1000 tl altına taksitle almanız mümkün. Paralel ithalat. Bir ay önce aldım 1089 liraya. World kart fırsatını kaçırdım. Doğum gününüzü ayarlarsaniz bir yüzde beş daha indirim alarak baya uygun fiyata alabilirsiniz. Saygılar.

• yenisi ne zaman çıkacak acaba tanıtıldı mı ki ? bende almayı çok istiyorum ama kararsızım
  • daybuydayde 1aydır 1199a satılıyordu zaten...
  • Yeni nexus belli oldu zaten 29 ekimde resmi olarak duyurulacak. Yurtdışından bu paradan daha ucuza alabileceksiniz. Bence 1200 tl verilmez bu saatten sonra galaxy nexusa. Lg nexus 4 olacakmış telefonun adı özellikleri aşağıdaki linkte yazıyor.

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/LG-Nexus-goruntulendi.htm
  • iyi de yeni çıkan nexuslar piyasaya kaç liradan girecek acaba özellikle de bizim ülkemize bunları da düşünmek lazım ha yenileri çıkınca galaxy nexus fiyatlarında bir indirim olursa 900-1000 gibi hemen alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 23 Ekim 2012; 0:15:40 >
  • yenisi lg mi olacak ? lg olcaksa samsungun fiyatında düşme olur mu ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.