Şimdi Ara

Galaxy J7 2016 1199 tl'den resmi olarak satışta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ne düşünüyorsunuz beyler?Ben telefonu beğendim.Fiyatı da iyi gibi.Almayı düşünebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 267 ppi oranı hariç o fiyata alınabilir bir cihaz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

267 ppi oranı hariç o fiyata alınabilir bir cihaz gibi.

Bence avantaj. Ekstra pil ve performans demek 720p. Bu telefonu takip etme sebebim bu benim.
  • Samsung türkiye makinesi mi oooo iyi....

Gsmarena testlerine göre sarzı çok iyi gidiyor. İşlemcisi exynos olan ise 14nm. J7 çok sorunsuz bir makineydi buda devamı.

İyide cihaz nerde 1200 tl ?
    1000 tl civarı fiyattan ithalatçı garantili satıştaydı zaten hiçbiryerde samsung türkiye garantili gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 6 Eylül 2016; 0:12:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerk88

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

267 ppi oranı hariç o fiyata alınabilir bir cihaz gibi.

Bence avantaj. Ekstra pil ve performans demek 720p. Bu telefonu takip etme sebebim bu benim.

Ben ekranın 720p olmasından bir eleştirim olmadı. 1000 TL veriliyorsa bir cihaza PPI oranının 290'ın altında olmaması lazım bence.
  • http://www.mobiloom.com.tr/samsung-galaxy-j7-2016-j710-cep-telefonu-samsung-turkiye-garantili-pmu440

Burda gördüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben almayı düşünüyorum arkadaşlar.Ekranın 720p olması benim için önemli değil.Hatta donanımı baz alırsak performans daha iyi olur.Şarjı baya gidiyomuş bu çok önemli bir detay bence.Çıkarılabilir batarya,14nm yeni işlemci,metal çerçeveler,yeterli kamera,geniş ekran,android 6.0.1 ile gelmesi bence çok büyük avantajlar.Eksi olarak gözüme çarpan gorilla glass yok,ram 2 gb (3 olsa efsane olurdu),ekran 720p(benim için sorun değil),birde mikrofonda gürültü engelleyici yokmuş sanırım(çok önemli midir bilmiyorum).Samsungun a serisinde bulunan parmak izi,ois,hızlı şarj gibi özellikler hiç ilgimi çekmiyor.Aksine hızlı şarj hem bataryayı çabuk bitiriyor hemde telefonu ısındırıyor.Evet arkadaşlar benim görüşüm genel olarak böyle.Telefon olmuş diyebilirim.Fiyatı da iyi sayılabilir.Yalnız 1000 tl olsaydı f/p olarak satış rekorları kırabilirdi.Hepinize iyi günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu telefonun ekranı full HD değil mi? Niye 720 üzerinden çıkarım yapılıyor ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Bu telefonun ekranı full HD değil mi? Niye 720 üzerinden çıkarım yapılıyor ki.

değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

quote:

değil.

Sagolun hocam.

• Full hd diye geçiyordu bir yerde. Neyse sizce zenfone 3 mü bu mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

quote:

değil.

Sagolun hocam.

ne demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rys123

Ben almayı düşünüyorum arkadaşlar.Ekranın 720p olması benim için önemli değil.Hatta donanımı baz alırsak performans daha iyi olur.Şarjı baya gidiyomuş bu çok önemli bir detay bence.Çıkarılabilir batarya,14nm yeni işlemci,metal çerçeveler,yeterli kamera,geniş ekran,android 6.0.1 ile gelmesi bence çok büyük avantajlar.Eksi olarak gözüme çarpan gorilla glass yok,ram 2 gb (3 olsa efsane olurdu),ekran 720p(benim için sorun değil),birde mikrofonda gürültü engelleyici yokmuş sanırım(çok önemli midir bilmiyorum).Samsungun a serisinde bulunan parmak izi,ois,hızlı şarj gibi özellikler hiç ilgimi çekmiyor.Aksine hızlı şarj hem bataryayı çabuk bitiriyor hemde telefonu ısındırıyor.Evet arkadaşlar benim görüşüm genel olarak böyle.Telefon olmuş diyebilirim.Fiyatı da iyi sayılabilir.Yalnız 1000 tl olsaydı f/p olarak satış rekorları kırabilirdi.Hepinize iyi günler

parlaklığı otomatik ayarlama özelliği de yok onu da ekle.

• hoppia H kullanıcısına yanıt
    Zenfone 3 donanımı daha yüksek bir cihaz ama kalite açısından düşündürüyor.Önceki zenfone serilerinde pek çok sorun yaşandı diye biliyorum.

• j7 2016 3gb ram versiyonu 1080p full hd, 2 gb ram olanı ise 720p
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

j7 2016 3gb ram versiyonu 1080p full hd, 2 gb ram olanı ise 720p

j7 2016 3gb ram satan hiç biryer bulamadım
  • Türkiyede yalnızca 2gb ramli modeli var hocam

• note 5 ten j7 2016 modele gectim note 5 ten eksileri kalem yok ekran kamera hoparlor sesi hizli sarj olmamasi. note 5 ten artilari sd kart takilmasi sarji mukemmel arayuz cok akici su an bunlar soyleyebilirim bir haftadir kullaniyorum hepsiburada.com dan 995 liraya aldim paralel ithalat

• quote:

Orijinalden alıntı: nbdrkc1215

note 5 ten j7 2016 modele gectim note 5 ten eksileri kalem yok ekran kamera hoparlor sesi hizli sarj olmamasi. note 5 ten artilari sd kart takilmasi sarji mukemmel arayuz cok akici su an bunlar soyleyebilirim bir haftadir kullaniyorum hepsiburada.com dan 995 liraya aldim paralel ithalat

selam,ben de hb den aldım sizinkinin özellikleri nedir? (çift hat,radyo,nfc vb) çift hatlı ise faturada iki imei de yazıyormu çift hatlı olarak kullandınız mı..
  • cift hat nfc radio cift hat olarak kullaniyorum birini konusmak icin digeri internet icin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.