Şimdi Ara

Galaxy Mini s5570 [Ana Konu] Android 2.2 - 600mhz CPU - 3.14' - 3 MP - 1200mAh (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.154
Cevap
4
Favori
129.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki yıl kadar önce kardeşime hepsiburada dan 388TL ye almıştım, şimdi fiyatları görünce inanamadım. hepsiburada şuanda bu telefonu 378TL den satıyo. inanılır gibi değil. ozamanlar yeni çıkmış olup 1000TL ye piyasaya sürülen telefonlar şuanda 550-600 lere dayandı, bu halen aynı diyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakalins

amatörce göstermeye çalıştım ama sanırım işe yarar bu dört taraftada var ne bu anlamadım :S

Galaxy Mini s5570 [Ana Konu] Android 2.2 - 600mhz CPU - 3.14' - 3 MP - 1200mAh

Miniden nexus4 e gecmek nasil bi duygu hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bende mini aldım bikaç ay önce.Herşeyinden memnunum ama gps uydusuna bir türlü bağlanmıyor. igo sygic yüklü uyduya bağlanmıyor.Faster fix diye program önerdiler oda bir işe yaramadı. yarım saat bağlanmasını bekledim sabit yerde açık alanda yine bağlanmadı.Sorun ne olabilir.Wifi açık konum bilgisini kablosuz ağlardan al diye seçenek var o seçili halde yaptığım denemelerde.
    Tek sorun yaşayan benmiyim acaba?? Birde turkcelli aradım wap ayarlaı için telefonun imei numarası siemens c bilmem kaç olarak görünüyor dedi.Gps uydusuna bağlanmama sorunu bu yüzden olabilir mi??
  • Arkadaşlar 1 yıldı filan galaxy mini s5570 kullanıyorum,

daha yeni Avea sosyal medya paketi aldım facede mesajlara bakmak için sadece..

mobil ağlar-paket veri etkinleştir diyerek bağlanıyorum.

mesjlara bakıp çıktıgımda , buradan pasif hale getirmelimiyim (KOTA Yememesi İçin )

ya da faceden çıktıgımda , paket veri bağlı kalsa kota yer mi?

(Her seferinde tekrar oralara girip bağlan demek ve çıkarken bağlantıyı kapatmak çok uzun iş )

bir de günlük internet kullanımını gösteren appstorede ücretsiz bir uygulama önerisi olan var mı?
  • bir sorum daha olacak burda baya tecrübeli arkadaşlar var :)

bendeki android sürümü 2.2.1

zaten telin garantisi bitti,

bunu en son hangi sürüme ve nasıl güncelleyebilirim? bu bana ne gibi kolaylık sağlar (hız , görüntü v.s)

bir de bu işlerden hiç anlamayan biri olarak bunu tek başıma yapabilir miyim..

Ayrıca kimse bahsetmemiş ama telefonun flaş ışığı yok alırken dikkat etmemişim yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umudumsun -- 14 Ağustos 2013; 13:55:46 >
  • bu sorularıma cevap alabilirsem çok mutlu olurum..
  • bu telefonu kullanan kımse kalmadı mı
  • arkadaşlar Galaxy Mini'de yönetici olduğumuz facebook sayfasına girdiğimizde sayfa adıyla değilde kendi adımıza kullanmak için bir seçenek var mı ? telefon elimde olsa bakacağım ama yok, beğenileri falan kendi adınla yapma seçeneği; mesela bilgisayarda bu olay şöyle biliyorsunuz;

sayfaya girince;

Paylaşımlarını, yorumlarını ve beğenmelerini ............................... adıyla yapıyorsun — ............................ adıyla Kullan gibi bir seçenek çıkıyor.. isim belirtmemek için ......................... olarak gösterdim.

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umudumsun

bir sorum daha olacak burda baya tecrübeli arkadaşlar var :)

bendeki android sürümü 2.2.1

zaten telin garantisi bitti,

bunu en son hangi sürüme ve nasıl güncelleyebilirim? bu bana ne gibi kolaylık sağlar (hız , görüntü v.s)

bir de bu işlerden hiç anlamayan biri olarak bunu tek başıma yapabilir miyim..

Ayrıca kimse bahsetmemiş ama telefonun flaş ışığı yok alırken dikkat etmemişim yaw

Biraz geç cevap veriyorum ama yeni gördüm. Custom rom yükleyebilir veya Samsung'un kendi programını kullanabilirsin. Benim tavsiyem custom rom yüklemen. Bunun içinhttp://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?s=04e54c067ed3b0990f13caabb602a2d1&f=1314 şu siteyi tavsiye ediyorum. Oradan istediğin romun linkine git ve yeterli ingilizcen varsa nasıl yapıldığını öğrenebilirsin. İngilizcem yok diyorsan da Türk sitelerinde de bulabilirsin bu işin nasıl yapıldığını. Kendi başına yapabilirsin tek yapman gereken talimatlara uymak ve tabii ki usb bağlantı kablosuna sahip olmak. Custom rom kullanan biri olarak söyleyebilirim ki hız, görsellik ve işlevsellik konusunda kesinlikle stock romdan daha çok iş yapıyor. Tavsiye ederim, kolay gelsin.

