Şimdi Ara

Galaxy Buds uygulaması çökme sorunu için Samsung’dan çözüm geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy Buds uygulaması çökme sorunu için Samsung’dan çözüm geldi
    Galaxy Buds uygulaması çökme sorunu, son dönemde Samsung kullanıcılarının en sık dile getirdiği yazılımsal problemlerden biri haline gelmişti. Galaxy Buds kulaklıklarını yeni alan ya da sıfırlayıp yeniden eşleştiren birçok kullanıcı, uygulamanın aniden kapanmasıyla karşılaşıyordu. Samsung, bu soruna yönelik beklenen adımı attı ve Galaxy akıllı telefonlar için resmi bir güncelleme yayınladı. Güncel sürüm, uygulamanın kararlılığını artırmayı ve bağlantı sırasında yaşanan çökme hatalarını ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Yeni güncelleme ile Galaxy Buds uygulamasının çökme problemi giderildi

Galaxy Buds uygulaması çökme sorunu, özellikle kulaklıklar ilk kez kutudan çıkarılıp telefona bağlandığında ortaya çıkıyordu. Kullanıcılar, bağlantı anında uygulamanın kapandığını ve ekranda Galaxy Buds sürekli duruyor uyarısının belirdiğini bildiriyordu. Bu hata, kulaklıkların sağlıklı şekilde yapılandırılmasını engellediği için cihazdan tam verim alınamamasına yol açıyordu. Samsung’un yayınladığı yeni güncelleme, tam olarak bu senaryoyu hedef alıyor.

Ayrıca Bkz.Oppo Pad Air 5 tanıtım tarihi açıklandı: İşte öne çıkan özellikler

Android için Galaxy Buds uygulamasına gelen 8.0.00.2500 sürüm numaralı güncelleme, uygulamanın arka planda çökmesine neden olan yazılım hatalarını gideriyor. Samsung’un açıklamasına göre bu sürüm, özellikle ilk eşleştirme ve yeniden bağlantı süreçlerinde yaşanan kararsızlığı ortadan kaldırıyor. Güncelleme, Galaxy Store üzerinden kullanıcılara sunulmuş durumda ve uyumlu tüm Galaxy akıllı telefonlarda indirilebiliyor.

Galaxy Buds uygulaması, Samsung telefon ve tabletlerde genellikle önceden yüklü olarak geliyor. Ancak önceden yüklü uygulamalar da zamanla güncellemeye ihtiyaç duyabiliyor. Bu nedenle kullanıcıların Galaxy Store üzerinden uygulamanın güncel sürümünü kontrol etmeleri önem taşıyor. Güncelleme sonrasında uygulamanın daha stabil çalıştığı ve hata mesajlarının ortadan kalktığı belirtiliyor. İlk geri bildirimler de bu yönde olumlu sinyaller veriyor.

Kaynak:https://www.sammobile.com/news/galaxy-buds-app-crashing-often-samsung-has-released-fix/

• Biz Apple dan bekliyoruz.

• buds 3 pro hiç çökmedi öyle bişi görmedim kim yaşıyor bunları tek derdim ancnin eskisi gibi hissettirmemesi kaçtanekulaklık aldıysam anc si6 7 ay sonra zayıflıyormuş gibi geliyorşunabi çözüm bulsalar keşke redditteçogu kişianc problemi yaşadığını söylüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• RTXberat R kullanıcısına yanıt

Ben uygulamada çökme yaşıyordum bir aralar buds3 pro kullanıyorum. Widget tan girince çöküyordu sonra güncelleme ile gecti. Benim kulaklıkların üst tarafı çatlamaya başladı 1 seneden sonra. 1 senede 3 kere düşürmüşümdür ve düşürdükten sonra olmadı çatlaklar kendi kendine oldu. Benim de bass seslerde azalma oldu dediğin gibi anc de kötü şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    benim anc hariç hiç bir problemim yok sporda falan,çok fazla terleyince mikrafonlarmi tikaniyor anlamiyorum anc ne araba sesini engelliyor ne kuş sesi ne rüzgar her kulak içinde böyle bu bence anc için kulakustu tercih edilmeli bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.