Bildirim
Galaxy J7 Custom Rom Önerileri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Androit kullanici
Samsung un yeni telefonlarının hiçbirine custom rom çıkmıyor artık
Olur mu J700H ilk çıkan 2015 model J7 bi sürü rom vardır bende J5 2015'e araştırdım lineageos android 7.1.2 rom buldum atacam yakında.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
S8 Temalı rom var baya hoşuma gitti, 28 Ağustos'ta J7 için zaten Nougat güncellemesi gelecek. Ben şimdilik yükleyebileceğim bir rom arıyorum
quote:
J7 ye ve j5 e zaten android 7 çıkacak iki rom da işe yaramaz yani orjinal varken
O romları j2 2015 e yapacaklardı ki bir işe yarasın ve bana kalırsa rom atma falan tamamen fake kandırmacadan ibaret
Bir android telefona sofware upgrade desteği kesildiği anda işi biter zaten xda forum da rom aramak vakit kaybı
S3 için son Android güncellemesi gelince çöp mü oldu koskoca amiral gemisi? Halen CM, LineageOS gibi geliştiricilerle gayet iyi çalışıyor.
quote:
Hocam s3 mini i8200 olan modelini kullandım şuan kullandığım cihaz j2 2015 j200f
Kullandığım iki telefonada cm,lineageos çıkmadı böyle olduktan sonra bu ekip ne işe yaradı o zaman
Onu bunu bilmem de şuana kadar kullandığım en güzel telefon s3 mini di gerisi çöp
O telefonunda kaldırabileceği kadar destek sunmuşlardır muhtemelen ayrıca ara model çok birşey beklememek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeagateWD -- 24 Temmuz 2017; 16:16:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
S3mini saf android de android 6 kaldırırdı
Hele hele j2 2015 çok rahat kaldırırdı
Ara model herkes kullanıyor ama rom yapan yok
Size önerim rom işlerine hiç bulaşmayın telefonunuzu bozmayın bir kaç ay sonra alırsınız zaten android 7 yi
Hocam birçok telefonun rom root vs her türlü işiyle ilgilendim. 1 ay sonra geliyor zaten ama sıktı görünüşü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon kendi kendine titriyor
- telefon şarjda değilken şarj oluyor
- paket mevcut bir paketle çakıştığından uygulama yüklenmedi ne demek
- samsung yazılım güncellemesi nasıl kaldırılır
- telefonda arama simgesi kayboldu
- samsung z fold 6 özellikleri
- s25 ultra renk seçenekleri
- katlanabilir telefon
- google asistan kapatma
- samsung s21 fe özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X