• galaxy mini stock rom'unu hiç gördünüz mü? android 2.2 ile inanılmaz akıcı çalışıyo, öylesine ki hani anca 3310 bukadar akıcı olur yani mesele akıcılık ise, bir galaxy mini kullanıcısının custom rom yüklemesine asla gerek yok.

quote:

bu telefonu kullanan kımse kalmadı mı

ben kullanmaya başlayacam 2 haftaya kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

galaxy mini stock rom'unu hiç gördünüz mü? android 2.2 ile inanılmaz akıcı çalışıyo, öylesine ki hani anca 3310 bukadar akıcı olur yani mesele akıcılık ise, bir galaxy mini kullanıcısının custom rom yüklemesine asla gerek yok.

quote:

Akıcılık için denemek isterim ama 2.2 biraz eski değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

quote:

galaxy mini stock rom'unu hiç gördünüz mü? android 2.2 ile inanılmaz akıcı çalışıyo, öylesine ki hani anca 3310 bukadar akıcı olur yani mesele akıcılık ise, bir galaxy mini kullanıcısının custom rom yüklemesine asla gerek yok.

quote:

eski, tabi bu sana kalmış. ben sadece tune in radyo yu kuramadım 2.2 olmasından dolayı, onun yerine de alternatif radyo programı kullanırım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

quote:

quote:

eski, tabi bu sana kalmış. ben sadece tune in radyo yu kuramadım 2.2 olmasından dolayı, onun yerine de alternatif radyo programı kullanırım.

Telefonu kullandığım yok zaten ama gerektiğinde de tek sorun akıcı olmaması. O yüzden denerim en kısa zamanda.

• Yaklaşık 1 yıldır bu telefonu kullanıyorum...(GT-5570).. dün güncelledim...küçük önemsiz farklılıklar gördüm..
    android 2.3.6 ya yükselmiş orjinal sürüm... 2 gündür candy crush saga yı yüklemeye uğraşıyorum.. cihaz uyumlu değil uyarısı aldığımdan internetten .apk sını yükledim.. yükleme başarılı oldu ama ; candy crush.......uygulaması beklenmedik biçimde durdu hatası alıyorum yeniden deneyin diyor ama netice olumsuz... Bu oyunu bizim telefonlarda oynayan varmı arkadaşlar...ne yapmak lazım...
    .apk lar android sürümüne göre farklılık gösterirmi?.. bakamadığım o kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anabilgisayar -- 28 Ekim 2013; 22:35:23 >
  • anabilgisayar kullanıcısına yanıt
    Candy Crush'ı bizim telefonların kaldırabileceğini sanmıyorum ben de aynı hatayı almıştım.
  • Teşekkürler..
  • Bende de 5570I var fakat titreşim problemi var format da attım düzelmedi ne yapabilirim
  • Arkadaslar heralde en uzun kullanicisi benim mini ilk ciktigi zaman hemen almistim hala kullaniyorum beni yaria yolda birakmadi android surumum 2.3.6 stock rom ses kalitesi gercekten cok guzel bide rom yuklemek isteyen varsa galazx mini turkiyeye girmeleri yeterlidir telefon hakkinda sorularinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anabilgisayar

Yaklaşık 1 yıldır bu telefonu kullanıyorum...(GT-5570).. dün güncelledim...küçük önemsiz farklılıklar gördüm..
    android 2.3.6 ya yükselmiş orjinal sürüm... 2 gündür candy crush saga yı yüklemeye uğraşıyorum.. cihaz uyumlu değil uyarısı aldığımdan internetten .apk sını yükledim.. yükleme başarılı oldu ama ; candy crush.......uygulaması beklenmedik biçimde durdu hatası alıyorum yeniden deneyin diyor ama netice olumsuz... Bu oyunu bizim telefonlarda oynayan varmı arkadaşlar...ne yapmak lazım...
    .apk lar android sürümüne göre farklılık gösterirmi?.. bakamadığım o kaldı...

nasıl güncelledin? anlatabılır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmedo213

Arkadaslar heralde en uzun kullanicisi benim mini ilk ciktigi zaman hemen almistim hala kullaniyorum beni yaria yolda birakmadi android surumum 2.3.6 stock rom ses kalitesi gercekten cok guzel bide rom yuklemek isteyen varsa galazx mini turkiyeye girmeleri yeterlidir telefon hakkinda sorularinizi bekliyorum.

ben yuklemek istiyorum dediğiniz yere bakayım ama zor yaparım sanırım pek anlamam bu işlerden..

birkaç sorum var,

gelen mesajların , gunluk arama listesinde yer almasını istemıyorum, listele seceneğinden tüm gunlukler yerine aramaları secıyorum ama bi zaman sonra bu ayar değişiyor ve tumlgunlukler oluyor ne yapmalıyım?

mesajlara veya başka bir kısma şifre koymak istiyorum nasıl yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.